Raymond Aguileran Profetiat - Eurooppa

 

1230. Tapahtuma - Raymond Aguilera 4. Helmikuuta 1999 klo 10:30.

Kävelyttäessäni koiraani Lorettaa postitoimistolle, minä rukoilin Herraa, että minulla olisi tarpeeksi varoja ja hengellistä voimaa saattaa loppuun Hänen missiomatkansa Euroopassa. Sitten Herra selitti joitakin Hänen syitään. Herra sanoi, ”Rukoilemalla ja voitelemalla Euroopassa sinä tulet valmistamaan maaperää sille mikä tulee kuolemaan ja mikä tulee elämään. Eiffel-tornin voitelu myös tulee valmistamaan maaperän sille mitä on sanottu profetiassa.”

Sitten Hän selitti tai näytti minulle elämän tarkoituksen (mitä minä, Ray, en tiedä kuinka kertoa.) ja kuinka Hän on elämän ja kuoleman hallinnassa. (loppu)

 

 

1238. TapahtumajaNäky - Raymond Aguilera 21. Helmikuuta 1999 klo 2:00.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle (näyn kautta), että ihmiset ovat tehneet niin paljon pahaa Euroopan maiden yllä, että itse maa on tullut pahaksi. Ja tämä oli toinen syy Euroopan puolesta rukoilemiseen ja voitelemiseen. Itse asiassa tunsin hengessä, että rakennukset, materiaaliset asiat, maaperä, nämä asiat jotka olivat siellä, olivat itse asiassa pahoja. En tiedä kuinka tämä on mahdollista, mutta voin nähdä pahuuden kävelemässä vieri vieressä kuin se olisi pahuuden armeija marssimassa, paha oli kaikkialla näillä alueilla. Ja sitten Herra näytti minulle, että Maa jonka päällä Herra käveli, oli Pyhä Maa. Niin, tämä oli se mitä Herra paljasti minulle. (loppu)

 

 

1251. Näky - Raymond Aguilera 9. Maaliskuuta 1999 klo21.

Rukouksen aikana Herra antoi minulle saman näyn kuin minulla oli aikaisemmin:

Osa 1232. Tapahtumasta:

.Toivon, että tämä selvittää asiaa, mutta minä yritän selittää mitä minulle näytettiin. Microsekunnissa minulle näytettiin koko Eurooppa raunioina ja samaan aikaan minä olin osa sitä mutta minä en ollut siellä….

Katsoessani samaa näkyä Euroopasta raunioina, Herra jotenkin nosti minut hengessä ylös, jossa näin Euroopan maat ylhäältä taivaalta ja mitä näin oli suuri oikean jalan jälki peittämässä kaikkia Euroopan maita. (loppu)

 

 

1253. Näky - Raymond Aguilera 17. Maaliskuuta 1999.

Rukouksen aikana Herra näytti minulle viinipullon. Sitten Herra sanoi, ”Avaa se ja juo se. Viinipullo on Eurooppa. Mene! Mene ja juo se!” (loppu)

 

 

1299. Profetia - Raymond Aguilera 31. Maaliskuuta 1999 klo 12:20.

Muistakaa Minun pienet karitsani, että Minä tulen asettamaan majakkoja tai suojapaikkoja ympäri maailmaa mihinkä te voitte mennä ja piiloutua. Paikkoja missä te löydätte muita veljiä ja siskoja. Siellä te voitte auttaa toinen toistanne selviytymään kovien aikojen läpi. En voi kertoa teille koska tulen lopettamaan kaiken kauhun, mutta teidän täytyy tietää, että siellä on suojapaikkoja ympäri maailman, minnekä te voitte mennä ja olla suojassa. Te tulette näkemään kuoleman ja veren kaikkialla ympärillänne. Joten olkaa voimallisia, olkaa rohkeita. Reymundo on juuri päättänyt maan läpikäymisen Länsi-Euroopassa ja seuraavaksi hän menee Itä-Eurooppaan, jotta se mikä tulee kuolemaan ja mikä elämään on erotettu tässä osassa maailmaa. Mutta muistakaa suojapaikat, jotka Minä tulen asettamaan ympäri maailman.

Täältä tulee Loppu!

Täältä tulee Loppu!

Täältä tulee Loppu!

Ylistys sinulle Isä!

Ylistys sinulle Isä!

Ylistys sinulle Isä!

Minä Olen valmiina. Meidän Enkelimme ovat valmiina. Kiitos sinulle Isä, että näytät karitsoille tien Taivaaseen. Tämä on Jeesus, Minun Lampaani, Minun Karitsani tehkää itsenne valmiiksi Minun tuloani varten. Sillä hetki on edessänne. Se tulee ilman varoitusta. Niin kuin varas yöllä. Teidän täytyy olla valppaita ja Kristus keskeisiä tänä aikana.

Kiitos sinulle Isä.

Kiitos sinulle Isä.

Kiitos sinulle Isä.

Sillä Meidän aikamme on tullut puhdistaa kaikki saasta ja synti. Äänen äänimerkki tulee soimaan klo 5 PM suuren merkkisoiton päivänä. Kun kuu tulee olemaan täysi.

Ylistys sinulle Isä.

Ylistys sinulle Isä.

Ylistys sinulle Isä.(loppu)

 

 

1315. Profetia - Raymond Aguilera 14. Huhtikuuta 1999.

Hei Reymundo, kiitos sinulle Reymundo. Sillä kaikki mikä tulee olemaan, tulee olemaan. Minun Vatsani on täynnä mausteita, mineraaleja, tämän planeetan hyviä asioita. Minun täytyy syödä, se mitä Minun täytyy syödä! Minun täytyy sulattaa se, mitä Minun täytyy sulattaa. Jotkut tulevat muutetuksi energiaksi Minun Ruumiilleni. Toiset asiat menevät Minun Ruumiini läpi jätteenä.

Niin kuin Kuoleman Enkeli tekee jalanjälkiä Euroopan poikki. Länsi-Euroopasta Itä-Eurooppaan Jeesuksen Veri tulee suojelemaan, ne asiat jotka ovat Minun, ja Minä tulen tuhoamaan asiat, jotka eivät ole Minun. Ihmiskunnan veri tulee virtaamaan ja pysähtyy Tigris joella. Kun veri pysähtyy, silloin suuri taistelu alkaa, taistelujen taistelu, sotien sota.

Liiton Arkki tulee paljastumaan. Jehovan Voima tulee paljastumaan. Kaikki mitä oli – ei tule olemaan! Kaikki mitä on – tulee pysähtymään! Kaikki mikä on ylös, tulee olemaan alas. Mikä on alas, tulee olemaan ylös. Jehovan Valo tulee Loistamaan pimeydessä. Kuoleman ja tuhon jälki tulee seuraamaan Kuoleman Enkeliä. Lännestä itään, pohjoisesta etelään koko ihmiskunta tulee tietämään, tulee maistamaan Kuoleman Enkeliä korkeimmasta alhaisimpaan, heikoimmasta vahvimpaan, nuorimmasta vanhimpaan, rohkeista ei niin rohkeisiin. Kuoleman Enkeli tulee menemään poikki – yli, yli, yli, maaplaneetan.

Maa tulee tietämään, tulee näkemään, tulee maistamaan Jeesuksen Veren. Kaikki jotka tietävät tulevat vapisemaan pelossa. Ihmisen tieto tulee kuolemaan. Jumalan Viisaus tulee kasvamaan. Ne asiat, joita ihminen pitää rakkaana, hän tulee menettämään. Jehovan Voima tullaan paljastamaan heikoille, Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen lampaille. Sillä Laidun tullaan siirtämään, Portti tulee avautumaan. Minun Poikani tulee kutsumaan Jumalan Sanalla ja lampaat tulevat seuraamaan, sävyisästi, nöyrästi. Sillä he tuntevat Minun Poikani äänen, Hänen Äänensä soundin, Hänen Jalankäyntinsä äänen ja Voiman ja Kunnian jonka olen Hänelle annettu.

Muistakaa – Jehova on sanonut - Jehova on puhunut – Jehova tulee tekemään.Minulla, Jehovalla joka olen Voimien Voima, Kirkkauksien Kirkkaus, olen lähettänyt Minun Poikani. Jehova on lähettänyt MinunPoikani, JeesuksenKristuksen Nasaretilaisen, läpi sen Kartan jonka Minun pieni Reymundo on kävellyt. Muistakaa, te voitte nauraa. Muistakaa Jumalan Voima. Muistakaa, mitä Minä sanon, tulee tapahtumaan kirjaimelleen, asian ytimeen, kaikille jotka ovat vanhurskaita, kaikille jotka ovat hyviä, kaikille jotka ovat Minun Pojastani, JeesuksestaKristuksesta Nasaretilaisesta, Pyhän Hengen Voiman kautta. Jehovan Rakkauden kautta, JeesuksenKristuksenja Pyhän Hengen kauttakaikki tulee olemaan juuri niin kuin olen sanonut, asian ytimeen, kirjaimelleen, Jumalan Voimalle.Sillä loppu on edessänne. Sillä loppu tulee olemaan Minun Suunnitelmani mukaan, Minun Karttani, Minun Voimani, Minun Rakkauteni mukaan. (loppu)

 

 

1321. Profetia - Raymond Aguilera 24. Huhtikuuta 1999 klo18:15.

Peukalo on nuppineulalla ja nuppineula tullaan pistämään kaikkien paikkojen läpi Euroopassa Lännestä Itään ja kaikkialla maailmassa. Jehovan Voimalla, Jeesuksen Kristuksen Voimalla, Pyhän Hengen Voimalla, Minä tulen laittamaan nuppineulan kaikkeen, mikä on vanhurskasta, mikä on pahuutta, kaikessa mitä on, mitä tulee olemaan. Minä tulen pistämään sen maaperään. Minä saatan Läsnäoloni tiettäväksi kaikille planeetalla. Sillä puhdistuksen aika on täällä. Sillä ihmisen aika on loppunut.

Täältä tulee Kallio. Täältä tulee Nuppineula. Täältä tulee Peukalo. Täältä tulee Jehovan Voima ja Kunnia. Muistakaa Sanani, että Karttaa ollaan tekemässä, ollaan piirtämässä, tarkasti, kirjaimelleen. Aikataulu on tulossa lähelle. Niin kuin lapsi, jota imetetään naisen, äitinsä rinnoista. Niin myös uusi maailma, uusi taivas, tullaan imettämään, uuteen alkuun. Ja kaikki mikä on likaista, kaikki mikä on lopussa, tullaan huuhtomaan pois. Koska sillä mikä on puhdasta, ei ole mitään tekemistä sen kautta mikä on likaista. Muistakaa Minun Sanani "Loppu on edessänne!"

Muistakaa Minun Sanani. Se tulee ilman varoitusta, ilman ääntä. Päivä on täällä, joka on mainittu Raamatussa.Laittakaa nenänne Raamattuun ja lukekaa ja rukoilkaa ja te tulette näkemään kuinka Jehova Työskentelee Sanan kautta, Pyhän Hengen Voiman kautta. MuistakaaMinä Rakastan teitä, mutta Minä Rakastan sitä, mikä on puhdasta, mikä on virheetöntä, mikä on vanhurskasta. Kaikki muu ei kuulu Minulle! (loppu)

 

 

1329. Profetia - Raymond Aguilera 13. Toukokuuta 1999 klo 1:30.

Euroopan sydänmaa tullaan tuhoamaan korjauskelvottomaksi. Pöllö tulee lentämään pohjoiseen – sitten sota alkaa. Muistakaa pöllö! Muistakaa Minun Jalanjälkeni! Kuun ja auringon sijainti tulee olemaan paikallaan. Minä tunnen ihmisten sydämet. Minä tunnen Saatanan ja hänen seuraajiensa sydämet. Olkoon niin! Olkoon niin! Kaikki tulee tapahtumaan Minun Suunnitelmani mukaan tarkasti, kirjaimellisesti – Jehovan Tahto tullaan suorittamaan loppuun. (loppu)

Tapahtuma:

Yllä olevan profetian jälkeen kysyin Herralta, ”Miltä tämä nainen, jonka Sinä olet valinnut olemaan minun vaimoni näyttää? Onko mahdollista, että hän lähettäisi minulle valokuvan? Anna anteeksi minulle jos olen väärässä kysyä tätä."

Herra sanoi, "Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!"

 

 

1864. Profetia - Raymond Aguilera 12. Marraskuuta 2006 klo 12:56.

Tule Reymundo, tule! Minä aion näyttää sinulle tulevaisuuden asiat. Asiat jotka tulevat olemaan, asiat joita kukaan ei tule ymmärtämään ennen kuin ne tapahtuvat! Maailman voivat tulevat törmäämään yhteen paholaisen koston kiivaudella. Paholainen tulee vaatimaan reviirinsä, tulee valloittamaan, tulee jakamaan maan. Jotkut maat tullaan eliminoimaan niin ettei niitä enää koskaan ole. Jotkut ihmiset tulevat toisten orjiksi. Maailman uskonnot tulevat etsimään vastauksia ongelmiin, joita he ovat näkemässä. Eurooppa tullaan uudelleen jakamaan. Suuri osa Afrikasta tulee tuhoutumaan. Aasia tulee yhdistymään joissakin paikoissa, tuhoutumaan toisissa paikoissa. Suuremmat valtiot tulevat nielemään pienemmät. Joukkotuhoaseet tullaan vapauttamaan. Ihmiset tulevat kuolemaan kuin kärpäset. Vallanpitäjät eivät tule välittämään. He ovat etsimässä voimaa millä tahansa tavalla he pystyvät. Asiat Etelä-Amerikassa eivät tule olemaan yhtään eri tavalla. Jotkut valtiot tullaan eliminoimaan; kuolema tulee olemaan yleistä.

Kristinusko tulee yhdistymään niin hyvin kuin pystyvät, koska johtajat eivät tehneet töitään. Monet tulevat kuolemaan. Tämä tulee olemaan heidän palkkansa, koska he eivät ole tehneet töitään. Heidän perheensä tullaan raiskaamaan. Heidän perheensä tullaan pakottamaan kovaan työhön. Monet heidän lapsistaan tulevat saamaan surmansa. Minä varoitin heitä ja Minä varoitin heitä ja Minä varoitin heitä! Mutta he eivät kuunnelleet. Fantasia Kristillisyys ei tule toimimaan tulevina vuosina! Sillä paholainen tulee johtamaan maailmaa paholaisen tavalla. Se tulee kestämään kunnes paholaisen aika on lopussa. Sitten kaikki tullaan Puhdistamaan, mutta se on ikävää, että niin monet ihmiset tulevat kuolemaan, että monet ihmiset tulevat kärsimään. Sen ei tarvitsisi olla tällä tavoin! Mutta Minun Jeesuksen Kristuksen Kirkkoni johtajat olivat itsekkäitä, olivat lakihenkisiä, olivat katsomassa itsensä perään. Olkoon niin! Olkoon niin!

Maailma tulee muuttumaan, pahuus tulee kasvamaan. Herra Jeesus Kristus Nasaretilainen tulee korjaamaan vahingon. Tie on leveä, lupaukset ovat suuret. Ahneus, valta; - ihmisen asiat ovat leveällä tiellä.

Minun Lapseni, etsikää Jumalan asioita NYT! Tehkää itsenne vahvoiksi. Tehkää itsenne viisaiksi. Eurooppa ei tule olemaan Eurooppa. Aasia ei tule olemaan Aasia. Etelä-Amerikka ei tule olemaan Etelä-Amerikka. Amerikka, Kanada, Meksiko tulevat tuhoutumaan monin paikoin, mutta niin tulee myös suurin osa maailmaa.

Mikä häpeä! Mikä häpeä! Mikä häpeä! Kuinka KOVAPÄISIÄ ihmisiä! Menkää sisälle Raamattuun. Etsikää JeesustaKristusta Nasaretilaista. Etsikää Pyhää Henkeä. Etsikää Isää Jehovaa. OttakaaEhtoollista joka päivä. Rukoilkaa kello 3 ja kello 7. Auttakaa veljiänne ja sisarianne. Lukekaa Raamattua alusta loppuun. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

 

 

2139. Profetia - Raymond Aguilera 14. Marraskuuta 2012 klo 15:22.

Saatanan raivotautiset koirat ovat vapaina. Ne ovat etsimässä kaikkea mitä voivat kontrolloida. Kaikki heidän koiranhampaansa ovat osoitetut ja terävät. Koiralaumat rakastavat ahmia viattomia. Saatanan sydän on kiinnittynyt Kristuksen Ruumiiseen, yrittäen jakaa ja valloittaa.

Jeesuksen Ruumiin pitää pysyä tarkkaavaisena lopun aikoina. Muistakaa, niin kuin lehdet muuttuvat, niin myös vuodenaika. Eurooppa tuleehajoamaan ja itäiset maat tulevat yrittämään valloitusta. Pommeja ja enemmän pommeja. Kuolemaa kuoleman jälkeen on tulossa teitä kohti. Pimeät päivät ovat tulossa, ja ovat hyvin lähellä. Älkää voipuku nukuksiin näinä aikoina. Rukoilkaa ja jatkakaa rukousta itsenne ja rakkaittenne puolesta. Yhdistyneet Kansakunnat ovat menossa samaan linjaan Saatanan suunnitelmien kanssa. Ilmasto tulee muuttumaan ja tappamaan yhä enemmän.

Älkää tapelko veljienne ja sisarienne kanssa. Liittykää yhteen ja rukoilkaa Pyhän Hengen Voimaa. Islanti tulee räjähtämään ilmaan. Maailma tulee olemaan vapaata riistaa kenelle tahansa, ja raivotautiset koirat ovat irti. Lukekaa Raamattua päivittäin. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!