R. Aguileran Profetiat Suomeksi 400-1

Profetiat 1 - 400 Pdf-muodossa. (kuvat mukana)

400. Profetia - Raymond Aguilera 4. Helmikuuta 1994 klo 23:09. Espanjaksi.

Poimi oksa, poimi oksa Minun poikani sillä se on saapunut. Tähden päivä on saapunut. Taivaan Liekki tulee iskemään maailmaa Jumalan Voimalla. Se on saapunut. Sinun täytyy herättää jokainen, joka haluaa kuulla totuuden.

Kuulkaa Minua! Kuulkaa Minua! Se on saapunut Taivaan asiat, Isän asiat, Pojan asiat, Pyhän Hengen asiat. Minä tulen ohjaamaan sinut Taivaan suuntaan Taivaan Voimalla. Sillä Minä tulen sulkemaan, Minä tulen sulkemaan maailman kaikkinensa, Isän Voimalla, Pojan Jeesuksen Voimalla, Pyhän Hengen voimalla.

Haluan sinun avaavan silmäsi ja korvasi, ja haluan sinun näkevän kaikki ne ihmiset, jotka Minä tulen näyttämään sinulle tiellä. Katso ihmisiä, katso lapsia, äitejä, Isiä, koska Minä tulen järkyttämään kaiken mikä on paholaisesta. Minä tulen järkyttämään sen Isän, Jeesuksen, ja Pyhän Hengen Voimalla. Sinä tulet näkemään Jumalan ihmeitä, sinun Isäsi, Pojan kanssa, ja Pyhän Hengen kanssa.

Älä huolehdi autostasi. Älä huolehdi ystävistäsi. Älä huolehdi, sillä Minä tulen tuomaan sinut takaisin talollesi Jumalan tavalla. Mutta haluan sinun rukoilevan Jumalan tavalla. Koska siellä on pahoja henkiä paikoissa, joihin Minä tulen lähettämään sinut. Minä haluan sinun sitovan ne ja haluan sinun lähettävän ne kuiluun Enkelten Voimalla, teidän Isänne Voimalla, Jeesuksen Voimalla, Pyhän Hengen Voimalla.

Me aiomme käyttää sinun ruumistasi ja Minä haluan sinun rukoilevan, ja sinun rukouksillasi Me tulemme aloittamaan taistelun sen kanssa mikä on hyvää, ja mikä on pahaa. Sillä Me tulemme puhdistamaan kaiken mikä on paholaisesta Jumalan Voimalla, Isän, Pojan, ja Pyhän Hengen Voimalla.

Rukoilkaa ja Minä tulen näyttämään sinulle Jumalan asiat Minun pieni poikani. Minä tiedän ne huolesi, mitä sinulla on, autostasi, rahasta, missä sinä tulisit nukkumaan, ja missä sinä tulisit heräämään, missä sinä tulisit syömään, ja missä sinä et tulisi syömään. Mutta sinulla on työ tehtävänä, tee vain se mitä Minä olen sanomassa sinulle Jumalan tavalla. Kuulitko Minulle Reymundo? Kuulitko Minua? Sinä olet Utahin osavaltion keskellä, missä he etsivät Jumalaa päinvastaisella tavalla kuin muut kirkot etsivät minua. Mutta teidän Taivaan Jumalanne, Hän joka teki maailman, tähdet, joka teki kaiken, tulee korjaamaan kaiken, Taivaan Voimalla, teidän Isänne Voimalla, Pojan Voimalla, Pyhän Hengen Voimalla.

Te, Minä vain haluan teidän rukoilevan, ja rukoilevan, ja Minä tulen näyttämään teille mitä teidän pitää tehdä, ja koska teidän täytyy tehdä se. Älkää huolehtiko sillä Me olemme jo aloittaneet, "Kaiken Lopun" Kuulitko Minua, Reymundo? Me olemme aloittaneet Kaiken Lopun," ja Minä tulen suojelemaan sinua Minun Kädelläni, Minun Sanallani, ja Pyhän Hengen Voimalla.

Täältä tulee Taivaan Tähti. Kuulitteko Minua? Täältä tulee Taivaan Tähti. Sillä mitä Minä sanon, tulee tapahtumaan tasan niin kuin Minä sen sanoin. Tämä on teidän Isänne, Pojan ja Pyhän Hengen kanssa. Varustakaa itsenne, ja rukoilkaa, ja rukoilkaa, ja rukoilkaa, ja rukoilkaa.

Carmanlito, Carmanlito, Carmanlito.

 

 

399. Raymond Aguilera - Profetia, Näky, ja Tapahtuma 4 Helmikuuta 1994, klo.11:09 aamulla.

Profetia:

Herra sanoi, "Ensisijainen syy tälle matkalle on että rukoilisitte rakennusten välissä Brigham Youngin Yliopistossa, Utahissa."

Näky:

Seuraava kuva jonka näin oli minusta itsestäni kävelemässä Brigham Youngin Yliopiston rakennusten ympäri ja välistä, ja rukoilevan kielillä.

Tapahtuma:

Minä sanoin, "Mutta Herra, miten voit vaatia minun rukoilevan Yliopiston ympärillä kun autoni on rikkinäisenä Salt Lake Cityssä ja minä olen täällä Loganissa noin parin tunnin matkan päässä rikkinäisestä autostani, eikä minulla ole aavistustakaan siitä missä Brigham Youngin Yliopisto sijaitsee, enkä pystyisi pääsemään sinne vaikka haluaisinkin, mutta jos sinä voit hankkia jonkun tavan päästä sinne, minä teen sen?

Herra ei antanut minulle vastausta. En tiennyt miten, mutta jotenkin minun piti hankkiutua Brigham Youngin Yliopistolle sillä minä sanoin Herralle että tekisin sen.

 

 

398. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 4. Helmikuuta 1994, klo 7:46 am, Espanjaksi.

Profetia:

Yllätyksekseni Herra paljasti toisenkin syyn tähän matkaan, Herra sanoi, "Syy siihen että olette täällä, on että teillä on tehtävä. Teistä kahdesta tulee minun lähetyssaarnaajiani. Haluan teidän rukoilevan matkan varrella niillä alueilla jotka Minä sanon."

Minä sanoin Herralle, "Mutta me olemme Amerikan Yhdysvalloissa, lähetyssaarnaajat on Yhdysvaltojen ulkopuolella."

Herra sanoi, "Siinä sinä erehdyt. Yhdysvallat on pulassa aivan niin kuin muutkin maailman osat. Te tulette rukoilemaan voimakkaita, alueellisia tummia henkiä vastaan, joten älkää huolehtiko sillä Minun Enkelini ovat työssä, ja he tulevat suojelemaan teitä minne menettekin, luottakaa vain kaikessa Taivaan Isäänne."

Herra sanoi, "Ole hiljaa, se on siellä. Ole hiljaa, se on siellä."

Kysyin Herralta mitä oli tekeillä ja Hän antoi minulle näyn.

Näky:

Joku piteli miekkaa ja puhalsi terävään reunaan; niin kuin Huuliharppua puhalletaan.

Seuraavassa näyssä näin jonkun pureskelevan miekan terää. Sain sellaisen vaikutelman että se oli niin kuin seppä joka hakkaa teräksistä terää vasaralla, paitsi että tämä henkilö tekee sen hampaillaan. Se oli yksi näky minkä Herralta sain kun kysyin, "Mitä on tekeillä?"

Näky:

Näin olennon jolla oli pitkä nokka ja suuret silmät kuin linnulla, ja se katsoi minua.

 

Herra sanoi, "Vihollinen tietää että te olette täällä."

Näky:

Seuraava näky oli lentokoneesta joka syöksyi maahan sumussa tai lumessa, ja sen perä sojotti ilmassa.

 

 

 

397. Raymond Aguilera - Näky 3 Helmikuuta 1994, klo 22:30 illalla.

Näky:

Rukouksen aikana näin hengessä pyörremyrskyn joka lähestyi Nevadaa, saapuen Utahin puoleiselta rajalta, ja liikkuen Wendoverin suuntaan. Rukouskieleni vaihtui henkiseksi sodankäynniksi, sitten kämppäkaverini sanoi että sänkyni päädyssä oli jonkinlainen naispuolinen henki. Muistan etten ollut huolissani siitä mitä sänkyni päädyssä oli, sillä en aistinut enkä nähnyt sitä, ja jos se oli siinä, se oli luultavasti paikallinen henki.

Se mikä huolestutti minua, oli se mikä tuli Utahin Osavaltiosta. Oikea käteni alkoi pyöriä ilmassa henkisen pyörremyrskyn tavoin. Tunsin että käteni hallitsi jollainlailla hengessä pyörremyrskyä, niin kauan käteni teki pyörivää liikettä. Aistin myöskin että pyörremyrsky tosiasiassa oli sitä demonista toimintaa joka pyrki Wendoveriin.

Mitä lähemmäs rajaa pyörremyrsky pääsi, sitä hitaammin se liikkui. Hengessä näytti olevan meneillään valtava taistelu, samalla kun käteni teki pyöriviä liikkeitä ilmassa, ja pyörremyrskyn pyöriessä ympäri, ympäri, uskomattomalla voimalla. Noin puolen tunnin rukoilemisen jälkeen pyörremyrsky pysähtyi Wendoverissa ja sitten se muuttui nopeammaksi ja nopeammaksi. Yhtäkkiä se näytti tulevan alas kuin kierretty jousi ja sitten se ponkaisi ylös taivaalle aivan kuin kierretyn jousen jännite olisi päästetty irti ja se katosi ihan kuin supertyhjiö olisi imaissut sen ylös.

 

 

396. Raymond Aguilera - Näky 2 Helmikuuta 1994, klo 5:19 aamulla.

Näin näyn neljästä kaaresta ja ne muodostivat ristin, ja niiden keskustassa oli Sytytetty Kynttilä.

 

 

 

395. Raymond Aguilera - Tapahtuma 26. Tammikuuta 1994, klo 21 illalla.

Keskiviikon iltajumalanpalveluksen jälkeen, eräs uusi kämppäkaveri joka kävi kanssani kirkossa mainitsi minulle että tarvitsin erämaakoulutusta selviytymistä varten, siinä tapauksessa että minua vainottaisiin. Me keskustelimme asiasta ja päätimme panna sen rukouksen alle ja noin päivää myöhemmin Herra antoi minulle vahvistuksen siitä että minun piti lähteä. Joten, muutaman päivän kuluttua olimme valmiit lähtemään ensimmäiselle talvileiri selviytymisretkelle.

Olimme suunnitelleet lähtevämme San Franciscon Lahtialueelta ja suuntaavamme Nevadan Renoon, sitten Utahin Loganiin, sitten Las Vegasiin, sitten Grand Canyoniin ja jatkaa matkaamme erämaahan tai mihin tahansa Herra, tai rahatilanteemme meidät ohjasi, ja sitten takaisin kotiin. Me lähdimme matkaan Tammikuun 31, 1994, ja palasimme Helmikuun 13, 1994.

Seuraavat Profetiat, Näyt, ja Tapahtumat ovat tältä henkiinjäämismatkalta; Kaksi päivää sen jälkeen kun olimme lähteneet matkaan ja olimme ajamassa Nevadan Wendoriin, auto hajosi Nevadan ja Utahin väliselle rajalle ja myöhemmin taas Salt Lake Cityssä.

 

 

394. Raymond Aguilera - Näky 16 Tammikuuta 1994, klo 21:30 illalla.

Näin kellon soivan, mutta se oli loistavan kirkkaan valkoinen.

 

Näky:

Näin suuren Käden joka piteli Ristiä joka oli suuri kuin Puu.

 

 

 

393. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 14. Tammikuuta 1994 klo 3:30 pm.

Jak, Jak, (Kielet?), Jak, Jak, (Kielet?), Jak, Jak, (Kielet). Hän (She, feminiininen) on siellä. Hän on siellä. Hän on siellä. (Kielet?)

Esau, Esau, Esau on saapunut. Esau on saapunut. Esau on saapunut. (Kielet?) Esau, Esau, Esau, (Kielet?)

Poimi, poimi, (Kielet?), poimi, (Kielet?) Hän (She) on siellä, nuo huulet, nuo käsivarret, kaikki. Hän on siellä.

Näky:

Kielillä rukouksen aikana näin näyn viisikulmaisesta tähdestä joka seisoi yhden kulman varassa.

 

Näky:

Näky muutamista penneistä jotka oli levitetty perätysten niin kuin korttipakka. Herra käski minun laskea ne. Laskin ne yksi kerrallaan ja totesin niitä olevan kaikkiaan kymmenen kappaletta.

 

Profetia Espanjaksi:

Se on valmiina poikani, se on valmiina, maanjäristys joka tulee iskemään Kaliforniaa. Se on valmiina, Jumalan Voimalla, Taivaan, maailman, Tähtien, Isän, Pojan, Pyhän Hengen. Niin, Reymundo, se on valmiina, maanjäristys joka tulee iskemään Isän, Pojan, ja Pyhän Hengen Voimalla.

Varustaudu, Varustaudu. Se on alkanut, taistelu maailmassa. Se on alkanut, maailman sota. Se on alkanut (Kielet?)

Näky:

Näen tuulimyllyn veden alla.

 

 

 

392. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 5. Tammikuuta 1994, Espanjaksi sekä Kielillä?

Näky:

Näin näyn kartasta. Luulen että se oli kartta Itämaista, mutta en ole ihan varma. Näin kokonaisen Laivaston ja se liikkui itään päin. Katsoessani karttaa näin nuolen ilmestyvän ja osoittavan idän suuntaan.

Näky:

Seuraava näky oli keittiön vesihanasta joka oli ylösalaisin.

 

Näky:

Näen ohjuksia joita ammutaan ilmaan.

 

Näky:

Näen soikeanmuotoisen lampun.

 

Näky:

Näen palavan kynttilän. Koko kynttilä näyttää hehkuvan, jopa vahaosa. Se hehkuu kokonaan.

 

Näky:

Näen itämaisen miehen istumassa. Hän istuu niin kuin Buddha, mutta hän ei ole Buddha. En näe hänen kasvojaan, mutta hän on tukevankokoinen mies.

 

Näky:

Näen viisikulmaisen tähden josta yksi kulmista puuttuu.

 

Profetia kielillä:

Esau, Esau, Esau, Esau, Esau, Esau, Esau, Esau, Esau, Esau, Esau. (Kielillä?)

Kuulin äänen sanovan, "Arkki tulee idästä. Hän (She, feminiininen) on nyt rikas. Hän on nyt rikas." Hän on nyt rikas. Hän on nyt rikas. (Kielillä?)

Hän (She, feminiininen) joka on minun. Hän joka on minun. Hän joka on minun. Kyllä, hän on minun. Kaikki on minun. Oi, Oi, Oi. (Kielillä?)

Maileja. Maileja. Maileja. Maileja. Maileja. Maileja. (Kielillä?)

Niin, sillä hän on täällä (Kielillä?) Ja hän (he, maskuliininen) vei koko oksan tänne ilman häpeäntunnetta. Hän (He) on siellä. Hän on siellä ja oksan kanssa, ja oksan kanssa. Hän poimi sen kokonaan. (Kielillä?)

Höyry, höyry. (Kielillä?)

Voi sentään (Oh my). Voi sentään. Voi sentään. (Kielillä?)

Hän (She) on…Hän on valmis…Hän on valmis…Hän on valmis…(Kielillä?)

Profetia Espanjaksi.

Kyllä. Kyllä, se on tullut. Se on tullut, mistä sinulle Jumalan tavalla kerroin. Laske sormesi…Laske käsiesi sormet, yksi kerrallaan, ja sillä tavalla se tulee tapahtumaan niihin päiviin asti…niihin päiviin, yksi kerrallaan.

Sitten tulee olemaan ainoastaan yksi jäljellä ja viimeinen tullaan tekemään suureksi. Viimeinen tulee tuhoamaan kaiken. Koko maailman, kaiken mikä on…

Ja hän tulee ajattelemaan itsestään suuria. Hän tulee ajattelemaan että hän on jumala. Mutta Minä tulen iskemään häntä Kädelläni niin kuin kärpästä. Sillä Minä olen väsynyt, ja Minä tulen sulkemaan maailman Taivaan Liekeillä, ja täsmällisesti. Kirjoita se ylös kalenteriisi sillä nyt saapuu Taivaan Liekki Isän Voimalla, Pojan Voimalla, Pyhän Hengen Voimalla.

Carmanlita, Carmanlita, Carmanlita. Sillä loppu on nyt saapunut. Se on saapunut. "Loppu," poikani ja tyttäreni.

 

 

391. Raymond Aguilera - Tapahtuma ja Näky 23. Joulukuuta 1993, klo 20:25 pm.

Tapahtuma:

Rukouksen aikana iltakirkon jumalanpalveluksessa, pastori saarnasi ja joka toinen sana joka tuli ulos hänen suustaan koski kymmenyksien antamista, kymmenyksien antamista, kymmenyksien antamista, rahaa, rahaa, ja enemmän rahaa. Se mitä kuulin vaivasi minua todella, aivan kuin se mitä hän sanoi olisi satuttanut henkeäni fyysisesti. Hän kuulosti siltä kuin olisi ollut riivattu ja kuin olisi hyödyntänyt kirkonjäseniä Joulun aikana.

Rukoilin Herralta anteeksiantoa siinä tapauksessa että tämä närkästys tuli lihastani, sillä se murehdutti henkeäni. Tämän rukouksen aikana aloin katumaan kaikkea muutakin sillä kipu oli niin voimakasta. Sitten minulle annettiin näky.

Näky:

Sitten näky suuresta kielestä ilmestyi hengessä. Seuraava minkä näin oli Leijonan häntä joka lakaisi suurta kieltä. Sitten kuva päättyi.

 

Näky:

Seuraava näkemäni kuva oli tähtitieteilijän observatoriosta jossa oli teleskooppi, ja minun katsellessani se halkesi suoraan keskeltä kahtia, ja Suuri Valkoinen palava Kynttilä tuli ulos rakennuksen keskeltä, ja oli saman kokoinen kuin observatoriorakennus. Tämä oli hyvin voimakas ja eläväntuntuinen näky. Sitten se päättyi.

 

Sen kivun keskellä jota hengessäni tunsin, pastorin sanojen johdosta, saatoin hengessäni aistia Herran Kyyneleet jotka valuivat Hänen Silmistään Hänen kuunnellessaan pastorin sanoja jotka pyysivät rahaa, rahaa, ja enemmän rahaa.

Tämän aikana en tiennyt miksi tunsin kipua, sen takia aloin katumaan syntejä, siinä tapauksessa jos kysymys oli jostain mitä minä tein lihassa. Joten kaduin kaikkea mitä mieleeni tuli ja yritin suojella itseäni jos kysymys oli minun lihastani. Mutta henkeni ytimessä minä tiesin että se oli Herra joka itki sen johdosta mitä pastori sanoi.

390. Raymond Aguilera - Profetia 8. Joulukuuta 1993 klo 19:24 pm, Espanjaksi.

Oksa on täällä poikani. Oksa on nyt täällä. Se on valmiina leikkaamaan irti kaikki palat jotka eivät ole Minun. Tulen käyttämään Taivaan saksia. Tulen käyttämään Isäsi, Jeesuksen, ja Pyhän Hengen saksia. Saksien avulla tulen leikkaamaan Oksaa niistä paikoista jotka kaipaavat leikkaamista, kaiken sen avulla mikä on Taivaasta, Taivaan liekkien avulla, Taivaan Isän, Pojan, ja Pyhän Hengen avulla. Tulen leikkaamaan, ja tulen polttamaan sen, mikä ei ole Oksassa puhdasta, ja kaiken sen mikä on kuollutta. Tulen leikkaamaan ja tulen polttamaan Isäsi Voimalla, Pojan Voimalla, Pyhän Hengen Voimalla.

Minä kerron sinulle Totuuden, Reymundo. Oksan leikkaamisen Päivä on saapunut, Taivaan saksien kanssa. Sillä kaikki mitä tulee tapahtumaan. Se on saapunut, ja Minä kerron sinulle Huulillani, Puhtailla Huulillani, ja Selkeästi, Oksan leikkaamisen Päivä on saapunut. Kuule! Avaa silmäsi ja korvasi, sillä sitten kun Minä leikkaan Oksaa, se tulee sattumaan kaikkiin niihin ihmisiin jotka luulevat tietävänsä kaiken, mutta he eivät tiedä mitään, sillä Jumala loi kaiken Huulillaan, Sanallaan, Pyhän Hengen avulla. Minä. Isä, "Minä" aloitin, minkä aloitin. Se on saapunut täsmällisesti, Päivä jolloin Oksaa tullaan leikkaamaan, Käsilläni, Saksillani, Sanallani, Hengelläni.

Hetki on saapunut, tee itsesi vahvaksi, Reymundoni. Sillä tulen käyttämään sinua Jumalan tavalla. Sinun täytyy tehdä itsesi vahvaksi. Sinun täytyy rukoilla. Sinun täytyy suunnata kaikki mitä sinulla on Isää, Poikaa, ja Pyhää Henkeä kohti. Asiat jotka sanoin antavani sinulle, tulen antamaan, ja kerron sinulle selkeästi, ja täsmällisesti. Sillä Minä en sano yhtä asiaa ja tee toista. "Nämä ovat sinun Jumalasi Sanoja." Kuulitko Minua, Pieni Pyhäni? Sillä Minä kerron sinulle Sanan selkeästi, suoraan ja täsmällisesti.

Koko maailma tulee muuttumaan. Koko maailma tulee menemään ylösalaisin. Koko maailma tulee pelästymään. Mutta Poikani Ruumis, NE jotka rakastavat Poikaani kaikesta sydämestään, koko sydämensä liekillä, tulevat pelastamaan itsensä, ja NE jotka ovat puhtaita ja tahrattomia menevät PILVEEN yhdessä Poikani kanssa. Loput, tulen puhdistamaan, Saksieni avulla, Oksan, ja he tulevat tietämään rakastavatko he Minua, Poikaani, ja Pyhää Henkeä, sillä minun Sakseni eivät tule ohittamaan mitään. Ne tulevat leikkaamaan kaiken mikä kaipaa leikkaamista. On joitakin jotka tulevat kuolemaan Poikani tähden, ja on joitakin jotka tulevat pelastamaan itsensä Poikani tähden.

Sinä, Pieni Poikani, haluan sinun kirjoittavan kaiken mitä sinulle kerron Jumalan tavalla. Älä huolehdi rahasta. Älä huolehdi mistään. Älä huolehdi maanjäristyksestä. Älä huolehdi mistään mitä tulee tapahtumaan, myrskyistä, poliisista, sotilaista. Käsken sinua selkeästi ja täsmällisesti. Tulet näkemään merkkejä, Taivaassa, ruumiissasi, ystävissäsi, ja merkit jotka tulevat pelästyttämään maailman. Isäsi, Pojan, ja Pyhän Hengen merkkejä, mutta haluan sinun ajattelevan selkeästi ja suoraan, sillä Sakset ovat saapuneet. Kuulitko Minua, Reymundo? Se on saapunut. Niin, se on saapunut, kaikki mistä sinulle kerroin.

Katso Pieni poikani, maailma tulee kärsimään. Kaikki tulevat kärsimään, ja tulee olemaan monia jotka tulevat särkymään, mielessään, hengessään, ruumiissaan. He tulevat särkymään, Reymundo. He tulevat itkemään kyynelillä Isälle, kyynelillä Pojalle, kyynelillä Pyhälle Hengelle, ja sinun sydämeesi tulee koskemaan nähdä asiat sellaisina. Mutta Minä tiedän Reymundo että olen kouluttanut sinua. Koulutin sinua miten pitää nähdä. Koulutin sinut miten pitää kuulla Jumalan asiat, Isäsi uskalluksella, Pyhän Hengen uskalluksella, kaiken sen uskalluksella mikä on Taivaasta.

Sinä tulet lähettämään Jumalan Sanan Jumalan Voimalla, sillä minä valitsin sinut. Valitsin sinut Huulillani, Mielelläni, yhdessä Poikani kanssa, Henkeni avulla. Tiedän ettet usko voivasi tehdä sitä mitä olen sanonut, mutta Minä tiedän jo mitä tulee tapahtumaan. Sinä tulet tekemään kaiken, sillä Minä tiedän mitä tulee tapahtumaan. Minä tiedän voiman joka sinulla on, mutta sinun täytyy tehdä itsesi vahvaksi. Tee itsesi vahvaksi, Pyhä Henki tulee näyttämään sinulle Isän, ja Pojan tavan.

Katso Reymundo, Minä luen sydäntäsi, siinä kaikki millä on merkitystä. "Sinun Sydämesi." Kuulen kyyneleesi. Näen mitä haluat. Minun Silmäni on sinun silmäsi. Nyt olet levännyt. Minä tiedän, sillä Minä käskin sinua lepäämään, mutta katso, me tulemme taas aloittamaan Jumalan Voimalla. Minä kerron sinulle koska ja mihin sinun tulee lähettää Profetiat, ja ne tulevat lähtemään matkaan Jumalan Voimalla. Profetiat tulevat osumaan joihinkin ihmisiin tosi pahasti, ja he tulevat vihastumaan sinuun, Reymundo. Mutta älä huoli, sillä kaikki on Minun Käsissäni. Tee sinä vain niin kuin minä käsken Isäsi Uskalluksella, Pojan Uskalluksella, Pyhän Hengen Uskalluksella, kaikki tulee menemään hyvin.

Minä tiedän, Minä kuulen kyyneleesi, Reymundo. Minä tiedän kaiken mitä sinulla on, huoli rahasta, huoli ruumiistasi, huoli hermoistasi, mutta katso Minä valitsin sinut ja kun minä valitsen jotakin, se on hyvää, se on suoraa, ja se on suunnattua. Tulen auttamaan sinua, mutta tulen näyttämään sinulle ihmeiden asioita, mielessäsi, hengessäsi, ja maailmassa, ja sinä tulet parantamaan ihmisiä. Kerron sinulle totuuden. "Sinä tulet parantamaan ihmisiä," mutta katso sotaa, sota ympärilläsi tulee taas alkamaan, mutta älä huolehdi pahoista hengistä, ne eivät voi tehdä mitään. Suuntaa sinä vain nenäsi, henkesi, mielesi, kaiken mitä sinulla on Poikaani Jeesusta kohti. Pyhä Henki tulee näyttämään sinulle, ja "Minä", Isäsi, pidän sinua Käsissäni.

Kuulitko Minua, Pikku Enkelini? Se on siellä, kaikki mistä olen sinulle puhunut. Se on siellä, tee itsesi vahvaksi poikani sillä Me tulemme aloittamaan taas kerran. Me olemme aloittaneet. Puhdista mielesi. Puhdista sydämesi. Puhdista kaikki, ja suuntaa se Poikaani kohti, ja rukoile, ja rukoile, ja rukoile, ja Minä näytän sinulle Raamatusta, Sanani avulla, Pyhieni avulla, Enkelieni avulla Taivaan asiat, Isäsi asiat.

Kuulitko Minua? Syö Ehtoollista joka päivä. Minä luen sydäntäsi, Reymundoni, luen sitä selkeästi. Älä huolehdi. Älä pelkää sillä sinä pystyt siihen. Sillä olen sanonut sinulle, että "Sinä pystyt siihen." Kiirehdi. Kiirehdi. Kiirehdi. Se on alkanut. Nyt kun olet levännyt. Aion taas kerran heittää sinut sodan keskelle. Muista varustautua, ja rukoile, ja rukoile. Sillä taistelu on alkanut kaiken sen kanssa josta sinulle kerroin. Sillä aion asettaa sinut sodan keskelle taas kerran. Kuulitko Minua? Kerron sinulle selkeästi, ja täsmällisesti.

 

 

389. Raymond Aguilera - Profetia 3 Joulukuuta 1993, klo 5 aamulla, Espanjaksi.

Talossa, maljassa. Siellä se on, maljassa, maljassa. Kyllä, maljassa ja pahvissa. Kyllä! Kyllä! Kyllä! Sydämeni, Sydämeni, Sydämeni. (Tulkitsemattomia kieliä?) Hän on siellä. (Tulkitsemattomia kieliä?) Sidottu oksa, sidottu oksa, Minun Pientä Tyttöäni, Minun Pikkuistani on viilletty. (Tulkitsemattomia kieliä?) Tahoe, Tahoe, Tahoe, Tahoe, Tahoe, Tahoe, Tahoe, koska häntä on viilletty. (Tulkitsemattomia kieliä?) Tahoe, Tahoe. Hän on siellä. Hän on siellä kolmannellakymmenennellä kadulla. Hän on siellä. Hän on siellä. Hän on siellä.

 

 

388. Raymond Aguilera - Profetia 10 Marraskuuta 1993, klo 9 aamulla.

Espanjaksi:

Hän on siellä 3025:ssä. Hän on siellä 3025:ssä. Hän on siellä, pikkutyttö. Hän on siellä. Kolmekymmentäkaksikymmentäviisi, poikani, 3025, poikani, hän on siellä. Avaa silmäsi, avaa korvasi asioille jotka sinulle kerron. Sillä ne ovat tosia ja täsmällisiä.

Varustaudu, varustaudu sillä mikä on hyvää, kaikella sillä mikä on Jumalasta. Sillä nyt saapuu päivä jolloin maailma tulee päättymään. Päivä jolloin paholainen tulee syömään Poikani Ruumista. Kuulitko Minua, Reymundoni? Sinun täytyy tottua Jumalan asioihin. Sinun täytyy sopeuttaa itsesi Jumalan asioihin. Kuulitko Minua. Tämä on sinun Isäsi yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa.

Hän (He, maskuliininen) on siellä… Hän on siellä, opettaja. Kuule Minua poikani. Hän on siellä. Hän on siellä.

Häät, häät, häät… Cas'cara (Espanjankielinen sana joka tarkoittaa: rupi, kuori, kaarna, kotilo, puunkuori, karsta,) Cas'cara, Cas'cara.

Englanniksi:

Kuule Minua, Michael…Michael, se mitä sanoin on totta. Tämä on sinun Taivaan Isäsi, yhdessä Pojan Jeesus Kristus Nasaretilaisen, ja Pyhän Hengen kanssa. Kuuntele Minua Michael. Ole Tarkkana! Avaa silmäsi, avaa korvasi sillä se mikä on tapahtunut täytyy selvittää. Joten kuuntele sanojani Michael, tutki ja opiskele sitä informaatiota jonka olen sinulle antanut. Taivaallinen Isäsi katselee sinua. Niin olkoon. Niin olkoon. Niin olkoon.

Espanjaksi:

Comandante, Comandante (Komendantti)

 

 

387. Raymond Aguilera - Profetia 5. Marraskuuta 1993, Espanjaksi.

Hän on siellä El Camino Realissa. Hän on siellä El Camino Realissa, pikkuinen nainen. Niin, siellä hän on, El Camino Realissa, El Camino Realissa. Hän on siellä, Camino kolmessakymmenessä. Hän kutsuu. Hän kutsuu. Hän kutsuu. Carmanlito, Carmanlito.

 

 

386. Raymond Aguilera - Näky, Profetia, ja Tapahtuma 4. Marraskuuta 1993 klo 19:10.

Näky:

Iltarukouksen aikana kirkossa, näin näyn käärmeestä. Sillä oli kalkkarokäärmeen pää ja myrkkyhampaat, ja sillä oli jotakin suussaan.

 

Profetia:

Herra sanoi, "Käärmeellä on Ranska kidassaan."

Tapahtuma:

Tämän rukoushetken aikana Herra kosketti minua. Käteni alkoi tärisemään ja tunsin Herran Läsnäolon kaikkialla ympärilläni. Minusta tuntui kuin ruumiini olisi kaatunut tai tehnyt jotain odottamatonta. Minusta tuntui niin hyvältä sisäpuolelta että olin räjähtää ilosta. Itkin, ja kyyneleet valuivat alas pitkin kasvojani. En halunnut järjestää kohtausta kirkossa, joten nousin ylös niin nopeasti kuin voin, ja kävelin ulos. Huomasin että ihmiset katsoivat minua uteliaina kiiruhtaessani nopeasti käytävää pitkin ja ovesta ulos.

Saavuin autolleni Jumalan Läsnäolon ollessa joka puolella ympärilläni. Se oli niin omituista ja kuitenkin niin ihanaa. Hyppäsin autooni ja ajoin ulos parkkipaikalta, mutta Herran Läsnäolo oli niin voimakasta etten pystynyt ajamaan. Ruumiissani tuntui Taivaalliselta. Minun täytyi pysäyttää auto ja palata takaisin parkkipaikalle. Pysäköin auton parkkiruutuun ja rukoilin, ja rukoilin, ja rukoilin. En käsitä mitä tapahtui paitsi että Pyhä Henki vahvisti "Itsensä" minussa. Minusta tuntui kuin olisin ollut räjähtämäisilläni.

Tiesin etteivät kirkon jäsenet olisi ymmärtäneet. He sanovat olevansa vapaa kirkko, mutta en usko että he voisivat ymmärtää Herran Läsnäoloa tällaisella TAVALLA. Sillä he ovat niin lukkiutuneita tapoihinsa, ja pelkäävät selittämätöntä. Joten poistuin paikalta Herran Läsnäolo ympärilläni, ja suunnistin autoani kohti. Toivon että osaisin selittää Pyhän Hengen tunteen. Se on riemukas ja kallisarvoisen hyvä tunne jonka toivoisi voivansa jakaa. Toisinaan sitä tuntee olevansa itsekäs koska sitä vain istuu siinä ja nauttii kun se valuu kehon lävitse uskomattoman Voimallisella Rauhan- ja Levollisuudentunteella. Jostain syystä ruumis tärisee, toisinaan se hikoilee, ja joskus rukouskieli menee vain ihan villiksi.

Keskiverto Kristitty pitäisi sinua hulluna, mutta minä en antaisi sitä pois mistään hinnasta. Se oli uskomatonta ja ainoastaan pieni näyte siitä kuinka Pyhä Henki voi uudistaa energiasi. Olen hiukan pettynyt siitä ettei Pyhä Henki koskettanut minua kotona niin että olisin voinut heittäytyä hulluksi, ja tanssia ja ilmaista iloani Herran Läsnäolon johdosta. Säälin Kristuksen Ruumista sen takia että se on sellaisen kurin alla, niin johdon hallinnan alla. Jos he eivät ymmärrä asiaa mielillään he ajattelevat että kysymyksessä on demoni tai että ihminen on hullu. He pelkäävät niin paljon että toisinaan he sulkevat Herran Läsnäolon ulkopuolelleen, ja kuitenkin he etsivät Häntä. Siinä ei vain ole minusta järkeä.

 

 

385. Raymond Aguilera - Profetia 3 Marraskuuta 1993, klo 7:52 aamulla, Espanjaksi.

Hän (She, feminiininen) on siellä. Hän on siellä. Hän on siellä poikani, mikä on, mikä on, mikä on. Se on siellä. Syö kaikki mikä on pahaa. Syö kaikki. Niin, syö kaikki mikä on pahaa, kaikki mikä ei ole Jumalasta, ja etsi Minua. Etsi Taivaan Isääsi, yhdessä Pojan, yhdessä Pyhän Hengen kanssa, Jeesuksen kanssa, Kuninkaiden Kuninkaasi kanssa. Korjaa itsesi Jumalan asioiden mukaiseksi. Kyllä, korjaa itsesi Jumalan asioiden avulla. Kyllä, korjaa itsesi. Se on saapunut, sinun perheesi. Ne ovat saapuneet, Jumalan kyyneleet, ja ne ovat saapuneet, Hengen asiat. Ne ovat saapuneet, kaikki maailman piina. Ne ovat saapuneet.

Avaa silmäsi. Avaa korvasi, ja suuntaa ne Taivasta kohti, ja Minä näytän sinulle Isän asiat, asiat jotka ovat Silmissäni, Korvissani hyviä. Sillä Taivaan Rakkaus on kaiken Rakkaus. Sopeuta itsesi, sopeuta itsesi, ja lue Raamattua, silmilläsi, mielelläsi, hengelläsi, kaikella sillä mikä on Taivaasta. Se on saapunut, sinun Kuninkaiden Kuninkaasi.

Avaa silmäsi, ja korvasi, sillä haluan sinun ostavan lippusi, rukouksillasi, rakkaudellasi, kaiken sen avulla mikä on hyvää, ja sillä tavalla tulet vastaanottamaan lippusi. Kadu, ja etsi veljiäsi ja siskojasi kaduilta, ja etsi Isääsi. Etsi Pyhää Henkeä. Etsi Jeesusta, kuninkaiden kuningasta.

Se on saapunut. Se on saapunut. Se on saapunut. Carmanlita, Carmanlita, Carmanlita, Carmanlita, Carmanlita, Carmanlita, Carmanlita, Carmanlita, Carmanlita, Carmanlita, Carmanlita, Carmanlita, Carmanlita, Carmanlita, Carmanlita, Carmanlita, Carmanlita. Kyllä, se on saapunut.

Pikkuinen nainen on siellä Johnin talossa, eikä hän ole kärsinyt, mutta hän on siellä talossa. Kyllä, hän on siellä, eikä hän tiedä mitä hänen pitäisi tehdä. Mutta hän on kunnossa. Hän on elossa. Hän on peloissaan. Liikenteen Opettaja. Liikenteen Opettaja. (Tulkitsemattomia kieliä.)

 

 

384. Raymond Aguilera - Profetia 2. Marraskuuta 1993, klo 1:45 aamulla.

Se on siellä. Se on siellä. Se on siellä. Ruskeahiuksinen nainen. Hän on siellä. (Tulkitsemattomia kieliä) Tiedän…Minä tiedän kaiken mitä on tapahtunut. Tiedän kaiken miehestä, ja pienestä tytöstä. Minä tiedän miehen asiat.

Syö kaikki mikä on. Syö kaikki mikä on. Kyllä. Syö kaikki mitä on Tapahtunut. Syö kaikki. (Tulkitsemattomia kieliä) Hän (She, feminiininen) on siellä. Hän on siellä. Hän on siellä. (Tulkitsemattomia kieliä)

 

 

383. Raymond Aguilera - Profetia 31. Lokakuuta 1993, klo 12:56 pm, Espanjaksi.

Tuolla se on. Tuolla se on, kultahiuksinen naisesi. Hän on tuolla ojennettuine käsivarsineen, käsivarret siellä, ja käsivarret täällä, hänen käsivartensa on kaikkialla. Etsien sinua. Kyllä, haluan sinun seisovan Kallion päällä, ja rukoilevan, ja odottavan. Sillä nyt saapuu päivä jolloin hän tulee löytämään sinut. Kaikki mitä olen sinulle sanonut, tulee tapahtumaan Jumalan tavalla.

Suuntaa kaikki mitä sinulla on Taivasta kohden, sillä maailma tulee luhistumaan paholaisen voimalla. Haluan sinut vahvaksi. Haluan suunnata sinut Jumalan asioita kohti, mutta sinun täytyy nähdä asiat jotka tulevat tapahtumaan Jumalan silmillä, sinun Kristuksesi, Minun Poikani, yhdessä Pyhän Hengen kanssa. Varustaudu sillä Taivaan asiat ovat saapuneet. Syö kaikki mikä on pahaa. Syö kaikki mikä on maailmasta, ja Minä näytän sinulle Jumalan ihmeet. Kuulitko Minua Reymundo?

Minä tiedän mitä parhaillaan tapahtuu ja tiedän mitä tulee tapahtumaan. Tiedän mitä on tapahtunut, mutta katso, kaikki on Minun Käsissäni. Kaikki menee Jumalan tavalla, ja kerron tämän sinulle Rakkaudella. Kerron sinulle kyynelillä. Kerron sinulle kaiken sen kanssa, mikä on Taivaasta, ja ne ovat nyt saapuneet, hengen asiat, maailman asiat, Jumalasi asiat; Isän, Pojan, ja Pyhän Hengen.

Liha. Liha. Liha. Liha. Liha on siellä, ja paholainen himoitsee lihaa terävillä hampaillaan. Hampaat on suunnattu kaikkea sitä kohti mikä on Pojastani Jeesuksesta, teidän Kristuksestanne. Tiedän mitä sinä tulet tekemään. Älä huolehdi mistään, tee vain niin kuin Minä käsken, Jumalan tavalla. Kojootin päivä, se on tullut. Päivä kaikelle sille mitä tulee tapahtumaan kojootille, on saapunut. Kojootti tulee kukistumaan Jumalan tavalla, Jumalan Voimalla. Odota kaikkea mitä sinulle kerron, kaikki tulee tapahtumaan Taivaan taivaankannen alla.

Kerron sinulle nämä asiat, yhdessä Pojan, yhdessä Pyhän Hengen kanssa. Tämä on sinun Isäsi, Jumala kaikelle mitä on, kaikelle mitä tulee olemaan, ja kaikelle mitä nyt on. Haluan sinun etsivän, ja hyppäävän junaan joka menee Taivaaseen. Minä annan sinulle lipun Taivaaseen, pieni poikani. Älä pelkää. Lepää, Lepää, Lepää, Lepää, Lepää, Lepää, Lepää, Lepää, Lepää, Lepää. Kuulitko Minua? Kuulitko Minua, pieni poikani? Lepää. Tämä on sinun Jumalasi Sana. Hänen, joka loi kaiken, kaikki tähdet, kaiken mitä näet, kaiken mitä kosketat. Lepää, Reymundoni. Lepää sillä sinä olet jo tehnyt Jumalan asiat. Lepää. Lepuuta mieltäsi, henkeäsi, ruumistasi.

 

 

382. Raymond Aguilera - Tapahtuma 29. Lokakuuta 1993, klo 6:30 aamulla.

Olin sängyssäni ja rukoilin ja ajattelin Jumalaa kun tunsin ja aistin jotain huoneessani, ja se istuutui sänkyni laidalle. En tiennyt mikä se oli enkä vaivautunut katsomaan. Sanoin vain, "Ylistän sinua Herra. Minä en pelkää. Annan sinulle kaiken ylistyksen ja kunnian," ja aloin taas nukkumaan.

 

 

381. Raymond Aguilera - Näky 27 Lokakuuta 1993, klo 13:16 iltapäivällä.

Näin pienen laakson jonka pohjalla oli suuria kehiä, tai renkaannäköisiä ympyröitä. Seuraavassa kuvassa jonka näen, renkaat ovat kadonneet ja siinä missä renkaat tai kehät olivat, on ilmaantunut kuoppa ja jotain haudattiin jokaiseen kohtaan.

380. Raymond Aguilera - Näky 18 lokakuuta 1993, klo 4:50 aamulla.

Näen mustan käden jossa on kuusi sormea, ja joka pitelee lamppua.

 

 

379. Raymond Aguilera - Profetia 15 Lokakuuta 1993, klo 1:43 aamulla, Espanjaksi.

Tiedän… Minä tiedän poikani. Minä tiedän sydämen asiat. Minä tiedän kaiken, varustaudu Jumalan Sanalla, ja lepää. Tulen näyttämään sinulle ja kertomaan Rakkauden asiat, Sydämen asiat. Lupaukset joista sinulle kerroin ovat saapuneet. Älä itke, lepää, ja Minä näytän sinulle maailman. Minä näytän sinulle kaiken mikä on Jumalan Käsissä, Jumalan Sanan avulla, kaiken sen avulla mikä on hyvää; ja kaiken sen avulla mikä on tervettä, pieni poikani.

Kuule Minua! Minä Kuulen sinun kyyneleesi. Minä Kuulen kaiken mitä sinulla on. Älä pelästy, vaan lepää. Tiedän että olet väsynyt. Mielesi harhailee sinne tänne. Sydämeeni koskee nähdä sinut tuollaisena, itkien, etsien Hengen asioita, Jumalan asioita, mutta seiso Kallion päällä. Poikani tulee näyttämään sinulle, Pyhä Henki tulee näyttämään sinulle, ja Minä tulen näyttämään sinulle. Kaikki menee hyvin Jumalan tavalla.

Minä luen sydäntäsi, ja se itkee, mutta sinun täytyy luottaa Minuun. Me olemme melkein perillä, tee itsesi vahvaksi. Tiedän että sinulla on Jumalan uskallus. Tiedän että sinulla on Jumalan sydän. Tiedän ettei sinulla ole mitään muuta, paitsi Jumala; Isä, Poika ja Pyhä Henki. Mutta Minä tulen antamaan sinulle Taivaasta mitä sinulle kerroin, mitä sinulle lupasin, ja tulen antamaan sen sinulle ilolla ja Minun Onnellisuudellani, Kaiken. Kaikki lupaukset jotka sinulle annoin, ja kaikki jotka sinulle tulen antamaan, Jumalan tavalla, poikani, pieni pyhäni, rakkaani, tee itsesi vahvaksi, ja lepää. Lepuuta mieltäsi, lepuuta henkeäsi. Kutsun sinua toisena päivänä, mutta lepää.

 

 

378. Raymond Aguilera - Tapahtuma 14. Lokakuuta 1993 klo 19:30 pm.

Olin kirkossa ja rukoilin ja aloin näkemään näkyä Jumalan Enkeleiden Armeijasta ja Hänen esirukoilijoistaan. Molemmat seisoivat rivissä, vieri vieressä, ja rivit ulottuivat mailien päähään. Ja sellaisen kukkulan päällä voin nähdä demoniset voimat jotka seisoivat rivissä, ja heitä jatkui mailien päähän, ja he seisoivat vastatusten Jumalan Enkeleiden ja esirukoilijoiden rivistöjen kanssa, niin kauas kuin silmä kantoi. Näin tämän rukoushetkeni aikana kirkon jumalanpalveluksessa. Voin nähdä itseni tässä rivimuodostelmassa, istuen toisten esirukoilijoiden ja Enkeleiden vieressä, meidän seistessä vastatusten demonisten voimien kanssa jotka seisoivat kukkulalla, odottaen käskyjä, ja odottaen että taistelu alkaisi.

Rukouskieleni oli melko tasaista eikä hengessä tapahtunut mitään, paitsi että ne kaksi hengellistä voimaa seisoivat vastatusten, ja kaikki vain odottivat. Sitten rynnäkkö alkoi ja demoniset voimat alkoivat hengessä hyökätä alas kukkulalta Enkelirivistöjä kohti. Voin nähdä kuinka molemmat voimat törmäsivät suunnattomalla voimalla, mutta jostain syystä rukouskieleni pysytteli samassa rytmissä. Kielillä ei ilmaantunut mitään taisteluhuutoja, sillä minä odotin että tavanomainen Japanilainen samuraikieli olisi ilmaantunut ( sillä nimellä lähiympäristöni miehet kutsuvat sen tyyppistä hengellistä sodankäyntikieltä), niin kuin usein aiemmin on tapahtunut, mutta rukouskieleni pysytteli tasaisena, ja rytmikkäänä. Jotenkin aistin ja näin hengessä viiden tai kuuden Enkelin suojeluksen (nämä olivat samoja Enkeleitä jotka seisoivat takanani aikaisemmassa #343 Tapahtumassa, kun Saatana katseli minua taisteluareenalla). Nämä samat Enkelit ympäröivät minut täydellisesti, samalla kun rukouskieleni pysytteli tasaisessa rytmissä. Näin hengessä mitä taistelussa ympärilläni tapahtui. Uskomaton Voima kohtasi toisen voiman, mutta ne viisi tai kuusi Enkeliä pysyttelivät ympärilläni ylös kohotettuine kilpineen ja suojelivat minua joka puolelta, eivätkä siirtyneet pois asemastaan. Enkeli Henkivartioitteni seistessä ympärilläni, minä jatkoin rukoilua tasaisella rytmillä. Tätä jatkui kahdenkymmenen minuutin ajan, kirkon ylistysmusiikin soidessa.

Sitten yhtäkkiä, näin hengessä kuvan nunnasta joka rukoili polvillaan kirkon takaosassa, ja rukouskieleni muuttui ja minä sanoin espanjaksi, "Mary, Mary". Olen kuullut tämän nimen rukouskielessäni nyt neljän tai viiden kuukauden ajan, "Mary, Mary, Mary." Sitten Herra paljasti minulle että se oli Katolilaisen nunnan nimi, joka oli rukoillut puolestani. Hän oli yksi niistä esirukoilijoista joiden päälle Herra oli asettanut taakan rukoilla puolestani.

Minulla ei ole aavistustakaan siitä miten kauan hän on rukoillut puolestani, mutta luulen että hän on rukoillut useita kuukausia. Sillä minä olen lausunut hänen nimensä itsekseni kuukausien ajan. En tiedä tietääkö hän rukoilevansa puolestani, mutta Herra sanoi minulle että hän rukoili minun takiani. Näin hänet hengessä ainoastaan takaapäin, rukoilemassa yksin, polvillaan, samalla kun minua ympäröivät demoniset voimat taistelivat Enkelivoimia vastaan, Enkelihenkivartijoiden ympäröidessä minut. Tämän näkeminen järkytti minua ja jätti minuun voimakkaan vaikutelman siitä miten vakavaa se mitä hengessä juuri tapahtui, oli. Minuun teki vaikutuksen hänen näkemisensä rukoilemassa täysin yksin kirkon takaosassa, aivan kuten minäkin olen tehnyt niin monien tuntien ajan kotonani aina siitä lähtien kun tämä kaikki alkoi.

Haluan henkilökohtaisesti kiittää sinua, Mary, siitä että olet vaivautunut rukoilemaan minun vuokseni. Sillä toisinaan tunnen itseni niin hämmentyneeksi, ja niin yksinäiseksi. En tiedä missä olet, minkä niminen kirkkosi on, tai mistä osasta maailmaa Herra on sinut asemaasi asettanut, mutta kiitän sinua sydämeni pohjasta. Sillä sinä olet yksi kaikkein kallisarvoisimpia Kristittyjä mitä Herra on koskaan kutsunut minua auttamaan, ja minä rakastan sinua. Jos joskus tapaamme tässä maailmassa tai Taivaassa, toivon että meistä voi tulla hyvät Taivaalliset ystävät.

Pyydän sinua Herra siunaamaan Marya missä ikinä hän onkaan. Sillä olen niin usein toivonut että voisit nostaa tämän taakan harteiltani. Sillä toisinaan tunnen itseni niin täydellisen yksinäiseksi seuratessani sinua, Herrani. Kiitän sinua vielä kerran siitä että annoit minun nähdä Maryn sodankäyntirukouksen aikana. Sillä kulkiessani sinua kohti, minusta tuntuu että taistelurintamalla on vain muutamia antaumuksellisia esirukoilijoita. Sillä usein minusta on tuntunut että minä ja minun rukousparini olemme ainoita jotka rukoilevat. Joten anna minulle tyhmä ajatukseni anteeksi, Herra. Siunatun Poikasi, Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Nimessä, kiitän sinua taas, Taivaallinen Isäni. Aamen.

 

 

377. Raymond Aguilera - Näky 14 Lokakuuta 1993, klo 19:15 illalla.

Rukouksen aikana kirkossa näin mustan maapallon jonka päällä oli valkoinen tähti, jonka päällä oli suuri kynttilä.

 

 

 

376. Raymond Aguilera - Näky 14 Lokakuuta 1993, klo 14:40 iltapäivällä.

Näen valkoisen munan jonka läpi menee nuoli.

 

 

 

375. Raymond Aguilera - Näky 14 Lokakuuta 1993, klo 14:15 iltapäivällä.

Näen elefantin juoksevan. Elefantti juoksee hyvin kovaa minua kohti. Sen päällä näyttää olevan jonkinlainen olento joka ratsastaa sitä. Olento näyttää suurelta mustalta varjolta ja näyttää olevan yhtä suuri, tai suurempi kuin elefantti, jonka päällä se istuu.

 

 

374. Raymond Aguilera - Tapahtuma 11. Lokakuuta 1993 klo 10:30 am.

Kirjoittaessani Profetioita Herra sanoi, "Lopeta kirjoittaminen ja Rukoile."

Ensin en ollut varma olinko kuullut Häntä oikein, joten jatkoin kirjoittamista kunnes olin saanut sivun valmiiksi. Jostain syystä tunsin voimakkaasti että oli kiireellistä lopettaa mitä olin tekemässä. Voimakas tunne siitä, että minun piti pitää Ehtoollista ja voidella itseni öljyllä ennen rukousta, oli valtava.

Sen jälkeen kun oli valmistautunut, löysin itseni yllätyksekseni, suuresta sodasta hengessä. Sodankäyntirukouskielen tai kielien, vauhti alkoi ensin hitaasti, sitten ne muuttuivat nopeammiksi. Se oli sen kaltaista rukousta joka vie kaikki voimat ja energian; täydellinen keskittyminen on tarpeen, että pysyisi mukana taistelussa. Sen tyyppinen sodankäyntirukous asettaa jonkinlaiselle henkiselle tasanteelle tai tilaan, joka kohottaa henkimaailmaan. Vaikka kaikki rukoukset tekevät sen joka kerta kun rukoilee, en voi sanoa muuta kuin, että se on erilaista, enkä osaa kuvata sitä muulla tavalla kuin miten juuri kuvasin. Toisinaan sitä pystyy jopa näkemään mitä vastaan taistelee, mutta siinä täytyy pysyä täydellisen keskittyneenä koska nämä demoniset voimat voivat itse asiassa haavoittaa henkeä.

Tämän sodankäynnin aikana näin demonisennäköisen tikkuhahmon joka oli juuri heittämäisillään jonkinlaisen keihään päälleni, ja silmänräpäyksessä käteni nousi, ja rukouskieleni muuttuivat. Demoni jähmettyi välittömästi käteni kohotessa täristen ylös ja rukouskielen ollessa aivan villinä, lausuen erikoisia sanoja. Jopa koirani ja naapurin koira haukkuivat, ja olivat aivan villiintyneitä rukouskielen kaikuessa ilmassa. En ole varma, mutta saatoin vastaanottaa muutamia kunnon iskuja hengessäni. Tuntui kuin suojukseeni olisi tullut muutama lommo. Yhdessä vaiheessa luulin kaatuneeni, mutta en tosiaan tiedä. Kaikki mitä tiedän on, etten ymmärrä, taistelua jatkui noin tunnin verran, ja minä olen väsynyt, ja tunnen itseni heikoksi.

Kun taistelu oli ohi tunsin itseni niin uupuneeksi, että minun täytyi asettua pitkäkseni, sillä kurkkuni oli kipeä, ja keuhkot tuntuivat aroilta, niin kuin olisin vahingoittanut niitä. Siitä on pitkä aika kun viimeksi olen kokenut näin voimakasta sodankäyntirukousta kielillä.

Rukouksen aikana tunsin, että hengessä oli meneillään jättiläismäinen Saatanallinen hyökkäys, ja että Herra oli kutsunut esirukoilijansa koolle sotimaan. Rukouskieli tuli ulos niin nopeasti, kovaa, ohjatusti ja täsmällisesti. Tunsin…, että räjähtäisin niiden äänien johdosta jotka tulivat minusta ulos, ja keuhkoni jännittyivät äärimmilleen. Haukoin ilmaa aina kuin vain voin sodankäynnin käydessä yhä vain voimakkaammaksi.

Kirjoittaessani tätä voin muistaa kiihtymyksen, ihastuksen, ja sen suunnattoman Voiman jonka Pyhä Henki lähetti lävitseni. Sitä on äärimmäisen vaikea kuvata koska sitä on itse asiassa sodassa jotain sellaista vastaan mitä ei pysty näkemään, ja toisinaan sinun sallitaan nähdä se, mutta uskokaa minua, sitä tietää että niillä on voimaa. Tällaisen sodankäynnin aikana täytyy olla täysin riippuvainen Herrasta ja luottaa Häneen, että Hän opastaa, ja keskittyä täydellisesti siihen mitä Hän sanoo. Sen takia sitä kutsutaan Sodaksi; koska siinä voi kaatua niin kuin missä tahansa sodassa; sen takia keskittyminen on niin tärkeää.

Hoin Herralle mielessäni, "Anna minulle lisää, anna minulle lisää. Pystyn kestämään enemmän, pidä vain ruumiini kasassa, pidä minut vain kasassa vielä vähän aikaa. Käytä minua, käytä minua!" Mutta tiesin että ruumiini ja keuhkoni olivat jännittyneet äärimmilleen. Sitten rukouskielen ääni muuttui toisenlaiseksi, ja tunne keuhkoissani helpottui. Sitten minut lähetettiin takaisin sotaan.

Hoin mielessäni Herralle, "Sinä koulutit minut tätä varten. Tämän vuoksi sinä minua koulutit, pidä minut kasassa, pidä minut kasassa. Minussa on vielä voimaa jäljellä."

Tiesin että minulla oli fyysistä voimaa, mutta keuhkoni ja kurkkuni olivat arat ja kipeät. Ruumiini tärisi käsieni hakatessa kiivaasti pöydänpäällistä vasten, ja ruumiini poukkoili joka suuntaan. Huutaessani ja karjuessani rukouskielelläni, tiesin olevani jättiläismäisessä sodassa johon useat toisetkin esirukoilijat osallistuivat. En ole ihan varma, mutta minusta tuntui kuin Herra olisi käyttänyt esirukoilijoita eri puolilta maapalloa tässä taistelussa, ja minulla oli oma osuuteni.

Taistelun Massiivisuus oli niin uskomatonta että minä hoin itselleni, "Minut koulutettiin tähän, minut koulutettiin tähän, käydään kimppuun Herra."

Minulla ei ole aavistustakaan siitä mitä hengessä tapahtui, mutta se oli Massiivista. Jotenkin pystyin aistimaan toiset esirukoilijat jotka osallistuivat taisteluun. Herra oli koonnut yhteen Enkeliarmeijansa ja esirukoilijansa pysäyttääkseen tämän Saatanallisen hyökkäyksen. Taistelu repi keuhkoni niin aroiksi, ja se oli yksi kaikkein kiivaimmista, ja näännyttävimmistä rukouksista mitä olen kokenut. Tämän tunnin kestävän rukoilemisen jälkeen olin fyysisesti aivan loppuun ajettu.

Sodankäynnistä on nyt useampi tunti aikaa, ja toipuminen tuottaa minulle vaikeuksia. En vieläkään tiedä onko taistelu ohi vai tyrmättiinkö minut siitä ulos.

Mutta Herra, annan sinulle "Kaiken Ylistyksen ja Kunnian, Herra." En vain käsitä, mutta sinä sanoit haluavasi sotureita etkä nynnyjä. Teen parhaani. Kiitän sinua Herra."

Ollessani tässä makuulla tunnun vaipuvan sisään ja ulos jostain unitilasta. Näen demoniset kasvot. Näen sen koko ruumiin, ja sillä on kirkkaanvihreä puku päällä. Se näyttää puvulta jota erityinen naispuolinen ystäväni käytti yksissä häissä muutama vuosi sitten. Näen demonin seisovan ulkona kuistillani ja katsovan sisään taloon lasisen liukuoven läpi. Näen myös asioita joita en pysty tunnistamaan.

Minuutti sitten, luulin piteleväni kädessäni kasettinauhuriani, ja yritin käynnistää sen, ja huomasin ettei kädessäni ollut mitään, ja minä puhuin tyhjään käteen. En osaa selittää sitä, mutta olin varma siitä että pitelin kasettinauhuria kädessäni. Tämä ei ollut ainoastaan järkyttävää, vaan myöskin hyvin omituista. Tällä hetkellä, en ole varma olenko unessa vai hereillä, vai olenko henkimaailmassa.

Profetia Espanjaksi:

Kuulen Sanat, "Kansi, Kansi, Kansi, Aion aukaista Kannen."

Näen keittokattilankannen lentävän pois jostain. (Ehkä kattilasta, en ole ihan varma.)

Profetia Espanjaksi:

Herra sanoo, "Varo, varo, nyt saapuu Carmanlita. Nyt saapuu Carmanlita."

Sain juuri ajatuksen että Carmanlita saattaisi olla myrsky tai pyörremyrsky, mutta en tiedä mistä ajatus tuli.

 

 

373. Raymond Aguilera - Näky 10 Lokakuuta 1993, klo 16:00 iltapäivällä.

Näen näyn kilvestä jossa on Yhdysvaltojen lipun värit. Aikaisemmin näin kotkan, mutta en osaa sanoa onko kilven päällä kotka, mutta voin nähdä tähdet ja raidat.

 

Näen kynttilän, kepeistä tehdyn pyramidin sisällä, seisomassa sen pohjalla.

 

Näen vasaran ja sirpin.

 

 

 

372. Raymond Aguilera - Profetia 10 Lokakuuta 1993, klo 15:38, Espanjaksi.

Mañosa, Mañosa. Carmanlita on "Mañosa." (Espanjankielinen sana joka tarkoittaa: taitava, etevä, viekas, juonikas, paheellinen.) Hän on hyvin mañosa. "Carmanlita." Kuule Minua korvillasi, kaikella mitä sinulla on. Carmanlita on hyvin Mañosa. Avaa silmäsi. Avaa korvasi. Sillä Carmanlitan päivä tulee. Poikani kuulitko Minua korvillasi? Tämä on sinun Isäsi, yhdessä Pojan, yhdessä Pyhän Hengen kanssa. Carmalitan päivä on täällä. Poikani, se on täällä.

 

 

371. Raymond Aguilera - Profetia 1. Lokakuuta 1993, klo 18:27 pm.

Espanjaksi:

Tiedän poikani. Tiedän.

Englanniksi:

Onnettomuus tulee iskemään tähtiä kun peto tunnustaa Arkin Jumalan epäjumalankuvaksi ( as the idol of God ). Paholaisen viha ja raivo…, tarkkailkaa tähtien onnettomuutta, peto tulee kaatumaan kovaa ja suoraan, näin sanoo Isä, Poika, ja Pyhä Henki. Olkaa varovaisia ettette kaadu yhdessä pedon kanssa, sillä jos kaadutte, ja olette pedon seuraajia, teille ei jää muuta paikkaa minne mennä paitsi Kuilu.

Katsokaa, tarkkailkaa ja kuunnelkaa. Merkit ovat paikalla, onnettomuus on paikalla, Arkki tulee tulemaan määrättynä hetkenä, näin sanoo Jehova.

Kaikki Rauha, Kunnia, ja Kirkkaus Isälle. Kaikki Rauha, Kunnia, ja Kirkkaus Isälle. Kaikki Rauha, Kirkkaus, ja Kunnia Isälle. Minä Palvon sinua Isä. Minä Kunnioitan sinua. Kaikki Rauha, ja Kirkkaus Isälle. Kaikki Rauha, Kunnia, ja Kirkkaus Isälle.

Isä, peto tulee kaatumaan miekalla, kantapää pannaan hänen päänsä päälle ja murskataan kunnes hänen käärmeenvartalonsa lepattaa puolelta toiselle, ja kiemurtelee. Tulen naulaamaan hänen päänsä hänen ruumiinsa väristessä Taivaan Voimalla, Taivaan iskulla, Taivaan Käsivarrella. Kantapää tullaan asettamaan pään päälle, murskaten, ilman armoa.

Kiitos Isä. Kiitos Isä. Enkelit ovat asemissaan, kaikki tulee menemään sinun Sanasi mukaan. Tulkaa Oi te uskollinen kansa, Tulkaa! Sillä hetki on Käsillä jolloin Isäni, ja Minä, Jeesus Kristus Nasaretilainen, ja Pyhä Henki, tulemme sulkemaan tämän Maapallon. Tulkaa Oi te Uskollinen kansa, sillä pelastus on Käsillä. Sillä Arkki on paikoillaan. Sillä Taivaalliset Enkelit ovat asemissaan. Sillä peto on asemassaan.

Mutta muistakaa, "KAIKKI VOIMA JA KIRKKAUS JA KUNNIA KUULUVAT ISÄLLE. KAIKKI VOIMA, KUNNIA, JA KIRKKAUS KUULUVAT ISÄLLE. KAIKKI KUNNIA JA KIRKKAUS KUULUVAT ISÄLLE."

Rauha olkoon kanssanne, Lapseni. Rauha olkoon kanssanne. Sillä "Loppu" on Käsillä. Rauha olkoon kanssanne. Olkaa vahvoja. Olkaa rohkeita. Olkaa viisaita. Pankaa Jumalan Taisteluvarustus päällenne, ja rukoilkaa, ja rukoilkaa, ja rukoilkaa. Lukekaa Raamattua, olkaa yhteydessä toisiinne, yhdistäkää Ruumis, Rauhalla, Sopusoinnulla, ja Voimalla.

Minä Rakastan teitä Lapseni. Rakastan teitä. Tämä on Jeesus Kristus Nasaretilainen. Olkaa vahvoja. Olkaa viisaita. Sillä "Loppu" on edessänne.

370. Raymond Aguilera - Profetia 1. Lokakuuta 1993, klo 8:57 aamulla, Englanniksi.

Tiedän Ray, tiedän että epäröit. Tiedän että tarvitset asioita. Tiedän että seisot ja odotat käskyjä, ja odotat että Herra pelastaisi, mutta tiettyjen asioiden täytyy tapahtua tiettyinä ajankohtina. Ole kärsivällinen. Ole viisas, sillä maailmankaikkeutta käännetään ylösalaisin ja nurin perin.

Taivaallista sotaa taistellaan kiivaasti sillä kapinaa ollaan panemassa hallinnan alle. Poikani, Jeesus Kristus Nasaretilainen, Ylipäällikkö, oikaisee, taistelee kaikkia maailmankaikkeuden demonisia voimia vastaan.

Joten ole kärsivällinen. Ole viisas. Pidä Jumalan Taisteluvarustus ylläsi. Kaikki lupaukset jotka sinulle annoin tulevat täytetyiksi oikealla hetkellä. Tiedän että aistit taistelun, sodan, hengessäsi aika ajoin, mutta se on hyvin pieni osuus hengessä, koko sodasta. Sillä taistelu Taivaallisissa on raivoisaa. Et pysty mielelläsi käsittämään, juuri nyt Taivaissa käytävän sodan laajuutta, sen suunnattomuutta, tee siis vain työsi.

Ole kärsivällinen. Ole viisas ja katso kuinka Jehova Jumala tekee ihmeteltävät, ihmeelliset Taivaan asiat, ne tulevat toteutumaan Suunnitelmani mukaan. Kuuntele Ray, tulen opastamaan sinua. Tulen ohjaamaan sinua. Sinun täytyy Rukoilla. Sinun täytyy keskittyä, sillä Karitsojen, Lampaiden täytyy vastaanottaa Sana.

Sillä paholaisen kosto tulee iskemään Maapalloa ilman armoa, himoiten Lampaideni, Karitsojeni Verta, ja heille täytyy opettaa mitä heidän tulisi tehdä, ja kuinka se pitää tehdä; kuinka suojella itseään, rukouksen avulla, paaston avulla, katumuksen avulla.

Ole vahva, ole rohkea, Ray, sinä pystyt siihen. Keskity Jeesus Kristus Nasaretilaiseen ja AINOASTAAN JEESUS KRISTUS NASARETILAISEEN ja sinun käy hyvin. Minä Rakastan sinua. Tämä on Isäsi Jehova yhdessä Pojan, ja Pyhän Hengen kanssa. Koeta kestää, Ray, sinä pystyt siihen.

 

 

369. Raymond Aguilera - Profetia 30 Syyskuuta 1993, klo 1:38 aamulla, Espanjaksi.

Tiedän…Minä tiedän maailman ongelmat. Minä tiedän paholaisen asiat. Etsi Minua rukouksillasi. Etsi Minua kyynelilläsi. Syö kaikki mikä on pahaa, ja etsi Taivaan asioita Jumalan tavalla, ja varustaudu Jumalan asioilla. Kyllä. Siinä ovat asiat jotka sinulle olen luvannut, ja kaikki tulee menemään niin kuin Minä sanoin, täsmälleen.

Kyllä, se olen Minä, Isä, yhdessä Pojan ja Pyhän Hengen kanssa. Minä tiedän missä sinä olet, ja tiedän minne olet matkalla. Älä huolehdi maailman asioista. Sillä maailma tulee palamaan kuin tulitikku. Myös maailman ASIAT. Varustaudu, tee itsesi vahvaksi, ja Minä tulen näyttämään sinulle minne sinun pitää viedä Kirja, minne postittaa se, ja minne lähettää se tietokoneellasi, minne puhelimen kanssa. Kyllä, tulen näyttämään sinulle, mutta etsi Minua kaikella mitä sinulla on, kyynelilläsi, kaikella voimallasi. Kaikki mistä sinulle kerroin on saapunut, pieni poikani.

Älä huolehdi. Tiedän että maailman asiat painavat raskaina olkapäitäsi, mutta haluan sinun kirjoittavan kaiken mitä sinulle kerron. Haluan sinun lähettävän kaiken mitä sinulle kerron, ja haluan sinun avaavan korvasi, ja silmäsi. Tulen kertomaan sinulle, ja näyttämään sinulle, ja antamaan sinulle kaiken mitä tarvitset Jumalan tavalla.

Lepää, ja nuku, ja Minä kutsun sinua toisena päivänä, toisena hetkenä, Taivaan Sanalla, Isäsi Sanalla, Pojan Sanalla, Pyhän Hengen Sanalla.

 

 

368. Raymond Aguilera - Profetia 29. Syyskuuta 1993 klo 8:23 am, Espanjaksi.

Se on tuolla. Se on tuolla maailman kuumeessa. Minä, maailman Jumala, tähtien, kaiken sen Jumala mitä on. Minä, Isä, yhdessä Pojan, ja Pyhän Hengen kanssa; Me tulemme parantamaan kaiken mikä on sairasta. Teidän täytyy kääntää itseänne kunnes olette suunnattuina Isää, Poikaa, ja Pyhää Henkeä kohti, ja sillä tavalla te tulette löytämään Taivaan. Mihin Minä tein teidän talonne, ja Minun Käsivarteni tulevat olemaan paikalla odottamassa teitä, pienet poikani ja tyttäreni.

Mutta teidän täytyy juosta ja piiloutua, kaikelta siltä mikä on pahaa, kaikelta mikä on paholaisesta. Sillä paholainen haluaa mutustella teitä. Hän haluaa syödä teidän henkenne Kuilun kuumeella. Tulen suojelemaan teitä, mutta teidän täytyy etsiä Minua. Teidän täytyy rukoilla. Teidän täytyy rukoilla ja teidän täytyy rukoilla. Teidän täytyy lukea Raamattua kaikesta sydämestänne, koko mielellänne, kaikella mitä teillä on, ja Minä tulen suojelemaan teitä, Enkeleideni kanssa, Käsilläni.

Nyt saapuu päivä jolloin maailma tulee pelästymään, ja maailma tulee vihastumaan kaikkien Kristittyjen päälle ja he tulevat haluamaan tappaa kaiken mikä on hyvää, kaiken mikä on teidän Jumalastanne, kaiken mikä on Taivaasta, Pojastani, ja Pyhästä Hengestä. Sillä paholainen tietää nyt että hänen aikansa on tullut, Kuilun aika, mutta en halua että Karitsani kärsisivät. Haluan heidän suuntaavan kaiken Isäänne, Poikaa, ja Pyhää Henkeä kohti Taivaan Kuumeella. Tiedän että jos te Rakastatte Minua, te teette niin kuin Minä sanon Taivaan Mielellä, Taivaan Sydämellä, kaikella sillä mitä teillä on. Sillä maailman sota on saapunut, suuri sota joka tulee suuntaamaan kaiken Kuilua kohti.

Miten sääli jos Sanani on siinä teidän edessänne ja te ette poimi sitä ylös ja lue sitä. Miten sääli! Tuossa on Raamattu, tuossa ovat Profetiani. Tuossa ovat kaikki Sanat jotka olen Maailmaan lähettänyt ja ne eivät tule kuulluiksi. Niitä ei lueta. Ja he etsivät paholaisen tapaa, maailman tapaa. Miten Sääli. Sillä ne ovat tuossa. Aloittakaa Raamatusta ja lukekaa sitä. Oppikaa Jumalanne Sana. Opettakaa itsellenne kaikki mikä on hyvää, ja Jumalan Sana tulee näyttämään teille, mikä on hyvää, ja mikä on pahaa. Pyhä Henki tulee auttamaan teitä.

Siinä ovat Profetiat jotka Minä lähetän kaikille kirkoille. Sillä Minun Sanani on kaikkialla, mutta teidän täytyy antaa sille mahdollisuus. Teidän täytyy avata silmänne. Teidän täytyy aukaista korvanne. Sitten teidän täytyy opettaa pojillenne, ja tyttärillenne, ja äidillenne, ja isällenne. Sitten aloittakaa kaikista niistä jotka asuvat teistä yhdellä puolella, ja sitten toisella puolella asuvat, ja myös ne jotka asuvat kaduilla, jotka eivät tiedä mitään, ne jotka ovat nälissään, jotka asuvat kaduilla ilman vaatteita, ruokaa, ne jotka ovat sairaita, ja ne jotka ovat vanhoja. Ja sitten aloittakaa Minun Sanani kanssa ja kertokaa maailmalle, ja kaikille jotka haluavat kuulla, kaikille, joilla on Jumalan nälkä.

Sillä pikkuiseni, tämä on vakavaa. Tässä on kysymys elämästänne, tulen pelastamaan teidät. Teidän täytyy vain etsiä Minua Taivaan Kuumeella, teidän täytyy rukoilla joka päivä, mutta en tahdo yhden minuutin rukouksia tai kahden minuutin rukouksia. Haluan teidän rukoilevan, ja rukoilevan, ja rukoilevan, kunnes väsytte, ja sillä tavalla te näytätte Minulle että Rakastatte Isäänne. Niin se on.

Kyllä, Poikani, koko maailma tulee menemään sekaisin, ja juoksemaan paholaisen perässä Kuilun kuumeella. Haluan teidän kaikkien kokoontuvan taloihin, ja rukoilevan Taivaiden Kuumeella, mutta niin kuin teille kerroin. Tulen tarkkailemaan teitä. Tulen näkemään jos te Rakastatte Minua sydämellänne, sillä Minä luen sydäntä, en sitä mitä te sanotte suullanne. Sillä Minä tiedän mitä teidän sydämessänne on, mutta Minä, ja Minun Poikani, ja Pyhä Henki, tulemme kokoamaan kaikki Karitsat. Me tulemme kokoamaan Ne jotka Rakastavat Minua kaikesta sydämestään, ja Me tulemme viemään heidät Taivaaseen.

Loput tulevat jäämään siihen asti kunnes ovat Puhtaita. Kuulitteko Minua? Sillä Minä haluan ainoastaan sitä mikä on Puhdasta sillä kaikki mikä on Taivaasta on Puhdasta. "Sydän", lukekaa sydäntänne, se on hyvin tärkeää. "Sydäntä," huulet eivät merkitse mitään, mutta sydän, "henkenne sydän," sillä tavalla te voitte pelastaa itsenne. Mutta katsokaa sydäntänne Taivaan Silmillä, älkääkä valehdelko itsellenne, sillä Minä luen kaikkea. Lukekaa sydäntänne, ja sitten; kun huomaatte missä olette, etsikää Minua sydämellänne, rukouksillanne, hengellänne, kaikella sillä mikä on puhdasta, ja Minä tulen pelastamaan teidät.

KUULITTEKO MINUA MAAILMA? Tämä on teidän Isänne, yhdessä Pojan, yhdessä Pyhän Hengen kanssa, kaiken sen kanssa mikä on Taivaasta, kaiken sen kanssa mitä on, kaiken sen kanssa mitä tulee olemaan, ja kaiken sen kanssa mitä on ollut. Sillä Minä olen kaikki, nyt, huomenna ja eilen. Olen kaikki yhdestä pisteestä toiseen pisteeseen. Etsikää Minua sydämellänne, se on hyvin tärkeää. "Sydän." Muistakaa "Sydän, Sydän, Sydän, Sydän, Sydän, Sydän." Nähdään Rakkaani, Karitsani.

Tämä on teidän Isänne, yhdessä Pojan, ja Pyhän Hengen kanssa. Kas niin, kutsun teitä taas toisena päivänä, toisena hetkenä Profeettani, Reymundon avulla. Mutta Kyyneleeni ovat niiden Karitsojen vuoksi jotka eivät kuule Minua, jotka eivät näe Minua, jotka eivät etsi Minua. Sillä jos te ette etsi Minua, te ette löydä Minua. Me tapaamme taas.

 

 

367. Raymond Aguilera - Näky 29. Syyskuuta 1993, klo 19:43 illalla.

Rukouksen aikana näin näyn vuoresta jota kiersi tähtien kehä, huipulta kolmanneksen verran alaspäin.

 

 

 

366. Raymond Aguilera - Näky 28 Syyskuuta 1993, klo 10:00 aamulla.

Näin näyn korkeasta, kapeasta pyramidista. Näin sen ainoastaan yhdestä näkökohdasta, mutta siinä oli sateenkaari noin kolmanneksen verran huipulta alaspäin.

 

 

 

365. Raymond Aguilera - Profetia 28 Syyskuuta 1993, klo 7:24 aamulla, Espanjaksi.

Karhuni. Minun Karhuni tulee tulemaan pohjoisesta. Minun Karhuni. Hän (he, maskuliininen) tulee tulemaan pohjoisesta paholaisen liekeillä, kaiken saastaisen liekeillä. Nyt saapuu Karhu. Kyllä, Reymundo, nyt saapuu Karhu terävine hampaineen havitellen karitsoja. Kaikki saastaiset asiat ovat valmiina, ja nyt ne saapuvat. Ne kokoontuvat yhteen kaiken sen kanssa mikä on pahaa.

Muista mitä sinulle kerroin. Nyt saapuu Karhu pohjoisesta, laatikon naulojen kanssa, sulkemaan sisään kaikki mikä on pahaa. Hän on täällä, Karhu. Kaikki maailman ihmiset tulevat Karhun omiksi, paholaisen Karhun. Sillä nyt saapuu Karhu jalat suunnattuina Kuilua kohti.

Juoskaa ja piiloutukaa!! Kaikki Kristityt jotka Rakastatte Jeesusta, Isää, ja Pyhää Henkeä. Juoskaa! Ja piiloutukaa Jumalan tavalla, Taivaan Kuumeella. Sillä nyt saapuu Karhu. Kaikki Siemenet, kaikki Karitsat, piiloutukaa Jumalan tavalla. Nyt saapuvat vahvistukset joista sinulle kerroin, joten älä pelästy. Sillä ne ovat kasvojesi edessä. Ne ovat lahjat Taivaasta.

 

 

364. Raymond Aguilera - Profetia 28 Syyskuuta 1993, klo 7:18 aamulla, Espanjaksi.

Hän (She, nainen) on hyvin "Mañosa." (Espanjankielinen sana joka tarkoittaa: taitava, etevä, viekas, juonikas, paheellinen.) Niin, Reymundo, hän on hyvin "Mañosa." Kultahiuksinen nainen. Mielen asiat, hengen asiat, kaikki ne hänellä on. Kyllä, hän on hyvin "Mañosa" paholaisen sormien kanssa, sormien kanssa jotka ovat kaikkea sitä mikä on saastaista, kultahiuksinen nainen.

Varo itseäsi! Varo itseäsi! Sillä paholainen haluaa syödä sinut. Sinun täytyy koota rohkeutesi, ja kertoa hänelle että olet Jumalasta. Että olet Isästä. Että olet Pojasta, Jeesuksesta. Että olet Pyhästä Hengestä. Sillä naisella on nälkä kaikkea sitä kohtaan mikä on paholaisesta. Varo itseäsi Reymundo. Varo itseäsi! Minä kerron sinulle Taivaan Huulilla, Isäsi Huulilla, Pojan Huulilla, Pyhän Hengen Huulilla. Sydämen asiat ovat Jumalan asioita.

Minä kerron sinulle koska, ja Minä kerron koska ei. Milloin voit tehdä ja mitä voit tehdä. Juuri nyt, kerron sinulle Jumalan neuvon Jumalan tavalla, pieni poikani. Minä tiedän missä sinä olet, ja tiedän minne olet matkalla. Kaikki menee hyvin, ja kaikki tulee menemään hyvin Jumalan tavalla. Tee itsesi vahvaksi.

 

 

363. Raymond Aguilera - Profetia 27 Syyskuuta 1993, klo 20:41 illalla, Espanjaksi.

Hän (She, nainen) on hyvin "Mañosa" (Espanjankielinen sana joka tarkoittaa: taitava, etevä, viekas, juonikas, paheellinen.) Niin, Reymundo. Hän on hyvin "Mañosa." Kultahiuksinen nainen. Varo itseäsi. Varo itseäsi Jumalan Käsien avulla. Varo itseäsi Jumalan Silmien avulla. Varo itseäsi Jumalan Korvien avulla, sillä nyt saapuu päivä jolloin hän tulee etsimään sinua. Kyllä. Kyllä, nyt saapuu päivä. Se on tullut. Niin, ne ovat saapuneet, asiat joista aikaisemmin kerroin. Ne ovat saapuneet.

Niin, Reymundo varo. Hänellä on nälkä. Hänellä on nälkä, kultahiuksisella naisella. Niin, sinun täytyy etsiä hyviä asioita. Sinun täytyy tehdä itsesi vahvaksi sillä päivä on saapunut jolloin kultahiuksinen nainen…

Syö kaikki mikä on pahaa. Syö kaikki mikä on paholaisesta. Syö kaikki mikä ei ole Jumalasta. Käsivarteni ovat paikalla halaamassa sinua, suojelemassa sinua, Jumalan Huulien avulla, Jumalan Sanan avulla. Niin poikani, se on tullut, päivämäärä josta sinulle kerroin, Taiteilijani. Demoninen, paholaisen asiat, asiat jotka tulevat lyömään, maailmaa, kaikkia ihmisiä, kaikkia maailman maita.

Kyllä, sinun täytyy etsiä. Sinun täytyy etsiä Jumalaasi, Jumalan Kuumeella. Ne ovat saapuneet. Varustaudu sillä ne ovat tulleet, kivet. Kaikki mitä sinulle kerroin tulee tapahtumaan, mutta älä huolehdi, sillä Minä tulen suojelemaan sinua, kaikella mitä Minulla on. Minä suojelen sinua. Tämä on sinun Isäsi, yhdessä Pojan, Pyhän Hengen kanssa.

Älä huolehdi rahan takia tai naisten takia. Älä huolehdi, sillä kaikki on Minun Käsissäni, kaikki on, yhdessä Poikani, yhdessä Pyhän Hengen kanssa, yhdessä Isäsi kanssa, ja kaikki tulee menemään hyvin. Kaikki tulee menemään Jumalan tavalla.

Haluan sinun nousevan ylös. Haluan sinun tekevän Kirjaasi. Haluan sinun työskentelevän Kirjasi parissa, ja sitten Minä kutsun sinua taas toisena hetkenä. Ja Me kirjoitamme lisää kertoaksemme Poikani Ruumiille Jumalan asioista, Jumalan tavasta, Taivaan Kuumeella, Jumalasi Kuumeella; Isän, Pojan ja Pyhän Hengen. Se on saapunut, se mistä sinulle kerroin, mutta sinun täytyy tehdä töitä, sillä aika on käymässä vähiin. Käytä Taivaan Sormia, ja kirjoita kaikki mitä sinulle kerroin Jumalan tavalla.

 

 

362. Raymond Aguilera - Näky 20 Syyskuuta 1993, klo 7:58 aamulla.

Näen kotkan takaapäin ja se katselee valkoista, pyöreää valopalloa. Sitten valkoinen valopallo alkaa kasvaa. Sitten se muuttuu suuremmaksi ja suuremmaksi ja kotka vain seisoo siinä ja katsoo miten se kasvaa.

 

 

 

361. Raymond Aguilera - Profetia 20 Syyskuuta 1993, klo 7:34 aamulla.

Myrsky. Myrsky. Myrsky saapuu. Kiiruhda nyt heti! Nouse ylös ja kirjoita alas kaikki mitä sinulle kerron, sillä nyt saapuu myrsky Jumalan tavalla. Sillä Minä aion lyödä Yhdysvaltoja myrskyillä. Niin, Minä aion lyödä heitä. Sillä Yhdysvaltojen asiat ovat paholaisen asioita.

Kyllä poikani. Myrskyn päivä on täällä. Suuntaa nenäsi Taivasta kohti ja silmäsi, ja korvasi. Tämä on sinun Isäsi, Jumala, joka loi kaiken, maailman, tähdet, kaiken mitä näet, kaiken mitä kosketat, kaiken mitä on. Minä loin sen yhdessä Poikani, yhdessä Pyhän Hengen kanssa. Kirjoita alas kaikki mitä sinulle kerron Jumalan tavalla.

Poikani Ruumiin Liha tulee kärsimään Yhdysvalloissa, sillä he eivät tehneet mitä Minä heitä käskin tekemään. Käskin heitä etsimään kaikkia niitä jotka ovat kaduilla, kaikkia joilla on nälkä, kaikkia jotka ovat sairaita. Ja mitä he tekevät? He avaavat television ja katsovat pallopeliä. He katsovat niitä asioita jotka Minä heille annoin, eivätkä etsi Jumalaansa. Häntä, joka loi kaiken Taivaan Rakkaudella.

Muuta he eivät ajattele kuin niitä asioita jotka Minä heille annoin. He eivät tiedä miten kärsitään. He eivät tunne Jumalan tapaa, mutta katsos Reymundoni, se mitä Minä sanon tulee toteutumaan. Nyt saapuu "Loppu," ja Minun Käteni on kaiken pahan päällä. Kirjoita kaikki alas Jumalan tavalla. Se on tullut, myrsky joka tulee lyömään Yhdysvaltoja Jumalan Kuumeella.

Minun Taloni. Minun Taloni. Minun Taloni avatkaa silmänne. Minun Taloni avatkaa korvanne. Minun Taloni, avatkaa kaikki mitä teillä on ja suunnatkaa se Taivasta kohti, Poikani Talo, Poikani Talo. Avatkaa silmänne, korvanne, sillä teidän Jumalanne on saapunut, ja jos Rakastatte Isäänne, Poikaa, Kuninkaiden Kuningasta, ja Pyhää Henkeä, te tulette avaamaan silmänne ja suuntaamaan ne Taivasta kohti. Minun Taloni. Minun Taloni. Minun Taloni.

360. Raymond Aguilera - Uni 19 Syyskuuta 1993, klo 16.30 iltapäivällä.

Näin unen jossa eräs pastori istui pienessä kokoushuoneessa ja johti kokousta. Huoneessa oli kuusi tai seitsemän naista huoneen yhdellä puolella, ja huoneen takaosassa oli kolmen tai neljän miehen ryhmä kuuntelemassa. Unessa pastori istui ja kuunteli puolella korvalla, eikä tavallaan välittänyt. Sitten yksi nainen syytti toista naista jostain. Sitten toinen nainen syytti puolestaan ensimmäistä. Sitten kolmas nainen avasi muistivihkon ja alkoi kertoa ryhmälle tästä naisesta, ja nimittelemään häntä ja kiroilemaan hänelle, käyttäen hänestä inhottavia nimiä, suorastaan siivottomia, epäkristillisiä nimiä, ja hän kiroili ja kiroili.

Näin näiden kolmen naisen istuvan siinä ja tappelevan typeristä asioista, siitä mitä olivat tehneet, tai mitä eivät olleet tehneet. Ne kolme muuta naista vain istuivat siinä ja katselivat ja kuuntelivat, kun pastori taas istui käsi poskella ja katsoi tyhjyyteen. Minä olin aivan hämmästynyt siitä miten siivotonta kieltä tämä yksi nainen käytti. Tarkoitan, se oli sen tyyppistä kieltä mitä voi kuulla baarissa tai painimatsissa, eikä pastori moittinut häntä tai yrittänyt estää häntä.

Seuraavaksi huomasin istuvani pienellä alueella, kokoushuoneen takaosassa. Aloin katselemaan vastapäätäni istuvia miehiä. He vain istuivat siinä ja katsoivat naisia, eivätkä lausuneet sanaakaan. Näin erään miehen joka istui takanani muutaman rivin päässä, hän oli sikeässä unessa, kädet poskiin nojaten; sellaisen tiskin päällä, ja kuorsasi. Hän ei tosiaan välittänyt siitä mitä tapahtui. Miehet vain katselivat kun naiset ottivat kokouksen haltuunsa. Vaikutti siltä kuin naiset olisivat johtaneet kirkkoa tai ainakin tätä kahdentoista henkilön kirkkokokousta. Sitten minä heräsin. Taas yksi hyvin eläväntuntuinen uni. Loppu.

 

 

359. Raymond Aguilera -Uni 18. Syyskuuta 1993, klo 7:10 aamulla.

Näin juuri hyvin eläväntuntuisen unen sellaisesta loma-alueesta. Uni alkoi hylätyllä kadulla, missä kaksi miestä sitoi kaksi alastonta naista kiinni jonkinlaiseen metalliseen kehikkoon. Sitten ilmestyi nuori tyttö, noin seitsemän- tai kahdeksanvuotias, ja minä katsoin kuinka ne kaksi miestä köyttivät niitä kahta naista. Ne kaksi miestä jotenkin puhuivat tai tarttuivat pikkutyttöönkin, ja köyttivät hänetkin kiinni kehikkoon. Voin nähdä erään poliisin joka katseli kun ne kaksi miestä ottivat naisista valokuvia. Luulen että nuori tyttö oli hänen tyttärensä.

Seuraava kuva oli poliisista ja hän vuokrasi kaupan ja alkoi korjaamaan sitä kaupankäyntiä varten. Hänen työskennellessään hänen tyttärensä ilmaantui paikalle vanhassa autossa niiden kahden miehen seurassa, jotka aiemmin olin nähnyt. Näin hänen laskevan työkalunsa lattialle ja kävelevän ulos kuistille samalla kun auto ajoi siihen.

Seuraavaksi näin poliisin virantoimituksessa ja hän tutki jotakin vuokraamansa kaupan pimeässä kellarissa. Näin hänen laskeutuvan alas pimeää portaikkoa pitkin sellaiseen huoneeseen. Hän jätti valot päälle ja veti aseensa esiin, ja katsoi pitkin seinänviertä, ja näki kaikenlaisia surfilautoja. Jostain syystä silmiini tarttui kirkkaanvihreä surfilauta.

Näin hänen kulkevan kellarin poikki hyvin varovaisesti ja hiljaa. Tunsin että hän aisti jonkun huoneessa. Hän käveli sellaisen tiiliseinän vieressä, jossa kaikki surfilaudat olivat seinää vasten nojaamassa. Samalla kun hän käveli varovaisesti, hän veti taaksepäin aseensa iskurin. Hän katseli yhtä kukikasta, kirkkaanvihreää surfilautaa, sen ohi kävellessään.

Jostain syystä hän käänsi vartalonsa ja aseen toisen seinän suuntaan. Yhtäkkiä joku toinen ihminen, joka oli kirkkaanvihreän surfilaudan takana, alkoi ampua poliisia.

Uskoisin että poliisi kaatui, mutta en nähnyt hänen kaatuvan. Silmänräpäyksessä, näin luotien uppoavan surfilautaan. Kai poliisi huomasi viime hetkellä, ja sitten seurasi tulitusta, poliisin kuullessa surfilaudan takana olevan aseen loksahduksen. En tiedä kaatuiko hän vai ammuttiinko hänet, mutta aistin hänen kaatuvan. Tämä oli taas yksi niistä hyvin eläväntuntuisista unista. Loppu.

 

 

358. Raymond Aguilera - Profetia 17. Syyskuuta 1993, klo 8:53 am, Espanjaksi.

Minä pureskelin häntä (her, nainen). Pureskelin häntä hampaillani. Kyllä, Minä pureskelin häntä.

Kuulkaa Minua Maailma! Tämän…, Kaiken, mitä näette, mitä kosketatte, Minä tulen muuttamaan Jumalan Sanalla, Minä kerron teille totuuden. Tämä on teidän Isänne yhdessä Pojan, yhdessä Pyhän Hengen kanssa. Päivä jonka teille lupasin tulevan, se on tullut, mutta teidän täytyy etsiä Minua, Taivaan kuumeella. Sillä Minä en kerro teille asioita niin että teistä voisi tuntua hyvältä. Minä kerron teille asioita niin että voisitte pelastaa itsenne Jumalan tavalla.

Avatkaa silmänne. Avatkaa korvanne. Sillä jos te ette avaa niitä, paholainen tulee lyömään teitä paholaisen voimalla. Jos te luulette tietävänne asioita kärsimyksestä. Te ette tiedä mitään, te olette lapsia. Paholainen tulee näyttämään teille kuinka kärsitään jos ette avaa silmiänne, korvianne. Minä kerron teille nämä asiat Rakkaudella, sillä Minä tiedän mitä tulee tapahtumaan.

Kaikki tulevat asettamaan sormensa teidän päänne päälle, he tietävät jo mitä heidän tulee tehdä. He kaikki tietävät! Sillä Minä olen asettanut kaikki paikoilleen, ja kaikki on valmiina, niin kuin sen Raamatussa sanoin, se tulee tapahtumaan. Minä tiedän, että jos te teette itsenne tyhmiksi paholaisen vasara tulee iskemään teitä. Se tulee iskemään teitä paholaisen voimalla ja te tulette huutamaan ja te tulette kärsimään.

Kiirehtikää! Kuulkaa Sanojani. Pelästykää kaikella mitä teissä on, ja Minä haluan teidän rukoilevan. Haluan teidän rukoilevan kaikella sydämellänne, kaikella mielellänne, kaikella mitä teillä on, kunnes ette pysty puhumaan, kunnes ette pysty kävelemään, kunnes ette pysty liikkumaan, kaikilla rukouksillanne Taivasta kohti, Isälle, Pojallenne Jeesukselle, Minun Pojalleni Jeesukselle, ja Pyhälle Hengelle.

Mutta Katsokaa…, jos suuntaatte kaiken Taivasta kohti Taivaan Sydämellä, Minä tulen pelastamaan teidät. Minä tulen valvomaan teitä, Enkeleideni avulla, kaiken sen avulla mikä on hyvää, kaiken sen avulla mikä on Minun. Mutta jos te suuntaatte nenänne paholaista kohti, Minä tulen antamaan teidät paholaiselle, ja Minä kerron teille nämä asiat kaikella vakavuudella. Sillä Minä en ole Jumala joka sanoo ensin yhtä, sitten toista. Jos kerron teille suoraan päin kasvoja juuri nyt, tällä hetkellä, että Minä annan teidät paholaiselle. Minä annan teidät! Sydämeni tulee itkemään, mutta tulen tekemään niin kuin Sanallani sanoin.

Sillä aika on nyt lopussa, ja kaikki mitä Raamatussa sanoin tulee tulemaan. "Loppujen Loppu on täällä." Se on nenänne edessä, enkä aio työntää teitä suuntaan enkä toiseen. Tulen kertomaan teille Sanani suoraan, ja täsmällisesti, ja Minä tulen tarkkailemaan teitä, Taivaan Silmillä, Taivaan Sydämellä. Mutta teidän täytyy tehdä mitä teidän täytyy tehdä, ja Minun täytyy tehdä mitä Minun täytyy tehdä.

Kuulitteko Minua Maailma? Tämä ei ole peliä jossa te voitte valita mitä haluatte tehdä ja sitten muuttaa mielenne. Sillä peli on peli, mutta Minä…, Minä olen Jumala, ja kun minä sanon jotain, se tapahtuu, ja jos teidän sydämenne on keskellä te ette ole Minun. Kuulitteko Minua? Minä kerron teille Selkeästi. Joko te Rakastatte Minua tai te ette Rakasta Minua. Jos te Rakastatte Minua, Minä pelastan teidät. Jos te ette Rakasta minua, Minä lähetän teidät jumalanne luo.

Kuulitteko Minua? Minä kerron teille Voimalla. Minä kerron teille Selkeästi. Sillä Jumalan asiat ovat vakavia, ovat suoria, ja täsmällisiä. Siinä kaikki mitä teille aion kertoa, tänä tuntina, tänä hetkenä. Sillä Minä olen väsynyt kaikkien Karitsojeni rukouksien johdosta, Karitsojen, jotka kärsivät kaiken sen johdosta mitä paholainen tälle Maailmalle on tehnyt.

Poikani taistelee parhaillaan sodassa yhdessä Enkeleiden kanssa. Niin, pukekaa Jumalan Taisteluvarustus yllenne, ja rukoilkaa, ja lukekaa Raamattua, ja kertokaa Sanaa kaikille jotka tunnette, ja niille joita ette tunne. Että Taivaassa oleva Jumalanne tulee sulkemaan tämän Maailman. Kertokaa heille Rakkaudella. Kertokaa heille suoraan. Kertokaa heille vakavasti. Sillä tämä ei ole vitsi, tässä on kyse teidän elämästänne.

 

 

357. Raymond Aguilera - Uni 17. Syyskuuta 1993 klo 6:22 am.

Näin juuri hyvin eläväntuntuisen unen. Se oli yksi kaikkein elävimmäntuntuisimpia unia mitä olen nähnyt aikoihin. Olin yhdessä kirkossa ja pääpastori piti juuri kaunista puhetta siitä kuinka he yrittivät koota kuusisataa dollaria hankkiakseen sellaisen vanhan, arvokkaan Volvo-auton.

Pääpastori sanoi, " Auto kulkee yhtä hyvin kuin Minun Mercedes Benzini", ja jatkoi myyntipuhettaan rahankeruuta varten. Volvo näytti hyvin siistiltä ja kiiltävältä, ja tämä lahja oli tarkoitettu ketä tahansa kirkon jäsentä varten joka halusi, tai tarvitsi sitä. Ensin minä luulin että he lahjoittaisivat auton pois. Muistan kävelleeni sellaista bensa-asemaa kohti jossa autoa pidettiin. Sillä kirkko tarvitsi jonkinlaisen vahvistuksen paikalliselta bensa-asemalta jossa auto oli. Luulisin että bensa-aseman omistaja oli antanut auton kirkolle.

Jotenkin, tämän kävelyn aikana bensa-asemaa kohti, menin hengen tasolle, ja löysin itseni erään pastorin seurasta, joka oli kerännyt rahaa autoa varten. Voin nähdä kaiken mitä hän teki, sillä olin näkymätön, eikä hän tiennyt että minä olin siinä. Tämä avustava pastori kulki ympäriinsä ja keräsi rahaa. Hän saapui kadunkulmalle ja pysähtyi jostain syystä. Näin että hänellä oli mukanaan suuri sininen matkalaukku. Siinä kadunkulmassa hän alkoi jostain syystä anella rahaa.

Tässä kadunkulmassa oli suuri Katolinen kirkko ja kirkon edustalla seisoi nuori Pappi, samalla kun kirkosta tuli ulos toinenkin nuori Pappi. Ulkona seisova Pappi alkoi kertoa toiselle Papille, että toisesta kirkosta tullut pastori seisoi kadunkulmassa ja keräsi rahaa autoa varten, joka oli tarkoitus antaa jollekin hänen kirkossaan. Nuori Pappi tuli niin liikuttuneeksi siitä mitä hänen Pappisystävänsä kertoi, että hän kurottui kaivamaan taskujaan ja antoi Papille kaksisataaviisikymmentä dollaria ja käski ystäväänsä antamaan rahat pastorille. Sitten ensimmäinen Pappi meni kadunkulmaan jossa pastori seisoi keräämässä rahaa.

Hän sanoi, "Olen ymmärtänyt että sinä keräät rahaa Volvoa varten joka on tarkoitus antaa jollekin teidän kirkossanne." Pastori vastasi, "Kyllä." Joten Pappi antoi pastorille kaksisataaviisikymmentä dollaria jotka kuuluivat nuorelle Papille joka oli tullut ulos Katolisesta Kirkosta. Näin että pastori oli hyvin iloinen ja hän kysyi, "Miksi niin paljon?" Nuori Pappi sanoi, "Ne eivät ole minun rahojani, ne ovat ystäväni rahoja, Papin, joka on menossa sisään kirkkoon. Se oli hän joka antoi sinulle nämä rahat." Pappi jatkoi sanoen, "Tiedätkö, tuossa on hänen koko kuukauden tilinsä."

Joten avustava pastori otti rahat, ja seuraavassa kohtauksessa näen avustavan pastorin pääpastorin seurassa, kirkon toimistossa. Avustava pastori avaa sinisen matkalaukun ja kertoo pääpastorille että he ovat keränneet kaikki rahat autoa varten.

Ja Pääpastori sanoo, suureksi yllätyksekseni, "Tämä on paras juoni mikä meillä on koskaan ollut."

Ja avustava pastori sanoo, "Niin, minä tiedän, me keräsimme kolmekymmentäkolmetuhatta dollaria."

Avustava pastori kysyi, "Mikä on minun osuuteni."

Pääpastori sanoi, "Kuusituhatta dollaria."

Heidän keskustellessaan tässä huoneessa verhot eteen vedettyinä ja valot päällä, avustava pastori huomasi että valot alkoivat himmenemään, kunnes hän hädin tuskin pystyi näkemään, ja hän sanoi pääpastorille, "Mikä valoja vaivaa kun täällä alkaa käydä pimeäksi? Mikä vika sähkössä on?

Pääpastori sanoi, "Olet varmaan erehtynyt, huoneessa on valot päällä." Mutta avustava pastori pystyi näkemään että huoneen valot olivat melkein sammuksissa ja oli hämmennyksissä siitä ettei pääpastori nähnyt sitä. Avustava pastori aisti Jumalan Läsnäolon huoneessa, ja että Hän katsoi kaikkea mitä tapahtui, ja kuunteli kuinka he jakoivat kuudensadan dollarin auton saalista.

Seuraavaksi näin kuvan pastorin kirkosta ja siellä oli muutamia ihmisiä rukoilemassa. He rukoilivat että saisivat kerätyksi tarpeeksi rahaa niin että voisivat lahjoittaa auton pois. Näin yhden naisen joka istui kirkossa minun vieressäni kyyneleet silmissään.

Seuraavaksi näen kuvan siitä onnekkaasta miehestä joka maksoi kuusisataa dollaria autosta. Sillä he myivät sen hänelle eivätkä lahjoittaneetkaan sitä pois.

Seuraavaksi oli kuva bensa-aseman omistajasta joka oli lahjoittanut auton kuudestasadasta dollarista. Näin hänen tarkastavan tämän siistinnäköisen Volvon pakoputkea. Ja hän sanoi, "Olen pahoillani Bud, ehkä tämä on vain yksi niitä ikäviä juttuja, moottori on kelvoton. En pysty korjaamaan sitä sinulle."

Voin nähdä auton ostaneen miehen pettyneet kasvot hänen kävellessään ulos ovesta tympääntyneenä kirkkoon, ja tympääntyneenä itseensä siitä hyvästä että oli antanut pettää itseään.

Miehen kävellessä ulos bensa-aseman omistaja mumisi itsekseen ja sanoi, "Nuija," hiljaisella äänellä.

Seuraavaksi näin näyn samasta naisesta jonka aikaisemmin olin nähnyt kirkossa, hän itki ja rukoili Herran Läsnäoloa ja hän rukoili polvillaan. Istuin hänen vieressään ja yhden toisen naisen takana. Sitten näin suoraan edessäni sinisen paperinpalasen kirkonpenkin selkänojan päällä. Jostain tuntemattomasta syystä minun oli pakko asettaa molemmat käteni sinisen paperin päälle. Näin tehdessäni, näin avustavan pastorin katsovan minua.

Kun käteni koskettivat sinistä paperinpalaa ruumiini alkoi tärisemään ja värisemään, ja huuliltani alkoi tulla kummallista ääntä. Ruumiini nousi pystyyn ja liikkui kehämäisellä liikkeellä, täristen uskomattomalla voimalla. Aloin kääntyä ja huutaa ja karjua erikoisella kielellä. Avustava pastori katseli minua varovaisella katseella. Tunsin oloni niin omituiseksi.

Seuraava asia minkä näin oli kuinka huone pyöri Jumalan huutojen ja vihan voimasta, sen johdosta kuinka tämä pieni kirkko oli löytänyt vanhan auton, jonka moottori oli mäsä, ja myynyt sen kirkon jäsenelle kuudella sadalla dollarilla. Sitten he olivat vielä pyytäneet rahalahjoituksia auton maksua varten ja kerännyt kokoon kolmekymmentäkolmetuhatta dollaria. Ja kuinka he olivat antaneet $600 bensa-aseman omistajalle ja myyneet sitten auton $600 kirkon jäsenelle, ja kuinka pastorit olivat pitäneet hyvänään loppurahat, ts. kaikki rahat.

Herra oli täysin ja totaalisen Raivoissaan!!! Ja avustava pastori tiesi että se oli Jumalan Vihaa. Sillä hän muisti ja tajusi, että se oli Herra joka oli saanut valot himmenemään kirkon toimistossa, ja että Herra todella oli siellä ja kuunteli heidän suunnitelmiaan. Sitten minä heräsin täysin sokissa, ja hämmästyneenä siitä miten todentuntuinen ja selväsanainen uni oli ollut.

 

 

356. Raymond Aguilera - Näky 15 Syyskuuta 1993, klo 19:15 illalla.

Kirkon jumalanpalveluksen aikana näin näyn "A" Kirjaimesta, ja sana, "Angel" (Enkeli), kirjoitettiin näkyviin. Sitten Herra sanoi, " Kun Taivaan Enkeli laskeutuu alas ja koskettaa huuliasi, älä huoli. Älä pelkää, kun Enkeli ilmestyy ja koskettaa huuliasi, Reymundo."

Näky:

Näky Mustasta kynttilästä joka siirtyi pystysuorasta asennosta vaakasuoraan, sitten ylösalaiseen asentoon.

 

 

 

355. Raymond Aguilera - Profetia 15 Syyskuuta 1993, klo 17:14 iltapäivällä.

Siellä ne ovat. Siellä ne ovat poikani. Taivaan asiat. Asiat jotka ovat oikein. Asiat jotka ovat Jumalasta, yhdessä Isän, Pojan, ja Pyhän Hengen kanssa. Ne ovat saapuneet, kaikki vahvistukset jotka sanoin antavani sinulle. Ne ovat saapuneet. Nouse ylös! Minun täytyy kertoa sinulle asioita kirkossa. Nouse ylös, ja laita itsesi valmiiksi, ja Minä kerron sinulle enemmän kun saavut kirkkoon, sillä aika alkaa käymään vähiin. Ja Minä, Jumala joka loi kaiken, taivaan, tähdet, Sanallani, Pyhän Hengen avulla. "Minä", Minä tulen kutsumaan sinua Jumalan tavalla.

Vahvistus tulee tulemaan, se suuri, josta sinulle aikaisemmin, menneinä päivinä kerroin. Älä pelästy sillä se mitä Minä sanon tulee tapahtumaan Jumalan tavalla. Syö kaikki mikä on pahaa, ja kadu, ja rukoile, ja rukoile, kaikella mitä sinulla on. Ne ovat saapuneet, kaikki mitä sinulle Jumalan tavalla kerroin. Sinun täytyy suunnata kaikki mitä sinulla on Taivasta kohti, nenäsi, silmäsi, korvasi, rukouksesi. Sillä päivä jolloin maailma tulee kärsimään on saapunut. Haluan kertoa sinulle asiat ennen kuin ne tapahtuvat, niin että voit tehdä itsesi vahvaksi Jumalan tavalla. Kiiruhda! Nouse ylös! Ja pukeudu.

 

 

354. Raymond Aguilera - Profetia 15. Syyskuuta 1993 klo 9:12 am, Espanjaksi.

Kyllä Pastorit, kyllä. Minä kerron teille totuuden Sanani, Reymundon, avulla. Teidän täytyy avata silmänne. Teidän täytyy avata kaikki mitä teillä on, ja teidän täytyy suunnata se Taivasta kohti, Jumalaanne, Kristusta kohti. Ja Pyhä Henki tulee näyttämään teille Taivaan asiat, Isän, Pojan asiat, kaiken sen mikä on rehellistä. Mutta jos te teette sydämenne kovaksi Minä tulen iskemään teitä Kädelläni, Kovaa, ja suoraan.

Sillä Minä aion koota Karitsani. Minä aion koota kaiken mikä on Minun, ja teidän täytyy tehdä mitä Minä sanon. Sillä ihmisen mieli on saastainen, ja se mikä on Minun on puhdasta, ja suoraa, ja Taivasta kohti suunnattua. En välitä siitä mitä te haluatte. En välitä siitä mitä te haluatte tehdä, ja minkä te uskotte olevan Jumalan Sanan. Sillä Minä olen Jumala, ja Minä olen Sana, ja Minulla on Voima, ja se mitä Minä sanon tulee tapahtumaan. Te ette voi tehdä mitään. Kuuletteko minua korvillanne, kovalla sydämellänne? Minä kerron teille Taivaan Rakkaudella. Minä kerron teille Poikani Rakkaudella. Minä kerron teille Pyhän Hengen Rakkaudella Totuuden. Sillä Minä aion koota Karitsani, ja Minä haluan teidän tulevan Minun kanssani. Sillä Minä olen Jumala, te ette ole mitään. Kuulitteko minua, Pastorit? Te ette ole mitään, ja Minä olen kaikki. Avatkaa Raamattu ja LUKEKAA kaikki Jumalan Sanat, missä Jumala kertoo mitä tapahtuu kaikille niille pastoreille jotka eivät tee niin kuin Minä käsken. Lukekaa siitä silmillänne. Kuulkaa siitä korvillanne, sydämellänne, hengellänne. Lukekaa Jumalan Sanaa Raamatusta, missä Minä kerron teille mitä tulee tapahtumaan, ja miten niiden pastoreiden käy jotka eivät tee mitä Minä käsken.

Sillä Minä EN LEIKI. Tämä ei ole peli jossa te voitte tehdä mitä haluatte. Sillä Minä olen Jumala. Minä olen kaikki. Minä kerron teille kaikella sillä mikä on oikein. Teidän täytyy murtaa sydämenne ja etsiä Minun Karitsojani. Teidän täytyy katua kaikkia syntejä jotka olette tehneet Jumalan Nimessä. Sillä Minun Poikani tulee lukemaan sydäntänne, ettekä te tule voimaan valehdella, sillä Hän lukee Kaiken!

Muistakaa, että kerron teille totuuden Rakkaudella. Sillä Minä tulen pysäyttämään teidät. Tulen lyömään teitä Kädelläni, SUORAAN, JA KOVAA. Sillä Minä en valehtele, mutta haluan sanoa teille että Rakastan teitä, kaikella Rakkaudellani, kaikella sillä mikä on Taivaasta, mutta tämä ei ole peliä, sillä asiat joita haluatte. Ne asiat ovat Minun, sillä Minä olen Jumala. Te ette ole mitään. Muistakaa! Toistakaa itsellenne näitä asioita mielessänne yhä uudestaan ja uudestaan, ja uudestaan. Että te ette ole mitään. Että te ette ole mitään. Että te ette ole mitään. Että Jumala on kaikki. Että Isä on kaikki. Että Poika on kaikki. Että Pyhä Henki on kaikki.

Kiiruhtakaa! Toistakaa itsellenne mielessänne kaikki mitä juuri teille sanoin. Te ette ole mitään. Te ette ole mitään. Te ette ole mitään. Teidän Taivaassa oleva Isänne, yhdessä Pojan, ja Pyhän Hengen kanssa, on kaikki. Haluan teidän kertovan itsellenne nämä asiat joka aamu kahden tunnin ajan JOKA AAMU! Kertokaa itsellenne nämä asiat mielessänne kunnes ne ovat suoraan ja oikein. Sillä ne ovat Totuus. Teidän Taivaan Isänne on kaikki, yhdessä Pojan, ja Pyhän Hengen kanssa. Te ette ole mitään. Te ette ole mitään.

Sillä Isä tulee kokoamaan yhteen Karitsat, ja hän haluaa että kaikilla pastoreilla on koko mieli, koko sydän, kaikki, suunnattuna Taivasta kohti Karitsojen tähden. Käskekää Karitsojen katua ja suuntaamaan kaiken mitä heillä on Taivasta kohti, katumaan, ja juomaan ja syömään Ehtoollista joka päivä, Joka päivä! Tämä ei ole peliä. Tämä pätee "Loppuun" asti. Kuulitteko Minua, pastorit? Kuulitteko Minua? Tämä on teidän Isänne, yhdessä Pojan Jeesuksen, ja Pyhän Hengen kanssa.

Sillä paholainen tulee haluamaan syödä teidät terävillä hampaillaan, märän suunsa, ja ulkona roikkuvan kielensä kanssa. Minä kerron teille nämä asiat ennen kuin ne alkavat, sillä Minä Rakastan teitä Sydämelläni. Rakastan teitä kaikella sillä mitä on, mutta teidän täytyy tehdä niin kuin Minä sanon, ja jos te ette tee sitä. Tulen antamaan teidät paholaiselle, ja hän tulee tekemään teille kaiken mitä haluaa, enkä Minä vitsaile, se on Totuus.

Sillä nämä kyyneleet ovat Karitsojen tähden. Kaikki Karitsat jotka Minä tulen Pojalleni antamaan ovat siellä teidän käsissänne, niin että voisitte näyttää heille Jumalan Sanan. En sano, teidän sananne, sanon Minun Sanani. Sillä Minulla on VAIN YKSI SANA. Me tulemme tapaamaan, ja Minä kerron teille Totuuden. Me tulemme tapaamaan!

 

 

353. Raymond Aguilera - Profetia ja Näky 15. Syyskuuta 1993 klo 7:42 am.

Kuulen äänen, se on Herran ääni. Hän sanoo, " kojootti, kojootti, kojootti." Nyt, näen yhden ainoan kynttilän joka on joidenkin kallioiden ympäröimä. Näen käärmeen liukuvan kallioiden ja kynttilän ympärillä.

 

Profetia:

Tuolla, tuolla. Hävityksen aika on tullut, Herran talon häpäisemisen aika. Inhottavuus joka tulee tapahtumaan tulee olemaan herjaava Herraa Jehovaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä kohtaan. " Tulkaa te kaikki, Kaikki Te ihmiset. Tulkaa te kaikki, kaikki Te ihmiset. Tulkaa Sylini suojelukseen." Sillä inhottavuus, Herran Talon häpäiseminen on edessänne.

Suojelkaa itseänne sillä kaikki Voima ja Kunnia on edessänne, Jehovan Voima, Jeesus Kristus Nasaretilaisen Voima, Pyhän Hengen Voima. He jotka uskovat voivansa pilkata Jehova Jumalan Voimaa, Nimeä ja Kunniaa, tulevat näkemään Jumalan tahdon vihan, tulevat näkemään Jumalan Kunnian.

Liitonarkki tullaan asettamaan määrättyyn paikkaan, määrättynä hetkenä. Sillä Pyhien Pyhä tullaan asettamaan määrättyyn paikkaan Jumalan tahdon mukaan. Sillä "Loppu" on edessänne, Jumalan viha on edessänne. Sillä se mikä on inhottavaa, mikä on petollista, sillä se mikä ei ole Jumalasta, Jehovasta, siihen tullaan puuttumaan, Jumalan vihan avulla, Jumalan Käden avulla, Jumalan Sanan avulla, ilman armoa. Minä tulen repimään juurineen, tulen hävittämään maailmankaikkeudesta jokaisen herjaavan asian joka ei ole Minun Tahtoni mukainen, kerta kaikkiaan.

Tarkkailkaa Liitonarkkia sillä se tullaan asettamaan määrättyyn paikkaan määrättynä hetkenä. Taivallista sotaa käydään kiihkeästi, mutta älkää huolehtiko. Älkää unohtako Jumalaanne Jehovaa sillä kaikki menee aikataulun mukaan, kaikki tullaan tekemään, ja saattamaan päätökseen niin kuin Minä sen ilmoitin. Tehkää itsenne vahvoiksi. Tehkää itsenne viisaiksi. Etsikää Poikaani Jeesus Kristus Nasaretilaista. Perehtykää Sanaan. Perehtykää Raamattuun. Todistakaa, kertokaa lähimmäisellenne, kertokaa sukulaisillenne, kertokaa kenelle hyvänsä ja jokaiselle joka haluaa kuunnella että Jumalan viha lähestyy sellaisella kostolla jota maailmankaikkeus ei koskaan ole nähnyt. Sillä se mikä on oikein tulee kukistamaan sen mikä on väärin, se mikä on herjaus Herra Jehovalle, tullaan repimään juurineen, ja poistamaan.

Liittykää yhteen Herran Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Nimessä. Etsikää vanhoja. Etsikää sairaita. Etsikää kodittomia. Etsikää Poikaani Jeesus Kristus Nasaretilaista silmillänne, korvillanne, sydämellänne, hengellänne, Jumalan Jehovan Sanan avulla. Olkaa vahvoja. Olkaa rohkeita. Olkaa urheita.

Sillä hetki joka tulee järkyttämään maailman, joka tulee järkyttämään Maailmankaikkeuden, on edessänne. Sillä Jehovan todellisuus, Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen todellisuus, Pyhän Hengen todellisuus, on todellista ja tulee ilmenemään maailmankaikkeudessa kaiken sen Voimalla ja Kunnialla mikä on vanhurskasta, kaiken sen, mikä on Jumalasta. Olkaa hyveellisiä. Olkaa vanhurskaista. Sillä Minä tulen ojentamaan kaikkia jotka eivät sitä ole! " Sillä kosto on Minun", sanoo Herra.

 

 

352. Raymond Aguilera - Profetia 15 Syyskuuta 1993, klo 00:28 aamulla, Espanjaksi.

Olen pureskellut. Olen pureskellut häntä (her, nainen). Kaikkea mikä on pahaa. Kaikkea mikä on paholaisesta. Sillä Loppu on saapunut; Loppu kaikelle sille minkä tunnette; kaikelle minkä tunsitte, ja kaikelle minkä halusitte tuntea. Loppu on saapunut. Teidän täytyy kuulla Minua, sillä päivä on nenänne edessä. Muovatkaa itseänne kaikella sillä mikä on hyvää. Muovatkaa itseänne kaikella mikä on hyvin, Minä kerron sinulle Jumalan asioita, kaiken minkä loin, Jumalan tavalla, yhdessä Poikani, ja Pyhän Hengen kanssa. Tämä on sinun Isäsi. Informoi itseäsi sillä mitä tulee tapahtumaan pieni poikani. Kaikki tulee menemään niin kuin sinulle kerroin, sillä tavalla kuin kerroin. Älä huolehdi, kaikki muuttuu hyväksi. Kaikki menee hyvin Jumalan tavalla, Jumalan Sanan suhteen. Lähetä Jumalan Sana niihin paikkoihin kuin Minä sanon, sillä tavalla kuin Minä sanon, sillä Jumalan Sanassa on Voimaa. Siinä on kaikki mikä on Jumalasta.

Älä huolehdi siitä miten se saapuu, tai kuinka he ottavat sen vastaan, ja kuinka he syövät sen. Sillä sinun työsi on vain lähettää Sana, ja siinä kaikki. Minä tiedän kuinka suojella Itseäni, enkä tarvitse sinun apuasi. Sinun työsi on vain lähettää Jumalan Sana, Jumalan tavalla. Minulla on Voima panna täytäntöön kaikki.

Tee itsesi vahvaksi. Lepää, ja huomenna Me aloitamme taas. Minulla on paljon työtä sinulle, ja Me olemme vasta alkamassa. Tee itsesi vahvaksi sillä nyt saapuu Juna, ja Minä haluan että kaikilla on liput. Niin että he voivat astua Junaan, Taivaan Junaan, kaiken sen Junaan mikä on hyvää, kaiken sen, mikä on rehellistä, Isäsi Junaan, Pojan Junaan, Pyhän Hengen Junaan. Lepää poikani, kutsun sinua aamulla, Jumalan tavalla.

 

 

351. Raymond Aguilera - Näky 14 Syyskuuta 1993, klo 21:51 illalla.

Näen näyn lampusta seisomassa jonkin päällä, joka näyttää kirkkaalta ja heijastavalta, niin kuin peili. Herra sanoo, " Valo on heijastus itsestään."