200. Raymond Aguilera - Profetia 3. Syyskuuta 1992, Espanjaksi.

Hei poikani, sinun häittesi aika on saapunut. Aika on saapunut häillesi uuden vaimosi kanssa. Päivä on saapunut. Sinun täytyy avata sydämesi uudelle vaimollesi. Sillä hän on saapunut Jumalan Rakkaudella. Sinun täytyy halata häntä Jumalan käsivarsilla ja suojella häntä Jumalan Rakkaudella. Kuulitko mitä Minä sanoin, Reymundo? Päivä on saapunut häillesi naisen kanssa josta sinulle aikaisemmin kerroin. Oletko valmis vai vieläkö olet peloissasi? Sillä sinä et luota häneen. Avaa mielesi, silmäsi. Sillä Minä aion näyttää sinulle Jumalan tavan sinun häilläsi. Kuulitko mitä sanoin? Hän tulee soittamaan sinulle. Hän tulee etsimään sinua. Kuuntele Minua! Kuuntele Minua! Tämä on sinun Isäsi, yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa. Se on saapunut, hääsi Naisen kanssa josta sydämesi pitää.

 

 

199. Raymond Aguilera - Näky 2 Syyskuuta 1992, klo 17:26 iltapäivällä.

Näin pyramidin. Korkealta ylhäältä katsottuna suoraan alaspäin, sen kärjen suuntaisesti. Seuraavassa kuvassa näin sen sivulta. Neljäsosa pyramidista, sen kärki, oli avoin. Kärki kiepsahti auki aivan kuin siinä olisi ollut saranat.

 

 

 

 

198. Raymond Aguilera - Profetia 1. Syyskuuta 1992 klo 13:14 pm.

Espanjaksi.

vihalla, (kielet?)

Espanjaksi:

rakkaus.

Englanniksi:

Oi, Minä rakastan teitä. Oi, Minä rakastan teitä. Jos voisitte nähdä Minun Silmilläni. Te näkisitte kuinka Minä Rakastan maailmaa. Minuun Koskee. Minuun sattuu nähdä minkälaisessa kunnossa se on. Se surettaa minua. Saan kyyneleitä Silmiini, Sydämeeni, Henkeeni nähdessäni kaiken pahan jota tällä Maapallolla on. Pyhäni, Karitsani, valmistautukaa, olkaa vahvoja, sillä Minä aion puhdistaa tämän Maapallon. Aion kostaa kaikelle sille mikä on pahaa. Se mikä on pahaa, mikä on Saatanasta tullaan heittämään kuiluun, Gehennaan. Sillä Minua surettaa nähdä sitä pahuutta mitä tällä maapallolla on.

Pyhäni, Karitsani, Siemeneni, Poikani on saanut Käskynsä. Aika, paikka on edessänne. Lukekaa Raamattua, opiskelkaa, oppikaa Kuninkaiden Kuninkaastanne, Herrojenne Herrasta. Sillä Jeesus Kristus Nasaretilaisen kautta te pelastutte. Muistakaa, tapahtuipa mitä hyvänsä, niin Taivaassa oleva Isänne, yhdessä Pojan, ja Pyhän Hengen kanssa, ei koskaan tule hylkäämään teitä. Sillä Pedon päivä on käsillä, päivät, kärsimykset ja koettelemukset.

Minä aion ravistaa tätä Planeettaa. Aion helisyttää sitä. Aion Puhdistaa sen. Joten Kristittyni, Siemeneni, kootkaa voimanne. Perehtykää Rukoukseen. Perehtykää Raamattuun. Etsikää veljiänne ja siskojanne. Niin kuin ei koskaan aikaisemmin. Sillä nämä eivät ole turhia Sanoja. "Minä aion ravistaa tätä Planeettaa!" "Aion pelästyttää joka ainoan ihmisen tällä Planeetalla!" He tulevat tuntemaan Jehova Jumalan, tavalla jota eivät koskaan aikaisemmin tunteneet.

Sillä paholainen on turmellut koko Planeetan sellaisella laajuudella että Minun täytyy tehdä se mitä Minun täytyy tehdä. Sota Taivaissa raivoaa ilkeänä. Mutta aika on nyt täällä jolloin Maapalloa tullaan ravisuttamaan. SILLÄ LUCIFER JUOKSEE HENKENSÄ EDESTÄ. SILLÄ HÄN TIETÄÄ ETTÄ HÄNEN PÄIVÄNSÄ OVAT LUETUT. Hän haluaa ottaa teidät mukaansa. Kaiken mihin hän koskee hän pilaa, sillä Luciferin päivä on melkein ohi. Kristittyni, Karitsani, Lampaani. Hän haluaa teidät. Hän haluaa teidät illalliseksi hulluille koirilleen. Hän haluaa teidät illalliseksi. Hän haluaa viedä teidät Gehennaan.

Olkaa Vahvoja. Olkaa rohkeita. Sillä Jehova Jumala, Maailmankaikkeuden Luoja, Tähtien, Taivaiden, yhdessä Poikani Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen kanssa tulemme suojelemaan teitä, mutta teidän täytyy kuunnella Sanojani. Teidän täytyy olla tottelevaisia. Etsikää veljiänne ja siskojanne TÄNÄÄN, NYT! Älkää odottako huomiseen. Sillä pedon päivä on päällänne.

Muistakaa Sanani, "Pedon päivä on päällänne." Etsikää veljiänne. Etsikää siskojanne. Minun Enkelini ovat paikalla. Pyhä Henki tulee opastamaan teitä. Teidän täytyy hypätä Arkkiin. Se on valmis! Aukaiskaa korvanne. Avatkaa silmänne. Tämä on teidän Isänne Jehova. Maailmankaikkeuden Luoja yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa.

 

 

197. Raymond Aguilera - Näky 1 Syyskuuta 1992, klo.12:57 iltapäivällä.

Tämä on tosiaan ollut epätavallinen päivä. Olen tuntenut tänään Todella Voimakkaasti Herran Läsnäolon.

Näky:

Näen Hevosia, pääasiassa hevosten päät, jotka juoksevat äärimmäisen nopeasti pilvissä valtavalla Voimalla. En tiedä minne ne ovat matkalla, mutta voin nähdä ne pilvissä. Ne ovat Voimakkaan Näköisiä Hevosia. Minulla on semmoinen aistimus. En pysty selittämään sitä. "Jumalan Läsnäolo."

 

 

196. Raymond Aguilera - Profetia 1. Syyskuuta 1992 klo 12:42 pm, Espanjaksi.

Oksa joka murtui. Minä aion korjata sen. Kristuksen Oksa joka murtui, Minä aion korjata sen, Sormillani, Huulillani, Rakkaudellani. Aion korjata Oksan joka murtui pois Jumalasta, Maailman Isästä, Taivaan, Tähtien. Jumala tulee korjaamaan Oksan joka murtui. Kuulitteko Minua puhtailla korvilla, Pyhäni? Minä aion korjata Oksan joka murtui.

Sillä Jumalan tapa on vaikea, mutta Jumalan tapa on oikea. Jumalan tapa on kaikkea sitä mikä on hyvää. Taivaan Rakkaudella, Pojan Kristuksen Rakkaudella, Pyhän Hengen Rakkaudella, Minä puhun teille totta. Päivä, päivämäärä, josta isienne, isienne, isille kerroin, on täällä! Taivaan Liekin avulla, Taivaan Tuulen avulla, Taivaan Tähden avulla, tulee Maailma muuttumaan. Se tulee muuttumaan sillä tavalla kuin Minä haluan.

Minä aion pelästyttää Maailman. Minä, teidän Jumalanne, Isä, Hän joka loi kaiken, yhdessä Pojan, ja Pyhän Hengen kanssa. Minä aion pelästyttää Maailman. Sillä paholainen luuli itsestään suuria, ja hän käännytti Karitsani. Hän käännytti heidät. Nyt on olemassa Karitsoja jotka eivät rakasta Minua. On karitsoja jotka eivät tunne Minua. Sillä paholainen käännytti heidät, mutta päivä josta teille Raamatussa toisten Profeettojen kautta kerroin, on saapunut.

Teidän täytyy herätä. Sillä paholainen tulee haluamaan syödä teidät. Mutta kaikki mikä on saastaista, kaikki mikä on pahaa, sen Minä aion lähettää paholaisen kanssa kuiluun. Sillä se mikä on Jumalasta on Puhdasta, Rehellistä ja sillä on Jumalan Tapa. "Kuulitteko Minua, Maailman Ihmiset? Kuulitteko Minua, korvillanne?" Tulen näyttämään teille merkkejä taivaalla, Maailmassa, veljienne ja siskojenne kanssa.

Ja te tulette tietämään että teillä on Jumala. Sillä ihmeiden päivä on saapunut, mutta teidän täytyy katsoa keskitetyllä katseella. Sillä paholainenkin tulee näyttämään teille ihmeitä, mutta ne ovat pahuuden ihmeitä. Hän haluaa pettää teitä, sillä hän ei halua teidän etsivän Minua. Mutta jos teillä on Jumalan Mieli, Sydän, ja Henki, hän ei tule voimaan estää teitä. Sillä kaikki mikä on hyvää on Minun.

Kuulitteko Minua? Karitsani, Enkelini, sydämellänne, korvillanne, korvillanne, etsikää teidän Taivaan Jumalaanne, Poikani Kristuksen avulla, teidän Kuninkaanne avulla. Sillä päivä on saapunut jolloin Minä tulen sulkemaan Maailman Kädelläni, suoraan ja tarkalleen. Pyhän Hengen Voimalla, Minä kerron teille totuuden. Mutta jos te suljette silmänne ja korvanne paholainen tulee syömään teidät. Sillä paholainen etsii teitä kuin hullu koira. Hän etsii teitä.

"Kuulitteko Minua, Maailman Ihmiset?" Tämä on teidän Jumalanne, Isä, joka kertoo teille vilpittömän Sanan. Oikean Sanan, jos tahdotte pelastaa itsenne. "Etsikää Poikaani Kristusta, ja tehkää niin kuin Hän käskee, sillä Hän on teidän Kuninkaanne. Etsikää Kristusta ja te löydätte Minut." Taivaan Sydämellä, Isän Sydämellä, Pojan Kristuksen Sydämellä, Pyhän Hengen Sydämellä, etsikää Minua, ja te tulette pelastamaan itsenne!

"Kuulitteko Minua, Maailman Ihmiset?" "Kuulkaa Minua!" "Kuulkaa Minua!" Tämä on teidän Isänne yhdessä Pojan, ja Pyhän Hengen kanssa.

 

 

195. Raymond Aguilera - Näky 1 Syyskuuta 1992, klo 11:49 aamulla.

Näen orjantappurakruunun. Sellaisen jonka näkee kuvissa, joka laitettiin Jeesuksen Kristuksen päähän.

 

Näky: klo 11:54 aamupäivällä.

Näen suuren, suurin piirtein miehen kokoisen kiven. Se on myllynkivi, jota käytetään vehnän jauhamiseen, jotta saataisiin jauhoja. Keskustan läpi menee tanko. Kiven molemmilla puolilla on mies joka työntää kiveä eteenpäin tangosta. He työntävät kiveä ympäri ja heittävät alle viljaa tai vehnää ja jyräävät kiven kanssa sen yli.

 

Näky: klo.11:57 aamupäivällä.

Näen koiraspuolisen mursun jolla on suuret syöksyhampaat. Se keinuttaa kehtoa syöksyhampaillaan. Kehdossa on pyörät.

 

 

194. Raymond Aguilera - Profetia 31 Elokuuta 1992, klo.17:52, Englanniksi.

Tuomas. Tuomas. Tuomas. Poikani Tuomas. Aukaise korvasi. Avaa silmäsi. Sillä Tuomaan päivä tulee ilmaantumaan. Sillä Tuomaan päivä tulee tulemaan. Sillä Tuomaan päivä tulee katoamaan.

Hetki on asetettu. Hetki tulee ilmaantumaan. Tuomaan päivä tulee tulemaan. Jos pelkäätte, avatkaa Raamattu Ja lukekaa Tuomaksesta. Lukekaa Tuomaksesta Raamatusta. Sillä Tuomaksen päivä on täällä. Näin sanoo Jehova yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa.

Tuomaksen päivä on täällä. Avatkaa Raamattu ja lukekaa. Lukekaa Tuomaksesta. Lukekaa Tuomaksen sydämestä. Lukekaa Tuomaksen päästä. Lukekaa Tuomaksen voimasta. Lukekaa Tuomaksesta Raamatusta. Lukekaa Tuomaksesta, näin sanoo Jehova. Maailmankaikkeuden Luoja, kaiken sen Luoja mitä on, Kaiken mitä tulee olemaan.

Kaiken Jumala, Isä, Poika, ja Pyhä Henki. Lukekaa Tuomaksesta. Lukekaa Tuomaksesta, Lapseni, Lampaani, Karitsani. Tuomaksen päivä on täällä. Tuomaksen päivä, Näin sanoo Jehova. Tuomaksen päivä.

 

 

193. Näky 31 Elokuuta 1992, klo 17:37 iltapäivällä.

Näen kukan avautuvan. Terälehdissä ei ole väriä. Se on vain kukka joka avautuu.

 

 

 

 

 

192. Näky, annettu 31. Elokuuta 1992, klo 17:35 iltapäivällä.

Näen poijun (merimerkin), sellaisen joita näkee meressä. Se on leikkikalun (helistimen?, toy top) muotoinen, mutta se pyörii. Se on vedessä ja se pyörii, hitaasti.

 

 

 

 

 

191. Raymond Aguilera - Näky 26 Elokuuta 1992, klo 2:03 aamulla.

Näky käärmeestä syömässä mustaa varista, pää edellä.

 

190. Raymond Aguilera - Profetia 22 Elokuuta 1992.

Espanjaksi:

Oksa…, poikani, oksa (branch), josta sinulle kerroin. Jumalan oksa on täällä. Jumalan oksa on täällä poikani. Auta sitä. Jumalan oksa on sairas. Rukoile…, Rukoile voimalla. Jumalan oksa joka on täällä. (Tulkitsemattomia kieliä?) Oksa (Tulkitsemattomia kieliä?) Joka on täällä. Joka on täällä. Rukoile, Reymundo! Rukoile!

Oksa (Tulkitsemattomia kieliä?) Hän haluaa syödä sen. Paholainen haluaa syödä sen, sillä hän(he, maskuliininen) rukoilee hyvin voimakkaasti. Hän haluaa syödä hänet (him). Paholainen haluaa syödä hänet sillä hän Rukoilee hyvin voimakkaasti. Rukoile, Reymundo. Rukoile! Paholainen on Vihainen! Hän on Vihainen! (Tulkitsemattomia kieliä?) Oksa joka rukoilee. Oksa joka rukoilee sydämellä. (Tulkitsemattomia kieliä?)

 

 

189. Raymond Aguilera - Näky 20 Elokuuta 1992, klo.8:37 aamulla.

Näky nuolesta jonka joku ampuu vasemmalta oikealle ja nuoli lävistää sellaisen metallisen rakennusmiehen turva kypärän joita ihmiset käyttävät. Mutta se seisoi pystyssä, kallellaan, ja nuoli meni aukosta sisään ja hatun läpi, ja tuli ulos toiselta puolelta, hatun päältä. Hattu ei ollut kenenkään päässä.

 

 

 

188. Näky ja Profetia 15 Elokuuta 1992, klo.12:00 keskipäivällä.

Näen pyöreän pallon joka näyttää rantapallolta, siinä on neljä väriä. Yhdeltä puolelta tumma, musta ja harmaa, ja toiselta puolelta kirkkaan valkoinen ja likaisen valkoinen.

Profetia:

Sitten Herra sanoi: Pallo tulisi yhdistymään niin että olisi valkoinen vastaan musta. Että likaisen valkoinen muuttuisi Valkoiseksi ja harmaa muuttuisi mustaksi. Sitten siinä olisi valkoinen vastaan musta.

 

 

 

187. Raymond Aguilera - Näky 15 Elokuuta 1992, klo 11:27 aamulla.

Näen leijonan jolla on korppikotkan pää. Näen piirretyn miehen kuvan. Hänen päänsä on hänen käsivarsiensa päällä, sitten hän nostaa pään ylös. Hänellä on vain yksi silmä, sillä toinen puuttuu. Näen pyöreän pallon jonka ympärillä on nauha. Se näyttää kuminauhalta.

 

Näen tällä hetkellä jotain hyvin outoa. Näen Aasin ulostavan häntä ylhäällä.

 

 

186. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 13. Elokuuta 1992 klo 8:29 am ja 8:33 am.

Näky: klo 8:29 am.

Näin näyn miehestä joka oli lipputangon huipulla jonka kärjessä oli pieni punainen pallo. Hän roikkui siinä kiinni, kädet ja jalat sen ympärille kietoutuneina. Sitten hän alkoi valua alaspäin. Näen Yhdysvaltojen alkuperäisen lipun, jossa on kolmentoista tähden kehä. Miehen lipuessa alaspäin pitkin lipputankoa, näen lipun tangon huipulla, mutta aluksi mies oli huipulla, ilman lippua. Miehen lipuessa alaspäin lippu jotenkin ilmestyi huipulle. Nyt Hän seisoo tangon juuressa nyörejä sitomassa. (Kielet?)

Profetia: klo 8:33 am.

Hetki on täällä. Aika josta aikaisemmissa Profetioissa ilmoitettiin, on saapunut. Sillä te tulette näkemään ihmeellisiä merkkejä Jehovalta. Taivaan Luojalta; Tähtien Luojalta; Maailmankaikkeuden Luojalta yhdessä Poikani Jeesus Kristus Nasaretilaisen ja Pyhän Hengen kanssa. Sillä ihmeet, sillä merkit ja ihmeet ovat täällä. Teidän Taivaallinen Isänne tulee näyttämään Maailmalle Suuruutensa Voiman, Kunnian, ja Majesteettisuuden.

Sillä Jehova Jumala tulee tuomaan Lampaansa, Karitsansa, kotiin; Ne jotka ovat Puhtaita, Tahrattomia, ja Vanhurskaita, jotka Rakastavat Jehova Jumalaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä täysin ja kokonaan. Sillä Minä lupasin heille Elämän Puun Ensi Hedelmät. Sillä he kestivät. Sillä he ovat Puhtaita ja Tahrattomia, ja he rakastavat Jumalaansa koko Sydämellään, Sielullaan, ja Mielellään.

Sillä heidät nostetaan ja korotetaan Taivaaseen Poikani, Jeesus Kristus Nasaretilaisen kanssa määrättynä aikana, määrättynä hetkenä. Uskollisuutensa ja rakkautensa tähden Jumalaansa kohtaan. Heidän palkkionsa odottaa heitä, sillä Minä rakastan heitä niin, sillä hetki ja päivä jolloin tälle Maapallolle osoitetaan Jehovan Voima. Sillä Jehova Jumala tulee ravisuttamaan sitä, kääntämään sen ylösalaisin, sillä he pilkkaavat Jumalaansa, sillä heidän syntiset tapansa ovat inhottavuus Jehovalle, sillä tilinteon päivä on täällä.

Minä, Jehova Jumala, tulen lähettämään Tähden Taivaista, ja tämä Tähti tulee osumaan Maahan sellaisella Voimalla että Maapallo tulee tietämään kuka on Maan ja Taivaan, Maailmankaikkeuden, tosi Jumala, Sillä kaikki mikä on pahaa, kaikki mikä on ilkeää, tullaan viemään päätökseen.

Minun Poikani kuoli uhrauksena Puhtaiden, Tahrattomien, ja Vanhurskaiden puolesta; loput lähetetään helvetin kuiluun, missä on iankaikkinen itku ja hampaiden pureminen. Sillä he käänsivät selkänsä Jumalalleen, Jehova Jumalalle, Jeesus Kristus Nasaretilaiselle, Kuninkaiden Kuninkaalle, Herrojen Herralle, ja Pyhälle Hengelle. Se tulee olemaan heidän palkkansa ikuisesti. Sillä Jehova Jumalan tavat ovat Puhtaat; Tahrattomat; ja Vanhurskaat. Niin olkoon! Niin olkoon!

 

 

185. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 13. elokuuta 1992 klo 8:14 am. Englanniksi.

Näky:

Näin juuri purjelaivan.

 

Profetia:

Herra sanoi, "Purjelaiva saapuu San Fransiscon Sillan luo. Purjelaiva."

Profetia San Franciscosta. Käske San Franciscoa katumaan. Katumaan tai kuolemaan. Tämä on Jehovan Sana. Katukaa tai Kuolkaa. Tämä on Jumala Jehovan Sana, Maailmankaikkeuden Luojan, Tekijän ja Hajottajan. Sillä Minä en säästä, Minä en pelasta San Fransiscon Kaupunkia ellei se "TÄYSIN JA KOKONAISVALTAISESTI KADU JA PARANNA TAPANSA." "Sillä sen inhottavuudet ovat vastenmielisiä, ne ovat kuvottavia, ja Minä tulen oksentamaan kaiken mikä on pahaa San Franciscossa."

Sillä Herran Jehovan päivä on saapunut ja Minä tulen puhdistamaan Kaupungin. Sillä te jotka Rakastatte elämäänne, Lapsianne, Perheitänne ja Ystäviänne, lähtekää Kaupungista. "LÄHTEKÄÄ KAUPUNGISTA TÄNÄÄN!" Sillä Minun Käteni Putoaa San Fransiscon päälle kostaen, säälittä. Minun Käteni tulee lyömään San Franciscoa, niin kuin kärpästä. Sillä kaikki San Franciscossa on likaista, saastaista, ja inhottavaa Minulle.

Ottakaa varoitukseni vakavasti. Katukaa ja Parantakaa tapanne. Sillä Minä tuhoan San Fransiscon, Kaupungin Lahden luona. Pahuuden Kaupungin, säädettynä päivänä, säädettynä hetkenä, Minun Käteni tulee lyömään San Fransiscon Kaupunkia ja kaikkea sitä mikä on pahaa. Sillä Minun Korvani ja Silmäni eivät enää voi kestää saastaisuutta ja pahuutta siinä Kaupungissa. Jos te olette Puhtaita, jos te olette Vanhurskaita, erottautukaa San Fransiscon Kaupungista TÄNÄÄN! Tällä Hetkellä! Sillä kun Minun Käteni osuu Kaupungin päälle, teillä ei ole aikaa juosta pakoon ja piiloutua, näin sanoo Jehova, yhdessä Herrojen Herran, Kuninkaiden Kuninkaan, Poikani Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen, sekä Pyhän Hengen, kanssa.

Kristittyni, Pyhimykseni, Lampaani, jos te rakastatte elämäänne, perheitänne, ystäviänne, LÄHTEKÄÄ KAUPUNGISTA TÄNÄÄN! Sillä Jehova Jumala ei Valehtele. Sillä Jehova Jumala on Vanhurskas ja Tosi, Kyyneleet Silmissäni ja Sydämessäni, Poikani Jeesuksen Kristuksen Rakkaudella, Pyhän Hengen Rakkaudella, teitä on varoitettu. Käteni Voima on peruuttamaton, sille mikä on pahaa, likaista, mikä on inhottavaa teidän Herrallenne Jehovalle.

 

 

184. Raymond Aguilera - Profetia 11 Elokuuta 1992, klo.12:52 aamulla, Espanjaksi.

Minä pureskelin häntä (her, nainen). Pureskelin häntä hampailla, rauta hampailla. Minä pureskelin häntä. Päivä tulee jolloin Rautaiset hampaat tulevat pureutumaan hänen kurkkunsa ympärille. Sillä Minä pureskelin häntä. Hänen (her) loppunsa on hyvin lähellä. Hänen loppunsa on hyvin lähellä. Terävät hampaat tulevat repimään hänen kaulansa paholaisen voimalla. Sillä hän (she) ei tehnyt sitä mitä Minä käskin häntä tekemään.

Jumalan Kirkon, Kristuksen Kirkon täytyy tehdä itsensä vahvaksi, sillä paholaisen tapa tulee olemaan hyvin kova. Teidän täytyy kuulla minua korvillanne; Jumalanne uskolla. Sillä paholaisen hampaat ovat vahvat ja suorat ja ne himoitsevat teidän Vertanne, Karitsani, Lampaani, Siemeneni. Paholainen on saapunut Rautaisine hampaineen, silmät kohdistettuna kurkkuunne, syödäkseen teidät pää edellä.

Teidän täytyy kuulla Minua Kuninkaanne, Kristuksen, Jeesuksen uskolla. Sillä Kristuksen Rakkaus pelastaa teidät. Kuulkaa Minua! Tämä on teidän Isänne, Maailman, Taivaan, Tähtien Jumala, yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa. Minä puhun totta, terävien rautaisten hampaiden päivä on saapunut. Päivä on saapunut, Poikani ja Tyttäreni, paholaisen voimalla. Hän tulee haluamaan tappaa teidät; viiltää teitä; repiä teitä; Jumalan Ruumista, Jumalan Kirkon Ruumista, paholaisen voimalla.

Nouskaa ylös! Herätkää! Jos tahdotte elää, oppikaa Jumalanne Sana, Kristuksenne, yhdessä Pyhän Hengen ja Isänne kanssa. Kuulitteko Minua? Herätkää! Avatkaa silmänne sillä päivä on saapunut. Minä kerron teille totuuden Rehellisillä ja Puhtailla Huulilla, Sydämeni Rakkaudella. Se on saapunut, Päivä on täällä.

Varustautukaa Jumalan Sanalla. Lukekaa Raamattua. Lukekaa Jumalanne Sanaa silmillänne, korvillanne. Teidän täytyy herätä. Kuulitteko Minua? Karitsani, Lampaani, sillä kärsimyksen päivä on täällä. Etsikää veljiänne ja siskojanne. Lukekaa Raamattua, opiskelkaa yhdessä veljienne ja siskojenne kanssa, ja perheenne kanssa, sillä päivä on saapunut jolloin te tulette pelästymään.

Tämä on teidän Jumalanne joka loi Maailman, Tähdet. Rakkauteni Voimalla, Pyhän Hengen Voimalla, Minä kerron teille totuuden. Sydän kyynelissä, Poikani kyynelillä, Pyhän Hengen kyynelillä, Minä kerron teille totuuden. Varustautukaa taisteluvarustukseen, etsikää veljiänne ja siskojanne, ja lukekaa Raamattua Jumalanne Sydämellä. Kärsimyksen päivä on saapunut. Kirves tulee iskemään teitä kurkkuun jos te ette tee itseänne vahvoiksi. Kirves! Kuulitteko Minua? Kirves!

 

 

183. Raymond Aguileralle annettu Profetia 8 Elokuuta 1992, klo.2:53 aamulla.

Hetki on saapunut suurelle sysäykselle, Reymundoni. Hetki on saapunut. Profetiat lähetetään Andeille. Ne lähetetään Koreaan. Ne lähetetään Australiaan. Ne ovat Uuden Maailman Puutarhan alku.

Sillä Jehova Jumala tulee lopettamaan tämän maapallon Jumalan Voimalla ja Vallalla. Sillä Päivä josta Raamatussa kerrotaan on tullut. Keskipäivän Teurastuksen hetki tulee toteutumaan niin kuin Profeetta Jeremia Vanhassa Testamentissa sanoi, se tapahtuu Nopeasti ja Täsmällisesti. Sillä kaikki mikä on pahaa tullaan poistamaan ja pudotetaan helvetin kuiluun helvetin seuraajien kanssa. Näin sanoo Jehova Jumala yhdessä Pojan, Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen ja Pyhän Hengen kanssa.

Muistakaa paikat. Muistakaa suunta. Muistakaa Taivaassa oleva Isänne, Jehova, Minä olen, Minä olen. (Tulkitsemattomia kieliä)

 

 

182. Raymond Aguilera - Profetia 6. Elokuuta 1992 klo 8:51 am.

Englanniksi:

Aika on saapunut jolloin sinun täytyy kohdata ongelma, tilanne joka liittyy naiseen joka on sairas. Ole kärsivällinen, ole viisas, ole vahva, ole rohkea. Hetki on käsillä jolloin hän soittaa. Se tulee olemaan merkki vahvistuksesta, merkki vapautuksesta sillä se mikä on kovaa tulee murtumaan sillä se mikä on pehmeää ja lauhkeaa tulee lisääntymään. Sillä Jehovan Silmät näkee sen mikä on pehmeää ja lauhkeaa ja rakastavaa.

Sillä tilinteon päivä, Jumalan tahdon loppuunsaattamisen päivä on käsillä. Arkki on paikoillaan. Arkki tulee olemaan uuden elämän alku Jehovan Pyhille. Sillä Minun Poikani, Kuninkaiden Kuningas, Herrojen Herra, Jeesus Kristus Nasaretilainen tulee noutamaan Arkin määrättynä aikana. Sillä kun pilvi lähestyy Maapalloanne silloin tapahtuu ihmeellinen. Puhtaat, vanhurskaat, puhdassydämiset otetaan silmänräpäyksessä Arkkiin. LOPUT tulevat läpikäymään KÄRSIMYKSET, ja KOETTELEMUKSET jotka ovat RUUMIIN LOPULLINEN PUHDISTUS MAAPALLOLLA.

Sillä Jehova haluaa ainoastaan sitä mikä on puhdasta, ainoastaan sitä mikä on tahratonta, ainoastaan sitä mikä on vanhurskasta. Saatana tullaan sitomaan ja lähettämään Gehennaan yhdessä enkeleidensä, pyhiensä kanssa. Sillä Saatanan päivä tulee saamaan loppunsa taistelukentillä joilla oikea ja väärä kohtaavat; hyvä ja paha. Teurastus, ruumiiden veri tulee olemaan levitettynä kautta koko Maapallon. Sillä Jehova tulee osoittamaan Maapallolle Jumalan Vihan, kaikkea sitä kohtaan mikä on pahaa se tullaan oikaisemaan kerta kaikkiaan, sillä hetki on tullut. Hetki on täällä jolloin Saatana tullaan päästämään irti.

Villi koira, hullu koira tulee juoksemaan kaikkiin maailman neljään kulmaan terävine hampaineen, kuraisen kuolaavan kielensä kanssa odottaen että voisi ahmia kaikkea mikä liikkuu Saatanan voimalla ja vallalla. Hän tulee tappamaan. Hän tulee silpomaan. Hän tulee tuhoamaan kaiken mikä häntä huvittaa. Saatanan ylpeys ja ego ovat menneet niin hyvin Saatanan sisään, sellaisella voimalla, että hän on yhtä itse paholaisen kanssa.

Jotta tämä puhdistaminen tulisi täydelliseksi, täytyy niiden Tahrattomien ja Vanhurskaiden jotka ovat jäljellä tulla koetelluiksi uskossaan, rakkaudessaan Jumalaa kohtaan. Heidän tottelevaisuuttaan tullaan koettelemaan maksimaalisesti. Joten Kristuksen Ruumiin täytyy liittyä yhteen, heidän täytyy tehdä itsensä vahvoiksi. Heidän täytyy tehdä itsensä rohkeiksi. Sillä Pedon hetki, Saatanan hetki, kaiken pahan hetki tulee kohtaamaan tätä Maapalloa.

Joten Kristuksen Ruumiin täytyy YHDISTYÄ VAHVAKSI VOIMAKSI. Teidän täytyy niellä Ylpeytenne. Teidän täytyy niellä Egonne. Teidän täytyy etsiä veljiänne ja siskojanne missä ikinä he ovatkaan. Sillä hullu koira on vapaana ja se on nälkäinen. Se himoitsee Minun Lampaitani, Karitsoitani. Teidän täytyy tehdä Kristuksen Ruumis vahvaksi. Pyhän Hengen Voima on paikalla. Pyhä Henki tulee auttamaan teitä, mutta teidän täytyy niellä ylpeys, ego. Kaikki mikä kuuluu Saatanalle täytyy heittää pois. Sillä tulevat ajat, tulevat olemaan koettelevia ja loppu Saatanalle, Luciferille kuilussa, Gehennassa. (kieliä)

Tulkaa Oi te uskollinen Kansa. Tulkaa Oi te uskollinen kansa. Kuunnelkaa Isääni Jehovaa. Kuunnelkaa Isääni Jehovaa. Hän kertoo teille sen mikä on oikein. Hän näyttää teille ahtaan Polun, oikean Polun Taivaaseen. Kuunnelkaa Taivaallista Isääni. Vetoan teihin, Lampaani, Karitsani. Pyhä Henki on paikalla, opastamassa, ohjaamassa teitä. Teidän täytyy niellä Ylpeytenne, Egonne, Turhamaisuutenne.

Etsikää veljiänne ja siskojanne. Luottakaa Jumalaan. Tämä on Jeesus Kristus Nasaretilainen, teidän Kuninkaiden Kuninkaanne, Herrojenne Herra. Päivä on edessä jolloin paholainen tulee yrittämään syödä teidät leuoillaan, Saatanan voimalla. Älkää pelätkö sillä Voima ja Kunnia on vieressänne. Teidän täytyy LUOTTAA JUMALAANNE. Kuunnelkaa Jehovaa. Pyhä Henki tulee opastamaan teitä.

Minä, Jeesus Kristus tulen palaamaan määrätyllä hetkellä, sillä Me emme hylkää Karitsojani, Lampaitani. Sillä se mikä on Isän on Minun. Mikä on Minun on Isän. Mitä Isä rakastaa, sitä Minä rakastan. Pyhän Hengen Voima tulee sitomaan sen. Liittämään yhteen, tiedon kautta, viisauden kautta, Jumalan Voiman kautta.

Avatkaa silmänne. Aukaiskaa korvanne Me olemme siellä. Me Kolme olemme Yksi. Me Kolme olemme Yksi. Tämä on Jeesus Kristus Nasaretilainen joka antaa teille Rakkaudellisen viestin, olkaa vahvoja, olkaa rohkeita. Minä tulen olemaan siinä Paikassa, sinä Hetkenä kuin Minun Isäni haluaa Minun olevan. Älkää koskaan unohtako sitä! Me emme koskaan tule hylkäämään yhtä ainoaa Karitsaa, yhtä ainoaa Lammasta, ei Koskaan, Missään Olosuhteissa, Mistään Syystä. Muistakaa se Karitsani, Lampaani. Tapahtuipa mitä hyvänsä. Tapahtuipa mitä hyvänsä teillä on AINA Jumalanne rakkaus vierellänne rakkaudella ja hellyydellä. Minä kerron teille nämä asiat. (kieliä)

 

 

181. Raymond Aguilera - Näky 5 Elokuuta 1992, klo 12:04 päivällä.

Näin juuri näyn vuoren huipusta. Näin sellaisen suuren lautasantennin tai tutka lähettimen osoittavan taivaalle Vuoren huipulla, ja satoi lunta. Se oli vuori jonka kärjessä oli rakennus. Näen lumen satavan alas. Vuori on peittynyt valkoiseen lumeen. En ymmärrä sen merkitystä.

 

180. Raymond Aguilera - Profetia 5. Elokuuta 1992, klo 11:42 am, Espanjaksi.

Vihainen nainen poikani, vihainen nainen, tämä on se päivä jonka mainitsin. Tämä on päivä jolloin Jumala, Taivaan, Maailman Jumala tulee iskemään häntä lujaa sydämeen. Tämä on se päivä. Merkitsitkö sen kalenteriisi, sillä päivä on täällä josta sinulle aiemmin kerroin. Hän (she) joka on vihainen, hän joka on ärtyisä joka on sairas tulee kaatumaan. Hän tulee kaatumaan ja hänen huulensa tulevat osumaan lattiaan paholaisen voimalla. Hänen huulensa tulevat osumaan lattiaan.

Hän (she) on itsepäinen eikä hän halua kuulla Jumalaansa. Sen takia hänen Jumalansa päästä hänet irti ja paholainen tulee lyömään häntä lujaa. Hänen huulensa tulevat iskeytymään lattiaan. Paholainen tulee retuuttamaan häntä lattiaa pitkin kunnes hän huutaa kaikella sydämensä voimalla sillä häneen tulee sattumaan, mieleen, ja sydämeen sillä hän ei tehnyt sitä mitä Jumala häntä käski tekemään. Sillä hänellä on otsaa sanoa Jumalalleen ei!

Sen takia hänen Jumalansa, Taivaan, ja Maailman Jumala, tulee päästämään hänet irti ja hän tulee kaatumaan paholaisen voimasta. Sillä kun Minä sanon jotain se tapahtuu tarkalleen ja Jumalan tavalla. Hän tulee kaatumaan juuri tänään klo. 18. Hän tulee kaatumaan ja hän tulee kärsimään. Sillä hänellä ei tule olemaan ketään häntä auttamassa. Paholainen tulee tyrkkäämään hänet maahan lujaa. Kyynelillä, Jumalan kyynelillä, hän tulee soittamaan sinulle/kutsumaan sinua (call), Jumalan kyynelillä, sillä hänen sydämensä särkyi paholaisen voimasta ja hän tulee kärsimään.

Tämä on Jumala, Taivaan, Maailman Jumala, kaiken sen mitä on yhdessä Poikani Jeesuksen ja Pyhän Hengen kanssa. Päivä josta sinulle kerroin on täällä ja minä en Valehtele, ja minä puhun totta. Kuudelta iltapäivällä hän tulee kaatumaan kyynelin. Sillä hän ei tehnyt sitä mitä Jumala, Maailman, Taivaan Jumala, kaiken sen mitä on ja mitä tulee olemaan, käski häntä tekemään. Tänään paholainen tulee lyömään häntä. Miten sääli. Miten sääli. Miten sääli.

 

 

179. Raymond Aguilera - Profetia 1. Elokuuta 1992 klo 23:11 pm, Espanjaksi.

Poikani Rakkaus. Rakkaus lihaa kohtaan on voimakasta. Maailman kansat tulevat kärsimään lihan rakkauden tähden, mutta päivä tulee saapumaan jolloin Minä puhdistan kaiken mikä on lihasta. Teidän täytyy tehdä itsenne vahvoiksi, sillä paholainen haluaa syödä teidät, lihan ja pään myös. Tehkää itsenne vahvoiksi, Poikani ja Tyttäreni, sillä liha tahtoo syödä teidät ja päivä tulee jolloin liha menee Gehennaan.

Poikani ja Tyttäreni, kuulitteko Minua? Nämä ovat teidän Jumalanne Sanoja, Isän, yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa. Hänen, joka loi Maailman, Taivaan, kaikki Tähdet, kaiken mitä on, kaiken mitä voitte koskettaa, kaiken mitä näette. Minä loin kaiken Suullani, Suulla joka Puhui Sanan. Sillä Jumalan Sana on kaikki. Kyllä, Poikani ja Tyttäreni kuulkaa Minua. Jumalan Sanaa, teidän Isänne, yhdessä Pyhän Hengen ja Poikani Jeesuksen, teidän Kristuksenne kanssa, kuulitteko Minua? Pyhä Henki on siellä teitä auttamassa, ja näyttämässä teille teidän Jumalanne tavan.

Päivä on saapunut jolloin Minä tulen puhdistamaan kaiken Kädelläni. Tulen puhdistamaan kaiken nopeasti ja täsmällisesti. Niin, Poikani ja Tyttäreni, tämä on teidän Isänne, Hän joka loi kaiken kertoo teille totuuden. Niin, Poikani ja Tyttäreni, etsikää Poikaani Jeesusta, teidän Kristustanne, yhdessä Pyhän Hengen kanssa ja te voitte pelastaa itsenne. Niin, te voitte pelastaa itsenne teidän Jumalanne rakkaudella. Te voitte pelastaa itsenne. Nouskaa ja etsikää Poikaani Jeesusta, teidän Kristustanne Kuninkaiden Kuningastanne.

Kyllä! Päivä on täällä Poikani ja Tyttäreni. Voi, miten sääli, jos paholainen syö teidät. Miten Sääli! Mutta minä tulen puhdistamaan kaiken mikä on likaista. Aion puhdistaa kaiken mikä ei ole puhdasta. Teidän täytyy etsiä Poikaani Jeesusta, ja Pyhä Henki tulee näyttämään teille Jumalan tavan ja Jumalan Lain. Etsikää veljiänne ja siskojanne ja hypätkää Arkkiin.

Kiiruhtakaa! Kiiruhtakaa! Kiiruhtakaa, jos tahdotte pelastaa itsenne, etsikää paikka Arkista ja te pelastatte itsenne. Kertokaa veljillenne, siskoillenne, pojillenne ja tyttärillenne, kaikille perheenjäsenillenne, ja sen jälkeen etsikää kaikkia niitä jotka asuvat kaduilla. Niitä jotka ovat nälissään, niitä joilla ei ole mitään. Oi, kyllä, sairaita, vanhuksia, kaikkia niitä jotka tarvitsevat apua. Kiiruhtakaa, etsikää heitä ja pankaa heidät Arkkiin, sillä aika on loppumassa.

Kuulkaa Minua! Kuulkaa Minua! Aukaiskaa korvanne, Poikani ja Tyttäreni, sillä päivä on täällä josta isillenne, ja isienne isille kerroin, se on saapunut. Sillä te tulette pelästymään kun Poikani päivä saapuu; kun Hän tulee pilven päällä Enkeleiden kanssa. Kyllä, ja Me tulemme puhdistamaan kaiken mikä on likaista. Kuulitteko Minua? Tämä on teidän Isänne! Isä joka loi kaiken yhdessä Pyhän Hengen ja Pojan Jeesuksen, Kristuksen, Kuninkaiden Kuninkaan kanssa.

Miten sääli, jos jäätte pois Arkista, mutta teidän täytyy avata silmänne. Teidän täytyy aukaista korvanne. Teidän täytyy etsiä veljiänne ja siskojanne. Teidän täytyy katua syntejänne. Joo, se on saapunut. "Jep," Se on saapunut. Hankkikaa lippunne. Hankkikaa lippunne Arkkiin juuri nyt tällä hetkellä. Hankkikaa lippunne. Pyytäkää Pyhältä Hengeltä ja Hän antaa teille lipun Arkkiin. Kyllä! Kerron teille Jumalan kyynelillä. Hankkikaa lippunne Arkkiin ja te pelastatte itsenne, yhdessä perheenne kanssa, ystävienne kanssa, ja vaimonne kanssa; Joo, ja Poikanne ja Tyttärenne kanssa.

Kyllä, kuulkaa Minua! Minä puhun totta. Tämä on teidän Isänne, Hän joka loi kaiken, Maailman, Tähdet, Taivaan. Kyynelin Minä kerron teille totuuden Poikani ja Tyttäreni, yhdessä Pojan teidän Kristuksenne, ja Pyhän Hengen kanssa.

 

 

178. Raymond Aguilera - Profetia 1. Elokuuta 1992 klo 13:38 pm, Espanjaksi.

Rakkaus. Rakkaus. Rakkaus paholaiseen on täällä. Koko maailma rakastaa paholaista. He ajattelevat itsestään suuria. He luulevat tietävänsä kaiken. Sillä heillä on rakkaus paholaiseen, mutta se mitä he eivät tiedä on että on olemassa Jumala joka loi kaiken, kaiken Isä, yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa. Hän on TOSI JUMALA. Vanhurskauden, totuuden Jumala, kaiken sen Jumala mikä on Hyvää ja Puhdasta.

Te luulette tietävänne kaiken koska teissä on rakkaus paholaiseen, mutta tulee tulemaan aika niin totta kuin Nimeni on Raamatussa kirjoitettuna, yhdessä Poikani, ja Pyhän Hengen kanssa että Minä olen, Minä olen, Minä olen, ja Minä tulen näyttämään teille kuka on Jumala. Sillä Minä tulen lähettämään teidän jumalanne kuiluun. Sillä te ette tehneet sitä mikä on Hyvää ja Puhdasta. Sillä kaikki mikä on Minun on Puhdasta, on Oikein ja Rehellistä.

Te ette tehneet mitä Poikani käski teitä tekemään, katumaan syntejä ja etsimään Jumalaa joka loi Taivaan, Maailman, Tähdet, kaiken mitä on, ja kaiken mitä tulee olemaan. Sillä Tie Minun luokseni on Poikani Kristus Jeesus. Minä lähetin Hänet, ja Hän meni, sillä Hänellä oli Isänsä Rakkaus. Hän kuoli teidän vuoksenne, syntien vuoksi, kaiken sen vuoksi,mikä Maailmassa on pahaa. Hän antoi teille mahdollisuuden, niin että voisitte pelastaa itsenne.

Te ette avanneet silmiänne. Te ette avanneet korvianne. Te ette avanneet sydäntänne. Sen takia lähetän teidät, yhdessä jumalanne paholaisen kanssa, kaiken sen kanssa mikä on pahaa, ja te kaksi tulette elämään Gehennassa. Muistakaa mitä teille sanoin. Sillä Minä olen väsynyt kaikkeen pahaan.

Aion koota yhteen kaikki Karitsani, kaikki Ne jotka Rakastavat Minua ja Poikaani, ja Pyhää Henkeä, ja Me tulemme aloittamaan alusta. Älkää sanoko etten kertonut teille että en antanut teille mahdollisuutta, sillä Minä kerroin teille, ja kerroin, ja kerroin ja te piilotitte päänne hiekkaan. Sen takia Minä aion haudata ruumiinne ja päänne koska te ette kuulleet Minua. Tämä on rehellinen Sana ja totuus.

MINÄ KERRON TEILLE TÄMÄN SILMÄT KYYNELISSÄ SILLÄ MINÄ RAKASTAN TEITÄ KAIKESTA SYDÄMESTÄNI, mutta jos te ette rakasta Minua, te ette rakasta, enkä Minä voi tehdä mitään. Sillä Minä haluan teidän rakastavan Minua sydämellänne ja teidän täytyy tehdä se oma aloittaisesti, mutta Minä annan teille Poikani Lain. Pyhä Henki tulee näyttämään teille Jumalan Voimalla, rehellisen tavan, oikean tavan. Jos olette sokeita, jos olette kuuroja, tulen lähettämään teidät kyynelien kanssa kuiluun.

Se mitä Minun täytyy tehdä tulee koskemaan Sydäntäni, mutta Minä haluan ainoastaan sitä mikä on Puhdasta ja Ne jotka rakastavat Minua. Puhun teille kyynelin. Muistakaa se!

Puhun teille kyyneleet Silmissäni. Sillä Minä tulen itkemään sen takia mitä Minun täytyy tehdä. Se mitä Minun täytyy tehdä TULEE MURTAMAAN SYDÄMENI.

Mutta oikea tapa on oikea tapa ja sitä ei voi muuttaa. Ei voi ajatella muuta kuin oikeaa tapaa. Sillä se mikä on oikein on oikein ja siinä kaikki, ja se mikä on puhdasta on puhdasta. Aion antaa teille mahdollisuuden katua. Sillä tämä Profeetta, poikani Reymundo, on alkanut lähettää niitä ympäri Maailman. Hänen tietokoneensa on valmis lähettämään niitä ja hän tulee aloittamaan.

Sillä Minä olen jo asettanut päivän jolloin tulen puhdistamaan kaiken. Joten älkää sanoko etten antanut teille mahdollisuutta Sydämelläni. Sillä päivä on täällä jolloin kaikki paha tullaan puhdistamaan. Se mikä on puhdasta tulee menemään Minun kanssani Taivaaseen. Se mikä on saastaista tulee menemään jumalansa, paholaisen kanssa kuiluun, kaikiksi päiviksi kuin päiviä on, ja te tulette kärsimään.

USKOKAA MINUA! Te tulette kärsimään paholaisen kanssa. Te luulette tietävänne kaiken, jos te uskotte paholaiseen, TE ETTE TIEDÄ MITÄÄN. Minä kerron teille totuuden. En piittaa siitä oletteko Presidentti tai Pastori tai Kuningas. Minä en välitä! Tulen puhdistamaan kaikki, uskoittepa sitten Minuun tai paholaiseen. KUKAAN ei tule jäämään Välimaastoon, te menette jompaankumpaan paikkaan.

Kuulitteko Minua? Haluan sanoa sen teille vielä kerran. Ainoastaan se mikä on puhdasta tulee tulemaan Minun kanssani, JOS TE HALUATTE PÄÄSTÄ TAIVAASEEN MINUN KANSSANI, niin katukaa sitä mikä on pahaa, niitä pahoja tapoja joiden mukaan olette eläneet. Etsikää Poikaani Jeesusta, teidän Kristustanne, ja hypätkää Arkkiin suoraan ja nopeasti. Sillä jos te olette Arkissa te tulette pelastamaan itsenne, mutta teidän täytyy katua ja teidän täytyy parantaa pahat tapanne. Sillä Minä haluan vain sitä mikä on puhdasta ja mikä on vanhurskasta. Poikani ja Tyttäreni, kuulitteko Minua?

Sillä paholainen tulee syömään teidät terävillä hampaillaan. Te luulette että olette kärsineet täällä. Odottakaa sitä päivää kun joudutte Gehennaan. Siellä te tulette todella kärsimään, mutta nyt teillä on mahdollisuus katua. Etsikää Veljiänne, Siskojanne jotka eivät tunne Minua ja näyttäkää heille miten hypätään Arkkiin. Juuri nyt, tällä Hetkellä! Sanokaa heille etteivät he odottaisi, sillä Arkin päivä on täällä.

Poikani tulee tulemaan ottaakseen mukaansa Ne jotka ovat puhtaita ja jotka ovat moitteettomia Jumalan tavoissa, Isän, Pyhän Hengen ja Pojan. Kaikki Ne jotka rakastavat Meitä tulevat elämään Taivaassa. Minä puhun teille Sydämeni Rakkaudella, mutta Minä tulen itkemään kyynelillä, jos menetän teidät. Siinä kaikki, mitä teille tänä päivänä, tällä hetkellä aion kertoa.

Sillä Arkki on täällä ja sota Taivaassa on alkanut ja sota on alkanut myös täällä teidän maailmassanne. Poikani, yhdessä kaikkien Enkeleiden kanssa, puhdistaa kaiken, sillä Minä olen antanut Hänelle Käskyt Puhdistaa. He puhdistavat kaiken mutta kärsimysten päivä tulee iskemään tätä maailmaa. Muistakaa mitä sanoin. Sota tulee iskemään tätä maailmaa hyvin lujaa ja kaikki tulevat kärsimään jotka elävät paholaisen sodan ajassa.

MUISTAKAA MITÄ TEILLE SANON. Tämä on teidän Isänne yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa. Nouskaa ylös, etsikää Veljiänne ja Siskojanne, ja hypätkää Arkkiin nyt heti jos haluatte pelastaa itsenne. Tämä on teidän Isänne, teidän Jumalanne, yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa.

 

 

177. Raymond Aguilera - Profetia 30 Heinäkuuta 1992, klo 1:11 am, Espanjaksi.

Miksi Siemen? Miksi? Se mitä teitä käsken tekemään. Te ette tee sitä. Miksi Siemeneni? Haluan teidän nousevan ylös ja tekevän sitä mitä teitä käsken tekemään kaikesta sydämestänne. Haluan teidän etsivän veljiänne ja siskojanne. Haluan teidän informoivan heitä Jumalan tavoista, Pojan Jeesuksen, Isän, ja Pyhän Hengen. Sillä se mitä Minä sanon on totuus enkä minä Valehtele. Sillä kaikki se mikä on Jumalasta, on rehellinen ja oikea tapa, mutta haluan teidän menevän etsimään veljiänne ja siskojanne jotka eivät tunne Minua ja näyttävän heille Jumalan Sanan.

Arkin päivä on saapunut, ja se on täällä! Arkki on täällä! Herätkää ja etsikää veljiänne ja siskojanne Jumalan Rakkaudella, Poikani Jeesuksen, teidän Kristuksenne, Rakkaudella, ja Pyhän Hengen Rakkaudella, kaikella Jumalanne hyvyydellä. Etsikää veljiänne ja siskojanne jotka ovat Jumalasta. Kiiruhtakaa! Nouskaa ja lähtekää etsimään heitä Jumalan hyvyydellä, sillä Arkki on täällä. Kuulitteko Minua? Tämä on teidän Isänne, Hän joka loi Taivaan, Maailman, kaiken mitä näette, ja kaiken mitä ette näe. Minä loin sen kaiken Sanani avulla. Kiiruhtakaa, etsikää veljiänne.

 

 

176. Raymond Aguilera - Profetia 28 Heinäkuuta 1992, klo 2:02 aamulla, Englanniksi.

Poikani, rakastan sinua kaikesta Sydämestäni. Pyydän, ole kärsivällinen sillä kone jonka tulet saamaan tietokonettasi varten, tulee auttamaan sinua levittämään Sanaa Maailman kaukaisille kulmille. Ole Vahva, ole rohkea, sillä sinä teet hyvää työtä. Tiedän että tämä päivä oli koetteleva, sinulla oli vaikeaa, mutta Minä sanoin että auttaisin sinua sen kanssa mitä tarvitset ja silloin kun sitä tarvitset.

Joten ole vahva ja rohkea sillä sinua tullaan pyytämään lähettämään Profetioita eri puolille maata ja modeemi tulee auttamaan sinua tekemään sen nopeammin ja halvemmalla kuin Postitse. Älä huolehdi rahasta. Älä huolehdi naisista, tottele vain Isääsi ja Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä, sillä sinä toimit aikataulun mukaisesti.

Joten kiitos siitä että Rukoilet ja pyydät lupaa niihin pikku asioihin joita teet. Sillä Minä valvon noita pikku asioita ja sinulla on Minun Hyväksyntäni niihin pieniin asioihin joista olet kysynyt. Tulen antamaan sinulle mitä sydämesi kaipaa sopivana hetkenä.

Sillä sopivalla hetkellä kun päätöksiä tehdään jaPÄÄTÖKSIÄ RIKOTAAN,Yhdysvalloissa, niin asiat alkavat edetä nopeammin. Joten ole vahva ja rohkea ja ala lähettämään niitä kansojen ilmoitustauluille; kautta maailman. Näin sanoo Jehova, Maailmankaikkeuden Luoja, kaiken Tekijä, Hajottaja, Rakkaudella ja Rauhalla Minä kerron sinulle näitä asioita poikani.

 

 

175. Raymond Aguilera - Profetia 28. Heinäkuuta 1992 klo 1:43 am, Espanjaksi.

Minun Poikani kuoli Ristillä kaikkien maailmassa elävien puolesta. Teidän täytyy kuulla korvilla Jumalan Sana. Teidän täytyy kuulla, sillä päivä, josta isillenne kerroin silloin kun Poikani roikkui Ristillä ja kärsi Karitsojen ja Siementen takia, on saapunut. Teidän täytyy kuulla. Teidän täytyy avata mielenne. Teidän täytyy etsiä veljiä ja siskoja, sillä Arkki on saapunut.

Haluan kaikkien niiden, jotka ovat Minun, Karitsani, Pyhäni, hyppäävän Arkkiin. Sillä jos he eivät hyppää Arkkiin. He tulevat jäämään tänne kaiken sen kanssa mikä on pahaa kunnes Poikani palaa toisen kerran. Kuulitteko Minua, korvillanne? Kuulkaa Minua, Poikani, Tyttäreni. Haluan teidän hyppäävän Arkkiin. Sillä Poikani on valmis ja Hän tulee tulemaan pilven päällä ottaakseen teidät mukaansa, mutta jos te ette ole Arkissa, te tulette jäämään muiden kanssa jäljelle ja te tulette kärsimään loppujen kanssa. Sillä Arkin aika on täällä, ja Minä kerron teille kaiken Suoraan ja kaiken Oikein sillä Minä en Valehtele.

Haluan teidän syövän Ehtoollista joka päivä. Haluan teidän rukoilevan joka päivä, koko hengellänne, koko mielellänne, koko sydämellänne. Sillä Minä haluan vain sitä, mikä on Puhdasta ja kaikki se, mikä on Minun on Hyvää, Tahratonta, Tahratonta, ja Tahratonta. Kuulitteko Minua? Aion sanoa sen uudestaan: Minä haluan ainoastaan sitä mikä on Puhdasta ja mikä on Hyvää ja mikä on Puhdasta. Se on oikea tapa, sillä kaikki mikä on Taivaassa on Puhdasta ja Hyvää ja Tahratonta.

Minä kerron teille Puhtailla Huulilla, Poikani ja Tyttäreni. Teidän täytyy hypätä Arkkiin Rukouksienne avulla, Ehtoollisen avulla. Haluan teidän etsivän veljiänne, siskojanne, ja haluan teidän kaikkien katuvan syntejänne, etsivän Poikaani Jeesusta ja Pyhä Henki tulee auttamaan teitä.

Sillä sota on jo alkanut ja Minä aion lähettää Poikani ottamaan teidät mukaansa. Meillä Kaikilla tulee olemaan Käsivarret avoimina odottamassa teitä, halataksemme teitä, antaaksemme teille Jumalan suudelman. Sillä te teitte mitä Poikani käski tekemään silloin kun Hän asui luonanne, Karitsani, Isän Rakkaudella, Pojan Rakkaudella, Pyhän Hengen Rakkaudella siinä kaikki mitä teille tänä päivänä aion kertoa.

Haluan teidän hyppäävän Arkkiin, jos haluatte pelastaa itsenne sillä päivä on saapunut. Pitäkää Ehtoollista, etsikää poikianne, veljiänne, siskojanne ja hypätkää Arkkiin sillä Poikani on jo saanut Käskynsä ja päivä on melkein tullut jolloin Minä tulen lopettamaan kaiken. Kuulitteko Minua Selkeästi? Hyvä.

Minä tulen odottamaan sinua ja tulen halaamaan ja suukottamaan sinua. Sillä Minä Rakastan sinua koko Sydämelläni, poikani. Tiedän että olit eksynyt, mutta nyt olet löytänyt Isäsi. Aion antaa sinulle suukon. Aion halata sinua. Aion antaa sinulle uuden kodin Taivaassa missä on kaikki mitä halusit ja kaikki se mitä sinulle halusin antaa ennen kuin paholainen teki kaiken saastaiseksi.

Minua Ilahduttaa suuresti se että te teitte sen mitä Minä käskin. Niin, Poikani Sydämelläni Minä kerron teille kaiken tämän. Siellä Minä odotan teitä ojennetuin Käsivarsin Sydämeni Rakkaudella. Minä kerron teille nämä asiat.

 

 

174. Raymond Aguilera - Näky 25 Heinäkuuta 1992, klo 9:30 aamulla.

Näen Lampaan pään ja kaulan joka on tulossa ulos maljasta. Se on kuin perhonen joka on tulossa kotilosta ulos. Se nousee ylös, ylös ja ylöspäin kunnes koko ruumis on maljan ulkopuolella. Se alkoi kaulan kohdalta.

 

Näky: klo 9:33 aamulla.

Näin demonisen näköiset kasvot. Mikä oli hassua oli että minä aloin hymyillä koska se oli vihainen. Minusta vain tuntui siltä joten näytin sille kieltäni. Tällä hetkellä minä nauran koska se oli niin huvittavaa. Tämä on jotenkin omituista. En osaa selittää sitä, mutta aistin Enkeleiden hurraavan. En osaa selittää tämän enempää, vain että Taivaalliset Enkelit hurraavat taustalla. Ne ovat vain vaikutelmia, näkyjä ja aistimuksia jotka kaikki yhdistyivät tuohon tapahtumaan. En tiedä miksi näytin kieltäni. Ehkä minä sittenkin olen kapinallinen.

 

 

173. Raymond Aguilera - Profetia 25. Heinäkuuta 1992 klo 19:42 pm.

Espanjaksi:

Minä merkitsin hänet, kultahiuksisen naisen, Sormellani. Minä merkitsin hänet sillä hän rakastaa Minua sydämellään. Hän rakastaa Minua Jumalan Rakkaudella. Kultahiuksinen nainen, hän tulee juoksemaan perässäsi älykkyydellä, päättäväisyydellä, Jumalan Sydämellä. Minä kosketan häntä Sormellani hänen sydämeensä. Kuulitko Minua, Reymundo? Hän tulee kutsumaan sinua/soittamaan sinulle (call) ja se päivä on saapunut jolloin te kaksi tulette kohtaamaan, kultahiuksisen naisen kanssa. Teistä tulee ystävät mutta hänen sydämensä tulee palamaan. Kuulitko Minua, Reymundo? Hänen sydämensä palaa Jumalan Rakkaudella Reymundoani kohtaan.

Myrskyn, joka tulee Maailmaa iskemään, on tultava. Sillä myrsky tulee puhdistamaan kaiken mikä on pahaa. Ja tämän Maailman ihmiset tulevat saamaan tietää kuka on Maailman Jumala, Tähtien, kaiken sen mitä on ja mitä tulee olemaan, ja kaiken sen mitä tulee tapahtumaan. Raskain Sydämin Minä kerron teille totuuden.

Paholainen, hänet Minä päästän irti, ja hän on valmiina, päättäväisenä, syödäkseen teidät. Kun paholainen syö Ruokaa te tulette tietämään kuka on Maailman Jumala, Tähtien, kaiken sen mitä on. Sillä yhdessä Poikani, Pyhän Hengen ja Minun kanssani, Me tulemme puhdistamaan Maailman, Jumalan Mielellä, Mielellä, joka puhdistaa kaiken mikä on Pahaa.

Kuulkaa Minua! Kuulkaa Minua Jumalan Kansat. Kuulkaa Minua, Maailman Kansat. Paholainen tulee syömään teidät, jos te ette kuule Minua. Jos te ette puhdista korvianne sormilla jotka ovat Jumalasta. Jumalan Liha, paholainen himoitsee Jumalan Lihaa, syödäkseen päivällistä, syödäkseen, rouskutellakseen Jumalan Lihan Luita. Paholainen on nälkäinen.

Paholainen on nälkäinen, sillä Päivä on saapunut jolloin Minä lähetän hänet kuiluun Kädelläni. Aion iskeä häntä ja hän tulee kaatumaan niin kovaa ja suoraan alas kuiluun. Sillä kun Minä isken jotakuta kovaa ja suoraan, ja määrätietoisesti, he eivät nouse ylös sillä Minä olen Jumala. Minä teen Omallani mitä haluan, jos te ette usko Minua nyt, te tulette uskomaan Minua kun myrsky iskee tätä Maailmaa.

Kuuletteko Minua korvillanne vai onko teillä kädet silmien ja korvien edessä? Mutta voi miten sääli, jos te ette kuule Minua sillä jos te ette hyppää Arkkiin paholainen syö teidät. Kyllä, poikani, Arkki on valmis. Se on valmis niin että te voitte hypätä siihen yhdessä perheenne kanssa, ystävienne kanssa. Te voitte kätkeytyä Arkkiin eikä paholainen tule lyömään teitä. Hän ei tule kajoamaan teihin. Sillä Minä tulen suojelemaan teitä Kädelläni. Minä tulen suojelemaan teitä. Sillä paholainen ei pysty kajoamaan siihen mikä on Minun. Sillä Minä tulen iskemään häntä lujaa ja tulen lähettämään hänet kuiluun, yhdessä kaikkien enkeleiden, kaikkien pyhien kanssa jotka hänen ovat, kaikiksi päiviksi kuin päiviä on.

Kyllä, poikani, lähetä Profetiat sinne minne Minä sanoin. Tiedän että olet väsynyt. Tiedän että ruumiisi huutaa koska se tahtoo levätä, mutta tee kuten käsken ja kaikki tulee menemään hyvin. Aion ojentaa kaikkia asioita jotka eivät pidä sinusta. He haluavat tappaa sinut. He haluavat pysäyttää sinut. Minä tulen ojentamaan heitä Kädelläni. Älä huolehdi ihmisistä…, ei kukaan, ei edes paholainen, sillä Jumalan Sanaa ei kukaan voi pysäyttää, Isän, Pojan, Pyhän Hengen, kaiken Jumalan, Maailman, Tähtien, Taivaan.

Lepää vielä vähän aikaa, sitten haluan sinun nousevan ylös ja alkavan työskennellä tietokoneesi äärellä. Sillä aika on hyvin lyhyt. Kuulitko Minua, Reymundo? Tämä on sinun Jumalasi, Isä, Poika, ja Pyhä Henki. Tulen näyttämään sinulle miten sinun pitää tehdä se mitä sinun täytyy tehdä, Jumalan Sydämellä, Jumalan Silmillä, Jumalan Korvilla, Jumalan Tavalla. Tämä on sinun Isäsi.

Englanniksi:

Ylistystä sinulle Herra Isä. Ylistystä sinulle Herra Isä. Tämä on Jeesus. Ylistystä sinulle Herra Isä. Tämä on Jeesus Kristus Nasaretilainen sinä ansaitset kaiken Ylistyksen, Kirkkauden ja Kunnian. Sinä ansaitset kaiken Ylistyksen, Kirkkauden, ja Kunnian Isä, Taivaallinen Isäni jonka Sydän on Puhdas, jonka Mieli on Puhdas, kaikki mikä on Hyvää tulee Isältä.

Ylistys ja Kunnia ja Kirkkaus kuuluu Isälle. Ylistys, Kunnia ja Kirkkaus kuuluu Isälle. Sillä sinä olet Vanhurskas. Sillä sinä olet Tahraton. Sillä sinä olet Puhdas. Ylistys ja Kunnia ja Kirkkaus Isä Jehovalle, Jehovalle Ainoalle Isälleni, Taivaalliselle Isälleni. Minä Rakastan sinua. Minä Rakastan sinua. Minä Rakastan sinua. Minä Rakastan sinua Isä. Ylistys ja Kirkkaus ja Kunnia Isälleni. Ylistys ja Kunnia Isälleni Jehovalle. Jehova, minä Rakastan sinua. Jehova, minä Rakastan sinua Koko Sydämelläni, Mielelläni, ja Sielullani.

Kaiken mitä olet Minua käskenyt tekemään, tulen tekemään kirjaimellisesti täydellisessä tottelevaisuudessa. Ylistys ja Kunnia Isälle. Ylistys ja Kunnia olkoon Isän, Jehovan. Ylistys ja Kunnia ja Kirkkaus Jehovalle. Ylistys ja Kunnia ja Kirkkaus Jehovalle, Taivaalliselle Isälleni, Ainoalle Isälleni.

Palvon sinua, Rakastan sinua Koko Sydämelläni, Mielelläni, ja Sielullani. Ylistys ja Kunnia ja Kirkkaus Isälle. Ylistys ja Kunnia ja Kirkkaus olkoon Isän, ilman kysymyksiä Sydämeni täydellisessä tottelevaisuudessa. Sydämeni, sillä Minä Rakastan sinua kaikesta Sydämestäni. Ylistys ja Kunnia ja Kirkkaus olkoon Isän, Jehovan. Ylistys ja Kunnia ja Kirkkaus olkoon Isän, Jehovan. Ylistystä sinulle Jehova, Kunnia sinulle Jehova. Kirkkaus olkoon Isän, Jehovan. Ylistys ja Kunnia ja Kirkkaus olkoon Jehovan.

Rakkaani, tulen tekemään kaiken mitä olet Minulle sanonut Kirjaimellisesti ilman Kysymyksiä. Minä Rakastan sinua Isä. Rakastan sinua Täydellisesti ilman Kysymyksiä. Tulen tottelemaan sinua Isäni. Rakastan sinua Isäni, Jehova. Minä Rakastan sinua. Minä Rakastan sinua. Minä Rakastan sinua. Ylistys ja Kunnia ja Kirkkaus olkoon Isän. Ylistys ja Kunnia ja Kirkkaus olkoon Isän. Ylistys ja kunnia ja Kirkkaus olkoon Isän.

Kyllä, Isä tulen tottelemaan sinua. Olen saanut Käskyni. Tulen tekemään kaiken mitä Minulle sanoit ilman Kysymyksiä. Ylistys ja Kunnia ja Kirkkaus olkoon Isän. Ylistys ja Kunnia ja Kirkkaus olkoon Isän. Minä Rakastan sinua, Jehova. Minä Rakastan sinua. Minä Rakastan sinua. Minä Rakastan sinua. Minä Rakastan sinua. Niin, Isäni kaikki on valmiina, kaikki on asetettu paikoilleen. Minä Rakastan sinua. Minä Rakastan sinua. Minä Rakastan sinua.

Tämä on Jehova. Minä Rakastan sinua Poika. Rakastan sinua Poika kaikesta Sydämestäni. Rakastan sinua Poika kaikesta Sydämestäni, kaikesta Sydämestäni Poikani, Ainoa Poikani. Ainoa Poikani Rakastan sinua, Poikani, Poikani, Poikani. Rakastan sinua poikani, Poikani.

Niin, Poikani, tee niin kuin pyydän ja tuokaamme Karitsani, Pyhäni, Siemeneni kotiin Taivaaseen. Niin, Poikani, hetki on tullut jolloin Meidän pitää tuoda Karitsamme ja Lampaamme Taivaaseen. Rakastan sinua Poikani. Rakastan sinua Poikani. Tämä on Jehova. Maailmankaikkeuden Luoja, kaiken sen mitä on ja tulee olemaan, yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa.

Pyhäni, Lampaani, Me toivotamme teidät tervetulleiksi Taivaaseen, olkaa Vahvoja, olkaa Rohkeita. Sillä kärsimysten ja koettelemusten aika tulee olemaan päällänne nopeasti ja huomaamatta. Joten kuunnelkaa Profetioita. Kuunnelkaa Enkeleitäni jotka tulevat suojelemaan teitä. Kuunnelkaa Poikaani. Sillä hetki on tullut jolloin Poikani tulee vapauttamaan teidät kaikista kärsimyksistä ja koettelemuksistanne Pyhän Hengen Voimalla. Me kokoamme Laumani.

Lukekaa Raamattua. Lukekaa Raamattua ja teitä tullaan opastamaan siinä mitä teidän pitää tehdä ja miten teidän se tulee tehdä. Minun Profeettojani opastetaan tällä hetkellä. Heitä koulutetaan. He lähettävät Sanani, avatkaa korvanne, avatkaa silmänne. Kuunnelkaa Profetioita, arvostelkaa ja tuomitkaa niistä joka ainoa koko Sydämellänne, Mielellänne ja Sielullanne. Pyhä Henki tulee asettamaan kipinän Sydämeenne ja ohjaamaan teidät oikeaan suuntaan.

Sillä kirkon johtajiston kovettuneet sydämet lähettävät teidät väärään suuntaan. He ovat ainoastaan kiinnostuneita omista pyrkimyksistään. Moni on kulkeutunut sivuun ja harhaan, pois tieltä. Moni on yhä tiellä ja kamppailee rahojen kanssa, kaikkien elämän taakkojen kanssa. Toiset, no toiset tulette tuntemaan lopun aikoina, mutta kuunnelkaa Profetioita, Profeettoja, Poikaani, Enkeleitä jotka tulevat teitä suojelemaan. Enkeleitä, teidän Suojelusenkeleitänne, sillä ne päästetään nyt irti suojelemaan tiettyjä alueita tällä Maapallolla.

Teidän Isänne Rakkauden Tuli tulee leviämään Maapallolla. Me tulemme kokoamaan Siemenen, Rakkaudella, Isän, Pojan, ja Pyhän Hengen Hellyydellä. Sillä Isä, Poika, ja Pyhä Henki Rakastavat teitä, mutta teidän täytyy olla hereillä. Teidän täytyy olla tarkkana. Teidän täytyy olla vahvoja. Sillä Minä tulen kokoamaan Morsiameni. Jeesuksen Morsiamen, Puhtaat, Tahrattomat, Vanhurskaat, tullaan kokoamaan sopivana hetkenä sopivassa paikassa. Joten olkaa vahvoja, olkaa viisaita.

Rukoilkaa Jeesukselle. Rukoilkaa Jeesukselle, Hän on Polku. Hän on Tie Isänne Jehovan luo Pyhän Hengen Voiman avulla te tulette tietämään koska ja miten, ja kuka puhuu Jumalan Sanaa. Sillä aika josta isillenne mainitsin vuosia, vuosia, ja vuosia sitten, on täällä, Lapseni, Lampaani, Karitsani. Ahdistuksen päivät ovat täällä. Vastoinkäymisten päivät ovat täällä. Koetusten päivät ovat täällä. Sillä Minä tulen puhdistamaan tämän Maailman kaikesta siitä mikä on pahaa. Sillä kaikki mikä on pahaa on Saatanasta ja kaikki mikä on pahaa tullaan lähettämään kuiluun.

Joten olkaa vahvoja, olkaa viisaita, ja rukoilkaa ja rukoilkaa ja rukoilkaa sillä Taivaassa oleva Isänne tulee voimakkaasti kuuntelemaan joka ainutta Rukousta Jumalan Rakkaudella. Lapseni, teidän täytyy rukoilla. Teidän täytyy rukoilla joka päivä, joka päivä Jumalaanne, sydämenne rakkaudella. Pitäkää Ehtoollista, pitäkää Ehtoollista joka päivä. Sillä Jehovan Rakkaus on loputonta, aina, ja iankaikkisesti.

Kyyneleet Silmissäni, Rakkaus Sydämessäni siinä kaikki mitä teille tänä päivänä, tänä hetkenä voin kertoa. Olkaa vahvoja, olkaa rohkeita ja Minä Rakastan teitä Koko Sydämelläni. Me tulemme puhumaan lisää sitten kun saavutte Taivaaseen. Muistakaa se! Taivaassa nähdään, Karitsani, Lampaani, Siemeneni, Pyhäni. Tämä on Jehova, Isä, yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa. Minä Rakastan teitä Lapseni. Minä tosiaan Rakastan, Koko Sydämelläni.

 

 

172. Raymond Aguilera - Profetia 24 Heinäkuuta 1992, klo 1:22 aamulla.

Hän merkitsi hänet (her, nainen) poikani. Paholainen merkitsi hänet (her) avaimien avulla, avaimien avulla hän merkitsi hänet. Nainen jonka mainitsin on merkitty avaimien avulla ja sinun täytyy rukoilla. Sinun täytyy rukoilla naisen vuoksi jolla on avaimet jotka merkitsivät hänet. Kuule Minua, Reymundo. Rukoile naisen vuoksi joka merkitsi hänet (her) avaimien avulla. Niin, avaimet. Auton avaimet jotka merkitsivät hänet(her) kun hän törmäsi häneen (her) autolla.

Nyt pikkutyttö ei pysty kävelemään, sillä hän ei pysty kävelemään koska auto törmäsi häneen. Nainen jolla on avaimet törmäsi pikkutyttöön. Pikkutyttöön josta sinulle aiemmin kerroin. Ann. Ann. Ann. Hän törmäsi Anniin. Hän törmäsi Anniin autollaan ja sitten hän ei pysähtynyt. Hän pakeni ja nainen piiloutui auton kanssa, avaimiensa kanssa. Nainen piiloutui sillä häntä pelotti se että hän oli törmännyt pikkutyttöön.

Pikkutyttö (Tulkitsemattomia kieliä?). Niin, poikani hän törmäsi häneen autolla, nainen, jolla on avaimet. Hän lähti pois ja piiloutui peloissaan, mutta Ann kärsii. Ann kärsii. Haluan sinun rukoilevan hänen puolestaan sillä hän tarvitsee apuasi. Kuulitko Minua, Reymundo? Rukoile hänen puolestaan. Rukoile. Ann on sairas sillä auto törmäsi häneen. Nainen jolla on avaimet ei pysähtynyt ja hän piiloutui. Niin, poikani rukoile. Rukoile Ann:in puolesta ja sillä tavalla hän tulee paranemaan Pyhän Hengen ja sinun rukouksiesi avulla. Kuulitko Minua? Rukoile.

Tämä on sinun Isäsi. Maailman Isä, Taivaan, kaiken sen mitä on. Kaikki tulee menemään hyvin kaiken sen suhteen mitä teet; rukoile vain. Rukoile Annin puolesta johon auto törmäsi. Kuulitko Minua, Reymundo, avoimin korvin? Aloita (Tulkitsemattomia kieliä?).

 

 

171. Raymond Aguilera - Profetia 23 Heinäkuuta 1992, klo 12:02 päivällä, Espanjaksi.

Ärtyisä oksa söi Jumalan pillerin. Nyt hän (she, nainen) alkaa paranemaan. Sillä Hän teki mitä Minä sanoin vuosia sitten, mutta Hänen täytyy rukoilla. Hänen täytyy etsiä Kristusta kaikesta mielestään, kaikesta sydämestään, ja kaikella sillä mitä hänellä on. Sillä Jumala, Pyhä Henki, Isä, Poika, Henki tulee suojelemaan häntä jos hän tekee niin kuin Minä käsken.

Sillä Jumalan tapa on joskus vaikea, mutta jos teet niin kuin Hän käskee, kaikki tulee menemään hyvin, henkesi, mielesi, kaiken sen suhteen mitä sinulla on. Sillä Jumalan tapa on Oikea ja Suora.

Kuule Minua! Kuule Minua, nyt hän on juonut Jumalan pillerin. Se päivä jona hän puhdistaa itsensä tulee olemaan päivä jona hän soittaa/kutsuu (call) sinua kyyneleiden kanssa. Kuulitko Minua? Jumalan kyyneleiden päivä on nyt täällä. Hän tulee soittamaan sinulle. Sillä se mitä sinun Jumalasi sinulle sanoo tulee tapahtumaan.

Kukaan ei voi muuttaa sitä mitä Jumala sanoo, kaikki Profetiat tulevat toteutumaan täsmälleen niin kuin ne kirjoitit, Reymundo. Kaikki Kirjaimet, kaikki Sanat tulevat menemään täsmälleen kuten sinulle kerroin. Sillä teidän Jumalanne ei Valehtele ja teidän Jumalanne haluaa auttaa teitä niin että voitte pelastaa itsenne Pyhän Hengen ja Pojan avulla.

Tämä on teidän Isänne joka kertoo teille Totuuden. Sillä päivä jolloin Usko tulee koettelemaan teitä on tullut. Minä haluan Pyhieni tekevän itsensä vahvoiksi, rukoilevan, lukevan Raamattua ja etsivän veljiään ja siskojaan jotka tarvitsevat apua. Kuulitteko Minua? Poikani, Tyttäreni, rakkauden kyynelillä Minä kerron teille totuuden. Tämä on teidän Isänne, Poika, ja Pyhä Henki.

170. Raymond Aguilera - Profetia 23. Heinäkuuta 1992, klo 1:28 am, Englanniksi.

Haluan sinun puhuvan Annille. Kerro Annille että Jumala rakastaa häntä kun Ann tulee luoksesi ja pyytää sinua rukoilemaan puolestaan. Kerro Annille että Jumala rakastaa häntä. Että Jumala tulee suojelemaan häntä. Että Ajoneuvo joka oli mukana onnettomuudessa, tulee löytymään myöhempänä ajankohtana mutta käske häntä rukoilemaan Jehovalle, Jeesukselle Kristukselle ja Pyhälle Hengelle. Sillä Me tiedämme kaikki asiaan liittyvät seikat.

Auto tulee löytymään myöhempänä ajankohtana kuten myöskin ajaja. Käske häntä olemaan vahva, olemaan rohkea, luottamaan Jehovaan, luottamaan Jeesus Kristus Nasaretilaiseen, luottamaan Pyhään Henkeen. Sillä kaikki se mitä hän on kestänyt, tulee menemään parhain päin. Sillä Minun Rakkauteni Annia kohtaan ylittää käsityskyvyn. Minä näen ja kuulen kyyneleesi Ann joka yö. Olen asettanut Enkelini sinun ympärillesi kahdeksikymmeneksineljäksi tunniksi vuorokaudessa eikä mikään tule vahingoittamaan sinua.

Sillä sinä tulet paranemaan kun päätät luovuttaa koko elämäsi Jeesus Kristus Nasaretilaiselle, Isälle ja Pyhälle Hengelle. Muista se, Ann! Sinä tulet paranemaan kun luovutat elämäsi Minulle ilman yhtään kysymystä ja täydellisesti uskoen siihen että Jumalasi voi sinut parantaa.

Kuulitko Minua, Ann? Kuunteletko sinä, pyyhi kyyneleesi. Vedä syvään henkeä. Rentoudu siis ja kuuntele. Isäsi Jehova tulee parantamaan sinut Pyhän Hengen Voiman kautta kun luovutat koko elämäsi Minulle. Sillä Minä rakastan sinua Kaikesta Sydämestäni.

Joten rukoile Minulle Ann ja Minä vastaan Rukoukseesi mutta minä haluan täydellistä ja totaalista tottelevaisuutta. Sillä Jumalan teitä on toisinaan vaikea ymmärtää mutta Minä kyllä kuulen ja näen itkusi ja kyyneleesi. "Minä rakastan sinua Ann," muista se! Taivaassa oleva Isäsi, Maailmankaikkeuden Tekijä, Tähtien, kaiken kuulee rukouksesi. Olen sama tänään kuin eilen. Näin sanoo Jehova. Rakastava Isäsi.

 

 

169. Raymond Aguilera - Näky 23. Heinäkuuta 1992, klo 11:49 aamupäivällä.

Juuri ennen rukoilemista näen Ketun ja Suden naaman. Sudella on Keltaiset silmät. Ketulla on Punaiset silmät, ja tuijottava katse.

 

 

168. Raymond Aguilera - Näky ja Tapahtuma 23 Heinäkuuta 1992, klo 11:31 aamulla.

Tapahtuma ja Näky:

Minulla oli eriskummallinen kokemus. Taloni alkoi täristä kuin maanjäristys olisi tärisyttänyt sitä fyysisesti, se tapahtui Hengessä. Ehkä minä tulen kokemaan maanjäristyksen vessassani sillä siellä se tapahtui. Tunsin kuinka talo tärisi. Pystyin kuulemaan sen. Voin nähdä seinien tärisevän. Omituinen kokemus! Siinä kaikki.

 

 

167. Raymond Aguilera - Profetia 23. Heinäkuuta 1992 klo 7:42 am, Espanjaksi.

Laiva tulee saapumaan kuudentena, Pässin vuonna. Laiva tulee saapumaan. Kuulitko Minua, Reymundo? Kuulitko Minua? Laiva tulee tulemaan kuudentena, Pässin vuonna, ja sinun täytyy kirjoittaa alas kaikki mitä sinulle kerron. Sillä se tulee tulemaan voimalla ja voima tulee pelästyttämään Maailman, Pässin vuonna, kuudentena päivänä.

Kuulitko mitä sinulle kerron, Reymundo? Avaa korvasi ja silmäsi ja kirjoita alas tietokoneellesi mitä sinulle kerron. Sillä San Franciscoon saapuvan laivan päivä tulee. Nyt saapuu laivan päivä.

Sillä Minä aion sulkea maailman paholaisen voimalla. Sillä paholainen on kaikkea sitä, mikä on saastaista. Minä, Taivaan Jumala, Maailman, yhdessä Poikani Kristuksen ja Pyhän Hengen kanssa, aion lukita paholaisen kuiluun. Sillä Minä olen väsynyt kaikkeen saastaiseen ja kaikkiin jotka luulevat tietävänsä kaiken. Tulen asettamaan heidät kuiluun jos he ajattelevat kuten paholainen.

Sillä kaikki mikä on Jumalasta, on Puhdasta ja Rehellistä ja ainoastaan se mikä on puhdasta ja rehellistä tulee pääsemään Taivaaseen Poikani, Pyhän Hengen ja Minun kanssani. Haluan sinun lähettävän kirjeet sinne minne Minä käsken. Tulen antamaan sinulle rahat ja ihmiset sinua auttamaan. Sillä ei kukaan voi pysäyttää Jumalan Sanaa. Hänen joka loi Maailman, Tähdet. Sillä Pyhän Hengen Voimaa ei kukaan voi pysäyttää. Sillä se mitä Minä sanon toteutuu Pyhän Hengen Voimalla.

Sillä Minun Poikani tulee tulemaan pilven päällä ja ottamaan mukaansa ne Pyhät jotka ovat puhtaita, vanhurskaat. Loput aion jättää paholaisen puhdistettaviksi. Sillä Ne jotka uskovat Minua tulevat tekemään mitä Minä käsken ja loput tulevat menemään jumalansa kanssa kuiluun. Päivä on täällä josta kerroin isienne isien, isien, isien, isille, ja teidän täytyy hypätä ja astua sisään Arkkiin. Sillä Arkki voi pelastaa teidät.

Teidän täytyy lukea Raamattua ja teidän täytyy etsiä poikianne, siskojanne, isäänne, äitiänne, kaikkia jotka rakastavat Taivaassa olevaa Isäänsä yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa. Haluan teidän etsivän heitä kaduilta, vanhuksia, Niitä joilla ei ole ruokaa, sairaita. Haluan kaikkien ihmisten, kaikkien Pyhieni etsivän heitä nyt! "Juuri nyt!"

Älkää odottako, sillä paholainen on jo aloittanut. Hän ei epäröi tehdä sitä mitä tahtoo. Minä olen jo päästänyt hänet irti. Hän työskentelee jo yötä päivää. Sillä hän himoitsee Poikani Kristuksen Verta. Hän haluaa täyttää mahansa Kristityistä sillä paholaisen päivä on saapunut.

Kuulitko Minua, Reymundo korvillasi? Mitä sinulle kerron. Kirjoita kaikki alas niin kuin sinulle kerroin. Paholaisen päivä on saapunut. Sillä Minä haluan vain sitä mikä on Puhdasta. Aion puhdistaa tämän Maailman kauttaaltaan. Siinä kaikki mitä sinulle tänä päivänä aion kertoa, mutta Isän, Pojan ja Pyhän Hengen Rakkaus tulee olemaan paikalla.

Minä haluan ainoastaan sitä mikä on Puhdasta ja Minä aion suojella teitä Käsilläni, Sydämeni Rakkaudella, Poikani Rakkaudella, Pyhän Hengen Rakkaudella. Tulen suojelemaan teitä mutta teidän täytyy opiskella Raamattua. Teidän täytyy rukoilla joka päivä kunnes ette pysty kävelemään ettekä puhumaan. Sillä tavalla voitte pelastaa itsenne jos JÄÄTTE Maailmaan ettekä mene Taivaaseen Poikani kanssa. Kuulitteko Minua korvillanne? Siinä kaikki. Tämä on teidän Isänne yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa.

 

 

166. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 23. heinäkuuta 1992 klo 12:15, Englanniksi.

Näky:

Näin juuri näyn Afrikasta, Afrikan mantereesta.

 

Profetia:

Varokaa Afrikkaa, sillä se tulee räjähtämään väkivaltaisuuksista ja koettelemuksista.

Sillä Mustien Kansojen pelot tulevat osoittamaan selväksi ja todeksi sen, että paholainen on vahvoilla. Paholainen tulee kiertämään kuin villi jalopeura koettaen syödä ja niellä kaiken ja kaikkea mikä liikkuu, se on oikeudenmukaista, se on puhdasta, se on moitteetonta, se on Jumalasta.

Varokaa Afrikan manteretta, sillä sen mantereen väkivaltaisuudet tulee leviämään metsäpalon lailla Pohjoisesta Etelään ja Idästä Länteen. Väkivaltaa ja kauhua jonkalaista Maailma ei ole koskaan aiemmin nähnyt tai kuullut. Sillä demoniset vallat ovat voimissaan Afrikassa ja ne ovat vapaana, mutta demonisten valtojen voima tulee lisääntymään sitä mukaa kun Arkin hetki lähestyy.

Joten varokaa Pyhimykseni, Lampaani, Karitsani, jotka olette Afrikassa. Lähetyssaarnaajat, ihmiset jotka asutte siellä keskellä ei mitään, jotka olette vihollisten, paholaisten, demonien, saartamat, vahvistakaa itseänne, olkaa rohkeita. Sillä hetki on tullut jolloin kiljuva jalopeura ahmii ja silpoo kaikkea mikä liikkuu, se on oikeudenmukaista, se on puhdasta, se on moitteetonta, Pohjoisesta, Etelästä, Idästä ja Lännestä.

Kaikki Afrikan mantereella purkautuu väkivaltaisuuksiin, sillä Saatanan voima on vahva tällä mantereella. Siis älkää huolehtiko. Sillä teidän Jumalanne Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki tulee olemaan teidän ja teidän veljienne ja siskojenne kanssa. Vahvistakaa itseänne.

Sillä piiloutumisen aika alkaa kun karhu ja pöllö lähtevät Egyptiin sotimaan. Valmistautukaa, kertokaa veljellenne ja kertokaa siskollenne, että hetki tulee kun karhu ja pöllö lähtevät Egyptiin sotimaan. Suojelkaa Lapsianne, suojelkaa vaimojanne, suojelkaa perheitänne, rukoilkaa Jumalallenne Jehovalle koko sydämellänne, koko mielellänne, koko sielullanne. Sillä se päivä tulee päällenne kuin varas yöllä.

Tämä on teidän Jumalanne Jehova, Taivaiden, Maan, Tähtien, kaiken mitä Maailmankaikkeudessa on, Luoja. Rukoilkaa Lapseni, rukoilkaa ja rukoilkaa ja rukoilkaa ja rukoilkaa kun väkivaltaisuudet syttyvät, menkää piiloon. Piiloutukaa minne tahansa. Sillä paholainen tulee olemaan vapaana ja hän tulee etsimään teitä.

Pysykää yhteydessä muihin Kristittyihin veljiin ja siskoihin. Minä tulen kertomaan teille sinä hetkenä miten te sen toteutatte, mutta juuri nyt, valmistautukaa. Etsikää paikka johon voitte piiloutua kun väkivaltaisuudet puhkeavat. Sillä se tulee tapahtumaan nopeasti ja varoittamatta. Joten valmistautukaa tänään. Etsikää paikka jonne piiloutua perheinenne, veljienne ja siskojenne kanssa.

Minä tulen näyttämään teille tavan miten pysyä yhteydessä muihin veljiinne ja siskoihinne, sillä teidän täytyy pysyä yhdessä rukouksessa ja toinen toistanne auttamalla. Sillä paholaisen voima tulee olemaan vahva, se tulee olemaan väkivaltainen, se tulee olemaan verinen. Minä aion suojella teitä mutta teidän täytyy kuunnella Sanojani. Etsikää paikkaa minne piiloutua lähikuukausina. Sillä vielä on aikaa, mutta päivä tulee saapumaan ilmoittamatta.

Kuunnelkaa Minua Lapseni. Kuunnelkaa Minua, Lapseni, sillä päivä saapuu varoittamatta. Minä tulen kertomaan teille miten te voitte kommunikoida veljienne ja siskojenne kanssa sopivalla hetkellä, mutta teidän täytyy etsiä paikkaa minne piiloutua NYT! Kun vielä on turvallista etsiä. Tämä on Jehova, Maailmankaikkeuden Jumala, kaiken sen Jumala mitä on ja tulee olemaan, yhdessä Poikani Jeesuksen Kristuksen ja Pyhän Hengen kanssa. Rukoilkaa ja rukoilkaa ja rukoilkaa ja Minä tulen lähettämään teille Profeettoja kertomaan miten selviytyä noista vaivan ajoista. Tämä on teidän Jumalanne, kyyneleet Silmissäni, Rakkaus Sydämessäni. Valmistautukaa pedon päivää varten.

 

 

165. Raymond Aguilera - Profetia tiistaina 21. Heinäkuuta 1992 klo 14:28 pm.

Kuvottaa. Hän (She, nainen) kuvottaa Minua. Kuvottaa Minua. Hän kuvottaa Minua. Hän kuvottaa Minua, poikani. Kyllä. Kuvottaa Minua. Kuvottaa Minua. Hän kuvottaa Minua, poikani. Kyllä. Kuvottaa Minua. Hän kuvottaa Minua. Kuvottaa Minua.(Kielet) Arkki! Arkki! Arkki! (Kielet) Syökää, juokaa, juokaa Ehtoollista. Juokaa Ehtoollista. Juokaa Ehtoollista. (Kielet)

Nainen kuvottaa Minua. Nainen inhottaa Minua. Sillä Minä käsken ja käsken ja käsken häntä, eikä hän tee mitä Minä käsken. Minua inhottaa naisen suhteen.

Maanjäristys tulee tulemaan. Maanjäristys tulee tulemaan. Miten sääli. Miten sääli.

Inhottava. Inhottava. Inhottava. Inhottava. Kyllä, miten kuvottava onkaan nainen. Kuinka kuvottava hän onkaan käsineen jotka kurottautuvat halaamaan paholaista, ojennetuin käsin paholaista halaten. Nainen on paholaisesta. Miten inhottavaa! Miten inhottavaa! Sillä naisen iho (skin) on paholaisen iho. Miten inhottavaa! Miten inhottavaa, jos halaat paholaisen naista. Miten inhottavaa! Niin, miten inhottavaa!

Sillä jos nainen halaa sinua (tai, teitä?), paholainen tulee syömään sinut (/ teidät?). Sillä hänen hampaansa tulevat pureksimaan kurkkuasi paholaisen voimalla. Miten kuvottavaa. Miten kuvottavaa. Miten kuvottava onkaan nainen, joka elää paholaisen kanssa. Miten kuvottava! Juokse ja piiloudu. Piiloudu ja rukoile sillä nainen etsii sinua paljaine hampaineen, paholaisen hampaineen pureskellakseen kaulaasi. Hän tulee puremaan sinua. Hän tulee puremaan sinua hampaillaan. Kyllä, Poikani, hän tulee Puremaan sinua.

Voi, miten sääli. Miten sääli. Sillä naisen päivä on täällä, ojennetuin käsivarsin halatakseen sinua, paholaisen huulilla. Katso häntä. Katso naista säärineen, rintoineen, paholaisen asuineen. Sillä se mikä on kaunista ei ole kaunista Gehennassa, Gehennassa. Juokse! Piiloudu. Juokse! Piiloudu! Nyt saapuu nainen säärineen, rintoineen jotka ovat paholaisesta. Hän tulee pureskelemaan sinua, kaulasta jos et varo.

Kuule Minua! Kuule Minua! Kuule Minua, paholaisen huulin, kullanvärisin huulin, verenpunaisin huulin. Katso hänen hampaitaan miten terävät ne ovat syödäkseen sinut pää edellä. Juokse, piiloudu Poikani. Poikani, piiloudu, piiloudu. Siinä hän saapuu, nainen jolla on paholaisen hampaat. Miten kuvottavaa! Miten kuvottavaa! Rukoile! Rukoile ja rukoile! Rukoile ja piiloudu.

Etsi Jumalaasi, Isää joka loi Taivaan, Maailman, Tähdet, yhdessä Poikani, Jeesuksen kanssa. Etsi häntä! Etsi häntä!

Etsi Isää, sillä nyt saapuu nainen, paholaisen hampaiden kanssa. Kyllä! Siellä hän ( she ) on, hän katsoo sinua suurilla silmillään. Kuulitteko Minua, poikani? Kuulitteko Minua? Poikani, siellä hän on. Juoskaa! Juoskaa nopeasti!

Tämä on sinun Isäsi. Minä kerron sinulle totuuden yhdessä Poikani ja Pyhän Hengen kanssa. Siellä nainen on. Luota Minuun. Minä kerron sinulle totuuden. Hän joka haluaa syödä sinut. Hän haluaa kutsua sinut taloonsa kahville niin että voisit maata paholaisen kanssa. Kuulitko Minua? Kuulitko Minua? Hän aloittaa kahvilla ja päättää Gehennalla, Gehennalla se loppuu. Se on loppusi, jos halaat paholaisen naista.

Kuulitko minua? Kuulitko Minua? Se on totuus. Tämä on totuus. Tämä on sinun Isäsi kyynelin, kyynelin. En halua että päädyt kuiluun. En halua että päädyt Gehennan kuiluun. Kuule Minua! Kuule minua! Se on täällä. Kyllä! Kyllä! Tämä on sinun Isäsi.

 

 

164. Raymond Aguilera - Profetia maanantaina 20. Heinäkuuta 1992 klo 9:23 am.

Hän (she, nainen) kantoi. Hän kantoi kaiken pahan. Nainen joka on sairas, hän kantoi kaiken pahan. Päivä on nyt täällä, jolloin hän tulee tekemään jotain sinun kanssasi. Päivä on täällä jolloin hän soittaa sinulle / kutsuu sinua (calls you) joten älä suutu. Sillä hän tulee soittamaan sinulle kyynelin, sydämensä kyynelin ja kaikki mitä sinulle kerroin tulee tapahtumaan. Tämä on sinun Jumalasi, Poika, Pyhä Henki ja Isä. Sydämen liekkiä hän ei voi pysäyttää. Liekin päivä on saapunut.

Sillä viime yönä sinä mursit paholaisen, joka oli sitonut hänet. Sinä mursit paholaisen. Nyt Hänen täytyy tehdä niin kuin Minä sanon. Hänen täytyy tehdä, mitä Minä sanon. Sillä sinä ja sinun ystäväsi mursitte paholaiset, jotka olivat sitoneet hänet kurkusta. Sillä Sydämen, sillä Mielen, sillä paholainen oli sitonut hänet hyvin tiukkaan. Ne olivat sitoneet hänet hyvin tiukkaan käsillään. Mutta sinä ja sinun ystäväsi mursitte paholaisen kädet viime yönä klo. 1:30 aamulla, kun aloitte rukoilemaan klo.1:30, aamulla.

Muistatko mitä sinulle kerroin, että hän kaatuisi klo.1:30 aamulla. Tiedän että pelästyit, mutta se mitä Minä sanon on totuus ja kaikki mitä sinulle sanon tulee tapahtumaan sillä tavalla kuin sinulle kerroin. Jopa sinun ystäväsi pelästyi sillä hän tunsi Pyhän Hengen Voiman. Ei kukaan Maailmassa, Taivaassa, voi pysäyttää Pyhän Hengen Voimaa. Ole kärsivällinen sillä nainen on sairas. Kultahiuksinen nainen, sekin tulee tapahtumaan, jokainen Kirje / Kirjain (Letter), jokainen Sana. Se mitä sinulle kerroin tulee tapahtumaan.

Kiitos mielestäsi, hengestäsi ja päättäväisyydestäsi joka sinulla on Sanani välittämisen suhteen. Me olemme vasta alkamassa joten älä huolehdi rahasta, ruoasta, tai talostasi. Minä olen sinun Jumalasi eikä mikään tule menemään rikki talossasi. Aion suojella sinua Kädelläni. Tee itsesi vahvaksi sillä Me olemme vasta alkamassa.

Me tulemme muuttamaan tämän Maailman Pyhän Hengen Voimalla. Sillä Minä aion sulkea tämän Maailman Kädelläni suoraan ja kovaa. Paholaisen päivä on nyt täällä. Sitten Minä suljen paholaisen niin kuin iskisin kärpästä. Sillä paholainen tulee haluamaan syödä Minun Karitsoitani hullun koiran nälällä.

Paljon kiitoksia pieni poikani, tiedän että olit peloissasi viime yönä Pyhän Hengen Voimasta, mutta muista että Minä kerroin siitä ennen kuin se tapahtui. Tiedän että ilahdutin sinua. Sillä Voima on Pyhän Hengen Voima eikä kukaan voi muuttaa tai pysäyttää Pyhän Hengen Voimaa. Minä näin ilon jota tunsit. Näin ilon kasvoillasi, sydämessäsi, käsissäsi, ruumiissasi, ja äänen joka tuli suustasi ulos. Se pelotti sinua. Muistatko? Kerroin sinulle aiemmin " Että se mikä huuliltasi tulisi ulos tulisi olemaan erilaista, mutta se tulisi olemaan Pyhän Hengen Voimasta."

Pikkuiseni, sinä teet työsi erittäin hyvin. Minä suojelen sinua, muista se. Kerron sinulle totuuden Huulillani. Nyt valmistaudu ja lähetä Profetiat sinne minne käskin. Tyttö jonka kanssa eilen puhuit, siitä missä he tappavat Minun Vauvojani, Karitsoitani. Anna hänelle viisitoista Profetiaa. Minä kerron hänelle mitä hänen pitää tehdä. Anna ne vain hänelle ja rukoile. Mene sitten kotiin sillä Meillä on työtä tehtävänä. Tämä on sinun Jumalasi, Isä, Pyhä Henki ja Poika Jeesus.

 

 

163. Raymond Aguilera - Profetia 19. Heinäkuuta 1992 klo 1:20 am, Espanjaksi.

Syön talon. Syön talon. Minä syön Poikieni talon. . Minä syön Poikieni talon. Maanjäristys joka saapuu tulee syömään niiden Lapsieni talot jotka eivät syö Ehtoollista ja Verta. Poikani ja Tyttäreni, kuulitteko Minua? Minä syön talot. Minä syön niiden Lapsieni talot jotka eivät syö ja juo Ehtoollista. Kuulitteko Minua Lapseni, Karitsani? Minä haluan teidän syövän Ehtoollista. Sillä jos te ette syö Ehtoollista ja juo Ehtoollista, Minä syön teidän talonne. Kuulitteko Minua korvillanne? Sillä Poikani, se mitä teille kerron on totuus.

Miten sääli että ihmisen tapa on sama kuin paholaisen tapa. Miten sääli! Miten sääli, mutta päivä on tullut jolloin Minä panen kuntoon kaiken mikä Kalifornian Osavaltiossa on väärin. Te luulette tietävänne kaiken. Te luulette itsestänne suuria, mutta Minä näytän teille mitä te tiedätte ja kuinka paljon te tiedätte. Sillä sinä päivänä joka saapuu, te tulette tietämään kuka on Taivaan Jumala, Maailman Jumala. Poikani Jeesus, yhdessä Pyhän Hengen kanssa, ja teidän Isänne puhuu totta.

Sillä kun se päivä saapuu te tulette pelästymään, koska te ette uskoneet Minua. Aion haudata teidät maan alle koska te ette uskoneet Minua. Aion panna sen ajatuksen mieleenne silloin kun se tapahtuu ja maa syö teidät. Sillä sinä hetkenä elämässänne, kun maa syö teitä, Minä aion asettaa sen ajatuksen mieleenne, että kerroin teille, ja te ette uskoneet Minua sillä te menitte piiloon. Sen jälkeen Minä hautaan teidät.

Sillä juuri nyt Minä kerron teille totuuden ja sinä päivänä jolloin maanjäristys saapuu Kaliforniaan, kun maa syö teidät. Muistakaa mitä Minä teille sanoin. Kun te kuolette, Minä asetan sen ajatuksen mieleenne: "ETTÄ MINÄ KERROIN TEILLE" ja että te ette kuunnelleet Minua. Haluan teidän muistavan, että Minä kerroin siitä ennen kuin se tapahtui.

Te ette voi tehdä pilaa Jumalanne kustannuksella. Ei kukaan Maailmassa, Tähdissä, ei mikään minkä Minä olen luonut voi tehdä pilaa Jumalan kustannuksella. Sillä Minun Sanani on suora, Minun Sanani on totuus ja Minä puhun teille totta Sydämeni rakkaudella ja Kyyneleet Silmissäni.

Minä tiedän mitä te tulette tekemään ennen kuin te sen teette. Minä vain kerron teille nyt sillä kun se päivä tulee. Te tulette tietämään kuka teidän Jumalanne on. Te tulette ajattelemaan, "Miksen minä juossut Kristuksen perässä, Isän Pojan perässä?" Silloin te tulette tietämään kuinka paljon järkeä teillä oli päässä.

Minä kerron teille näitä asioita Kyynelin, monin Kyynelin Silmissäni, Sydämessäni. Sillä Minä rakastan teitä kaikesta Sydämestäni enkä Minä halua menettää teitä. Sillä jos sillä ei olisi Minulle mitään merkitystä, en kertoisi teille mitään, mutta Minä kerron teille koska Minä Rakastan teitä Sydämeni Rakkaudella, Kristuksen Jeesuksen Rakkaudella, Pyhän Hengen Rakkaudella, sillä Me Kolme olemme Yksi. Kuulitteko Minua? Me Kolme olemme Yksi ja Minä puhun teille totta kyynelin.

Sillä Minun täytyy tehdä mitä Minun täytyy tehdä. Kuulkaa Minua Karitsani, Siemeneni. Kuulkaa Minua! Aukaiskaa korvanne. Aukaiskaa silmänne ja luottakaa Jumalaanne, jos rakastatte Minua hiukan siinä kaikki mitä tarvitsette. Aukaiskaa silmänne. Tehkää se itsenne ja Minun tähteni. Sillä Minä en halua tehdä sitä mitä Minun täytyy tehdä. Pelastakaa itsenne! Syökää Ehtoollista ja rukoilkaa Jumalallenne, Isälle, Pojalle, ja Pyhälle Hengelle koko sydämellänne.

Sydämenne, henkenne, ja ruumiinne kyynelillä, rukoilkaa ja etsikää veljiänne ja siskojanne jotka eivät tunne Minua. Näyttäkää heille oikea tapa ja te tulette pelastamaan itsenne. Kuulitteko Minua? Kuulitteko Minua, sillä Sydämeeni tulee koskemaan jos Minun täytyy tehdä se mitä Minun täytyy?

Sillä Minä rakastan teitä. Rakastan teitä koko Sydämelläni Poikani, Tyttäreni. Sillä ei ole mitään merkitystä mitä olette tehneet tai mitä haluatte tehdä. Haluan teidän katuvan kaikkia syntejänne ja Minä tulen unohtamaan kaiken mitä olette tehneet. Avaan Käteni. Halaan ja Suukotan teitä ja teen teille suuren talon Taivaaseen. Sillä Minä rakastan teitä kaikesta Sydämestäni.

 

 

162. Raymond Aguilera - Profetia 18. Heinäkuuta 1992 klo 19:40 pm, Espanjaksi.

Arkki! Poikani, sillä se mitä tulee tapahtumaan, sen täytyy tapahtua. Arkin päivä on täällä. Haluan sinun kirjoittavan kaiken minkä sinulle kerron Jumalan Mielellä. Pyhä Henki tulee auttamaan sinua. Sillä ne asiat, jotka sinulle Profetioissa sanon että tapahtuu, ne tulevat olemaan hyvin tärkeitä asioita. Haluan sinun panevan korvan taakse mitä sinulle sanon ja kirjoittavan sen alas sillä tavalla kuin Minä sanon.

Sillä Pyhieni täytyy saada kuulla Minun Sanani selvästi sillä päivät tulevat jolloin monet tulevat kärsimään ja monet tulevat kuolemaan. He tulevat tarvitsemaan virheetöntä Sanaa Jumalaltaan; niin että se auttaa heitä, kun he näkevät kasvojensa edessä, kuolleiden kasvot.

Sillä Yhdysvaltojen perheet ja kansa eivät ole kärsineet sillä heidän Jumalansa on suojellut heitä, mutta paholainen on astunut sisään hitaasti, ja sen jälkeen, vuosia sitten, hän alkoi juosta nopeammin. Hän muutti voimalla Yhdysvaltojen mielen hyvästä pois, kunnes kaikki muuttui saastaiseksi. Päivä on tullut jolloin Minä en enää voi sulkea Silmiäni Yhdysvaltojen suhteen. Sillä kaikki mikä on saastaista polttaa Silmiäni ja Korviani.

Päivä on täällä jolloin Minun täytyy sulkea tämä Maailma mutta Pyhäni jotka Rakastavat Poikaani, Ne jotka Rakastavat Minua, haluan heidän kuulevan Sanani oikein. Sillä päivät jotka tulevat, tulevat olemaan päiviä jolloin he tulevat itkemään ja olemaan peloissaan. Heidän uskonsa Jumalaan tulee joutumaan koetukselle; sen suhteen että kuinka paljon he luottavat Jumalaansa. Paholainen tullaan päästämään irti niin kuin pyörremyrsky, ja hän tulee syömään kaikki jotka hän haluaa kunnes hänen mahansa paisuu kaikesta siitä mikä on pahaa.

Haluan sinun, Reymundo, kertovan Pyhilleni Sanani oikein. Minä tiedän että sinulla on uskoa ja voimaa ohjata Sanani sinne minne Minä käsken. Tiedän että sinulla toisinaan on murheita, mutta Minä tunnen sydämesi. Tiedän että sinulla on enemmän voimaa kuin luulet. Sinä tulet järkyttämään monia ihmisiä Sanallani, mutta muista että se on Minun Sanani; sinun Jumalasi joka loi Maailman, Tähdet ja Taivaan, yhdessä Poikani ja Pyhän Hengen kanssa.

Sinä olet ainoastaan Minun Sihteerini. Sinä olet ainoastaan Minun Profeettani. Tiedän, "Sinä rakastat Minua kaikesta sydämestäsi." Tiedän, "Sinä olet kärsinyt." Tiedän, "Sinä olet ollut nälissäsi." Minä tiedän, "Sinun mielesi murheet." Sillä toisinaan sinä et tiedä, "Mitä söisit tai mitä sinun pitäisi tehdä." Sillä sinä annoit Minulle kaiken mitä sinulla oli; "Talosi, sydämesi, kyyneleesi, uskosi", Minä aion käyttää sinua ja pelästyttää sinut niiden asioiden vuoksi jotka sinun täytyy tehdä Isäsi, Pojan ja Pyhän Hengen Nimessä; mutta älä kanna huolta.

Päivä, jolloin tämä Maailma päättyy, on melkein täällä. Tiedän että, "Sanat jotka kuulet pelästyttävät sinua." Sillä Sanat jotka sinun on puhuttava ovat suuria Sanoja kaltaisellesi pienelle miehelle mutta kukaan jota Minä käytän ei ole pieni koska Pyhä Henki on se joka tekee työn. Sinun täytyy vain tehdä sitä mitä Pyhä Henki käskee tekemään. Sillä tulee tulemaan asioita jotka tulevat etenemään nopeasti ja toiset asiat tulevat etenemään hitaasti.

Kaikki tulee tapahtumaan siten kuin Minä sanoin vuosia, vuosia, vuosia, ja vuosia sitten ennen kuin sinä synnyit. Sillä Minä loin sinut tätä hetkeä varten. Tiedän ettet usko Minua, mutta se on totuus. Sinä synnyit Minun Sanani lähettämistä varten. Tiedän ettet pysty käsittämään mitä juuri sanoin. Sillä ihmisen mieli ei pysty käsittämään Jumalan Mieltä, mutta se on totuus. Sinulla ei tule olemaan niin vaikeaa kuin luulet.

Sillä Pyhällä Hengellä on Voima; kukaan ei pysty kukistamaan Pyhää Henkeä; kukaan ei pysty kukistamaan Minun Sanaani. Sinun täytyy kiinnittää mielesi näihin asioihin. Sillä ne asiat joita sinä käytät ja käytät, ja puhut, ovat Jumalan Sanoja ja Asioita. Jumalan, joka loi kaiken, Maailman, ja Taivaan. Tiedän ettei mielesi tällä hetkellä usko sitä mitä juuri sanoin. Sillä ne ovat hyvin suuria Sanoja, eikä mielesi, juuri nyt, osaa kuunnella juuri lausumiani Sanoja. Minä tulen näyttämään sinulle Pyhän Hengen avulla. Sillä Minä olen jo antanut Pojalleni Käskyt.

Paholainen on yhdessä pyhiensä kanssa valmis rouskuttamaan tämän maailman, ja he ovat nälkäisiä. Minä, Jumala, aion päästä hänet irti. Sillä Minä haluan kaikkien ihmisten tietävän kuka on Jumala. Minä haluan koetella kaikkien ihmisten sydämet tässä Maailmassa. Haluan heidän valitsevan joko paholaisen tai Minut, Jumalan, joka loi kaiken. Päivä on tullut; Minä aion sulkea tämän Maailman. Kaikki mikä on puhdasta tulee elämään Minun kanssani ja kaikki mikä on saastaista tulee elämään paholaisen kanssa eikä kukaan tule jäämään välimaastoon. Heidän täytyy mennä jompaankumpaan paikkaan ja siinä on kaikki minkä on oltava.

Sydämeeni sattuu se minkä on tapahduttava. Sillä niitä jotka eivät usko Jumalaan on niin paljon. He uskovat paholaiseen, ja jos he uskovat paholaiseen, heidän pitää elää paholaisen kanssa. On paljon niitä jotka eivät tiedä mitään Kristuksesta ja Pyhästä Hengestä ja Isästä. Minä haluan sinun kertovan ihmisille Minun Huulillani Jumalasi Sanat siitä että on olemassa Jumala; Isä, Poika, ja Pyhä Henki.

Käske heitä hyppäämään Arkkiin, sillä jos he eivät astu Arkkiin, he eivät tule pelastamaan itseään ja nämä Sanat ovat oikeat, suorat ja ne ovat totuus. Sillä teidän Isänne ei Valehtele. Minä haluan kaikkea sitä mikä on puhdasta. Ihmiset jotka ovat likaisia voivat puhdistaa itsensä jos he vain katuvat syntejään ja etsivät Poikaani; Pyhä Henki tulee auttamaan heitä. Se on hyvin helppoa. Se on oikein. Se on täsmällistä.

Sinun päättäväisyytesi ilahduttaa Minua suuresti; sillä sinä pelotat itseäsi. Sillä sinä et uskonut pystyväsi tekemään sitä mitä teet. Tiedän että naurat tällä hetkellä mielessäsi ja sinua pelottaa. Sillä sinä näet sen uskon joka sinulla on Jumalaasi kohtaan. Uskon, jonka Pyhä Henki sinulle antaa ja avun jonka Pyhä Henki sinulle antaa, voidaksesi tehdä sen mitä teet. Minua ilahduttaa että sinä annoit Minulle kaikki ongelmasi; ja Minä aion oikaista ne. Älä huolehdi mistään. Sillä Minä olen paikalla sinua auttamassa.

Ympärilläsi on paljon Enkeleitä kun tarvitset apua, niin kuin aikaisemmin mainitsin. Tiedän ettet näe heitä. Tiedän ettei ruumiisi aisti niitä mutta katsos, Reymundo!, sinun ympärilläsi on sellainen Sota ettet uskoisi sitä, sillä Enkelit taistelevat ympärilläsi paholaisia vastaan jokaisen päivän jokaisena hetkenä. He taistelevat sellaisella Voimalla ettet voisi käsittää.

Paholainen haluaa " Kuristaa sinut." " Hän haluaa viiltää kurkkusi auki." " Hän haluaa ottaa tyynysi ja työntää sen suustasi alas." Sillä hän ei voi tehdä mitään! Minun Enkelini ovat paikalla ja he pysäyttävät hänet kun hän yrittää jotain. Hän on niin vihainen, jos tietäisit nauraisit nauramasta päästyäsi. Sillä hän on niin raivoissaan. Sillä hän ei voi tehdä mitään, mutta Minä kerron nämä asiat sinulle vain siksi että tietäisit että se mitä teet on hyvin tärkeää. Nyt aion jättää sinut. Sillä Minä haluan sinun palaavan tietokoneesi ääreen ja tallentavan sinne Sanat maanjäristyksestä joka tulee iskemään Kaliforniaa.

Sillä nyt alkaa paholaisen päivä, ja Minä aion puhdistaa kaiken mikä on saastaista. Muista lahjat jotka aion sinulle antaa. Tiedän että korvasi kuulevat Sanani selvemmin. Sillä Minä annoin sinulle tämän lahjan, ja kun sinä kuljet veden päällä sinun korvasi kasvavat. Sillä sinä tulet ainoastaan kulkemaan uskosta Poikaani, Pyhään Henkeen ja Minuun; ja sillä tavalla sinä vältyt putoamasta tai hukkumasta veteen.

Kiiruhda! Poikani, nouse ylös ja mene tietokoneesi ääreen. Meillä on töitä tehtävänä ja sinun pitää saada itsesi vahvaksi. Sillä Minä rakastan sinua Kaikesta Sydämestäni eikä kukaan tule kajoamaan sinuun tai lyömään sinua. Sillä jos he kohottavat kätensä sinua vastaan, Minä tulen iskemään heitä hyvin lujaa. Sillä Minä huolehdin pyhistä jotka antavat Ruumiinsa, Mielensä ja Henkensä minulle, sillä Minä voin käyttää heitä.

Sillä Minä kerron sinulle kaikesta Sydämestäni, Kyyneleet Silmissäni että rakastan sinua paljon. Minä valvon jokaista askelta jonka otat. Poikani, poikani, rakkaani. Kuulitko Minua? "Mitä sinulle sanoin, sillä Minä en Valehtele, poikani." Haluan sinun nousevan ylös ja aloittavan työt. Kiiruhda!

 

 

161. Raymond Aguilera - Profetia 18. Heinäkuuta 1992 klo 1:47 am, Englanniksi.

Minun täytyy saada sinut näkemään tulevaisuuteen niin että voisit varoittaa Pyhiäni niistä asioista jotka tulee olemaan. Minä näytän sinulle. Minä opastan Pyhää Henkeä, sillä Pyhän Hengen Voima on voittamaton. Se on Suoraa! Se menee Asian Ytimeen. Kuuntele ja ole tarkkana, katsele, dokumentoi kaikki parhaan kykysi mukaan. Pyhän Hengen Voima työskentelee huuliesi kautta, henkesi kautta.

Jehovan Sana on ja tulee aina olemaan Ehdoton. Joten ole Vahva, ole Rohkea ja kirjoita mitä sinulle sanotaan sillä tavalla kuin Pyhä Henki sinua käskee. Pysy Rukouksessa, pue Jumalan Taisteluvarustus yllesi, ole Hyvä, ole Oikeamielinen. Sillä sinä teet hyvää työtä. Minä tulen lähettämään enemmän ihmisiä sinua auttamaan, välineiden ja tarvikkeiden kanssa, kun työtaakka kasvaa.

Sillä ei mikään Maailmankaikkeudessa voi pysäyttää Jehovan Sanaa. Taivaiden Luojan, Maailmankaikkeuden, kaiken sen mitä on, kaiken, mitä tulee olemaan. Sillä pahuus tällä Maapallolla on jatkunut riittävän pitkään. Minä, Jehova, Isä, yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa, tulen oikaisemaan kaiken sen pahan mitä on tehty. Me tulemme erottamaan hyvät pahoista. Hyvät Me sijoitamme Taivaaseen ja pahat kuiluun.

Pyhäni, lukekaa Raamattua, opiskelkaa, puhukaa Veljillenne ja Siskoillenne. Opastakaa heitä Jeesus Kristus Nasaretilaisen, Kuninkaiden Kuninkaanne ja Herrojenne Herran teissä. Sillä Hän on Polku. Hän on Tie Taivaaseen, AINOA TIE Taivaaseen. Auttakaa Veljiänne ja Siskojanne Rakkaudella, Kärsivällisyydellä, ja opastakaa heitä. Pyhä Henki tulee auttamaan teitä.

Pysytelkää rukouksessa sillä Pedon aika on edessänne, se tulee olemaan edessänne hyvin pian. Vetäkää Kristuksen Ruumis yhteen. Tehkää itsenne vahvoiksi, sillä päivä tulee päällenne huomaamatta. Joten olkaa viisaita, olkaa vahvoja, olkaa rohkeita, sillä Pyhän Hengen Voima tulee olemaan teidän kanssanne.

Siis, Lampaani, Karitsani, opiskelkaa, ja oppikaa, sillä teidän Isänne tulee opastamaan teitä Profeettojen kautta, Puhutun Sanani kautta, tulevina päivinä, viikkoina, ja kuukausina. Teille tullaan osoittamaan pedon tiet ja tavat.

Sillä teidän täytyy saada tietää siitä ennen kuin se tapahtuu. TEIDÄN TÄYTYY YHDISTÄÄ KRISTUKSEN RUUMIS NYT! Älkää odottako että pastorit ja teologit näyttäisivät teille, sillä he ovat sokeita ja kuuroja. TE, LAPSENI, KARITSANI, LAMPAANI, MINÄ PYYDÄN TEITÄ etsimään ja haeskelemaan veljiänne ja siskojanne jotka eivät tunne Jeesus Kristusta.

Informoikaa ja opastakaa heitä ja Rakastakaa heitä. Pyhä Henki tulee näyttämään teille, sillä jos te jäätte odottamaan Kirkon johtoa, te päädytte kuiluun. Muistakaa mitä sanon, tehkää aloite. Tehkää se itse; ruokkikaa ja vaatettakaa niitä jotka ovat kaduilla nälissään, jotka tarvitsevat vaatteita, ovat sairaita, sekä vanhuksia. Tehkää niin kuin Kristus teki kun Hän oli teidän luonanne.

Sillä Kirkon johto ei koskaan tule tekemään sitä, joten Minä pyydän Ruumista kuuntelemaan Sanojani, ja lukemaan Profetioita. Tehkää se Taivaassa olevan Isänne tähden, Jeesuksen Kristuksen ja Pyhän Hengen tähden. Tehkää se oman itsenne tähden. Tehkää se Rakkautenne tähden veljeänne ja siskoanne, äitiänne ja isäänne kohtaan. Sillä tätä Maapalloa tullaan ravisuttamaan kauttaaltaan.

Minä haluan, että hyvät, ne, jotka tosiaan Rakastavat Jumalaansa koko Sydämellään, Mielellään, ja Sielullaan, tekevät aloitteen ja kertovat veljilleen ja siskoilleen Rakkauden todellisen merkityksen, Isänsä Rakkauden merkityksen, Jehovan, Jeesus Kristus Nasaretilaisen ja Pyhän Hengen Rakkauden merkityksen. Tekisittekö sen Lapseni, Isänne tähden? Tekisittekö sen Jehovan, Luojanne tähden, teidän Jumalanne, yhdessä Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen kanssa?

Sillä Me Rakastamme teitä. Sillä Me tulemme suojelemaan teitä. Sillä Me tulemme opastamaan teitä. Aika, on vihollisenne näinä lopun hetkinä, päivinä ja vuosina. Sillä Pedon aika on käsillä, hän ei odota SEKUNTIAKAAN päättääkseen mitä hänen pitäisi tehdä; joten teidän täytyy valmistautua TÄNÄÄN. NYT! Menkää koputtamaan oville. Menkää kadulle, tehkää mitä tahansa teidän täytyy, voittaaksenne veljenne ja siskonne Herralle Jeesukselle Kristukselle. Pyhä Henki tulee opastamaan teitä, ohjaamaan teitä.

Sillä Minä rakastan teitä paljon. Minä suojelen teitä paljon, ja hetki, jonka isienne, isien, isille lupasin tulevan, on tullut. Olkaa viisaita, olkaa fiksuja, muistakaa Nooaa. Lukekaa Ensimmäistä Mooseksen kirjaa. Nooan Tarina kertoo teille kuinka ihmiset eivät uskoneet ja katsokaa mitä heille tapahtui heidän epäuskonsa tähden. Nooan päivä on edessänne.

Olkaa viisaita, olkaa fiksuja, olkaa hyviä, sillä Minä rakastan teitä niin paljon. Minä annoin teille Ainoan Poikani pelastaakseni teidät. Muistakaa, "NOOAA". Muistakaa Poikaani Jeesusta Kristusta Rakkauden Sanoilla. Pyydän teitä, pelastakaa itsenne. Näin sanoo Jehova, Maailmankaikkeuden Luoja, kaiken sen Luoja mitä on, kaiken sen, mitä tulee olemaan. Hyvästi Lapseni, Karitsani, Lampaani.