1900. Profetia - Raymond Aguilera 21. Joulukuuta 2006 klo 2:14.

Minä olen, Minä olen, Minä olen, Minä olen Taivaan Herra. Minä olen maan Herra. Minä olen kaiken Herra mitä oli, kaikki mitä on, kaikki mitä tulee olemaan. Minä olen, Minä olen, Minä olen. Varsijouset ovat valmiina. Jousimiehet ovat ampumassa ilmaan. Sota Taivaassa on ankara. Sota planeetalla alkaa kun kaksi huippua (peaks) alkavat etsiä yhtä huippua, joka on paljon korkeampi kuin pienempi huippu, mutta se tulee aloittamaan lopun lopun. Tuli tulee olemaan ankara, myrsky tulee kestämään loppuun asti. Ne, jotka lukevat Raamattua, ne jotka uskovat Jehovaan, Jeesukseen Kristukseen ja Pyhään Henkeen tulevat selviytymään, tulevat pelastumaan. Ne, jotka pelaavat pelejä Jumalan Sanalla, Raamatulla tulevat jäämään tuhkaan. Roihu on sytytetty, rummut ovat tekemässä ääntänsä, kilpailu alkaa, kipinä joka polttaa maailman tuhkaksi on edessänne.

Kunnia olkoon Isän. Kunnia olkoon Pojan. Kunnia olkoon Pyhän Hengen. Kaikki Voima, kaikki Valta kuuluu Isälle, Pojalle, Pyhälle Hengelle. Muistakaa; kun näette ankan lentävän taivaan poikki valkoinen nauha kiedottuna sen kaulan ympäri, tämä tulee olemaan merkki siitä, että loppu on edessänne. Kaikki tulee tulemaan asian ytimeen. Kaikki tulee tulemaan loppuun. Olkaa vahvoja. Olkaa rohkeita. Auttakaa toinen toistanne, sillä loppu on edessänne.

Jumalan Kirkon johtajien pitää uudelleen lukea Raamattu, heidän täytyy uudelleen opettaa itsensä, täytyy totella Jumalaa. Johtajat jotka eivät tee niin, he tulevat tuhaksi ja putoavat helvetin kuiluun kaikella heidän kunniallaan, ja kaikella omatekoisella voimallaan, mikä ei ole mitään. Sen ei ole väliä jos kutsutte itseänne profeetaksi, pastoriksi, papiksi, evankelistaksi, piispaksi, paaviksi, - nimellä ei ole väliä. Jos te ette ole vahvoja Sanassa, vahvoja rukouksessa, vahvoja kuuliaisuudessa – te olette hukassa. Te pidätte kiinni paholaisen jalasta ja hän tulee raahaamaan teidät helvetin kuiluun. Muistakaa, kun viikunapuun lehdet muuttuvat, siellä tulee olemaan muutos ilmassa. Joko te olette Minun puolellani tai te olette Minua vastaan. Minulla ei ole armoa niille, jotka ovat Minua vastaan. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

Kaksikymmentä minuuttia myöhemmin Herra sanoi:

Muslimien usko tulee valloittamaan ja tuhoamaan omiaan loppuun asti.”

Jumalan Voima on Voimakas. Jumalan Voima tulee hallitsemaan.” (loppu)

Näky:

Herra näytti minulle hoikan morsiamen valmistamassa itseään häitä varten. Hänellä oli päällään valkoista. (loppu)

Näky:

Ihmiset, päällään valkoiset vaatteet, uhraamassa kanaa. (loppu)

 

 

 

1899. Tapahtuma - Raymond Aguilera 19. Joulukuuta 2006.

Rukouksen aikana minä sanoin Herralle, ”Tämä uusi suunta mihinkä Sinä olet viemässä tämän palvelutehtävän, tekee minut ihmisen kirkon vihan kohteeksi, ja se, etten saa sanoa mitään saa minut tuntemaan itseni todella avuttomaksi.”

Sitten Herra sanoi, ”Hiljaisuus on Kultaa. Täältä tulee sinun uudet vaimosi ja nuo vihaiset pastorit. Luota minuun, minä tulen ohjaamaan sinua vaimojen kanssa ja suojelemaan sinut noilta syntisiltä pastoreilta. Herran pelko on viisauden alku. Kaikki tulee menemään hyvin länsirintamalla.”

 

 

1898. Profetia - Raymond Aguilera 16. Joulukuuta 2006.

Herra sanoi, ”Hevonen ja Timantti eivät ole samoja, mutta ne molemmat heittävät suuren varjon.”

Näky:

Herra näytti minulle keraamisen kellon soimassa.

 

 

1897. Profetia - Raymond Aguilera 12. Joulukuuta 2006 klo 3:02.

Hyvää huomenta Reymundo, jälleen hieno päivä. Siellä sataa ulkona. Jumalan Voimat hallitsevat kaikkea; valoa, sadetta, tulta, ilmaa. Se on kaikki Minun Hallintani alla. Minun Poikani ja Pyhä Henki ovat kaikki yksimielisiä. Mitään ei tapahdu tällä planeetalla ilman, että Me Kolme olemme yksimielisiä. Taistelu Taivaallisissa jatkuu kiivaana; paholainen on kokoamassa joukkojaan juuri nyt, koska hänellä on ollut aika paljon tappioita Lähi-idässä. He yrittävät koota joukkoja, yrittävät tajuta mitä tehdä. Mutta asiat Jumalan kanssa ovat näin; Minä jo tiedän, mitä he tulevat tekemään. Tämä on se, mikä on niin typerää paholaisen ja ihmisen kanssa. He yrittävät keksiä, he yrittävät ajatella, mutta Minä jo tiedän. Niin kuin yksi kaveri sanoi, ”Ollut siellä, tehnyt tuon”. - Sen ei ole väliä.

Minä olen tehnyt suunnitelman ja se tulee toteutumaan kirjaimelleen. Minä tunnen Laumani. Minä tiedän, missä he ovat nukkumassa. Minä tiedän, missä he ovat hereillä. Minä tiedän, mitä he ajattelevat. Minä tunnen heidän sydänkipunsa. Jotkut ovat vahvoja. Jotkut vain juuri ja juuri pärjäävät. Tässä se taistelu on. Vihollinen vain hyökkää heidän kimppuunsa, sekoittaen, yrittäen valloittaa ja jakaa. Jotkut ihmiset voisivat sanoa hajottaen ja halliten, mutta sen ei ole väliä, Minä hallitsen kaikkea.

Tärkeä asia on; Minun Laumani täytyy mennä Raamattuun. Sen täytyy rukoilla. Heidän täytyy yhdistyä. Heidän täytyy käyttäytyä kuin Hengellinen Armeija, keskittyen yhteen asiaan, ja tämä on Jehova Jumala, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki. Se on rikkoutumaton yhdysside. Heti kun ihminen menee sinne ja yrittää kontrolloida, manipuloida ja istua Jumalan Valtaistuimella – se on silloin kun ongelmat alkavat. Tämän takia maailma on sellaisessa sekamelskassa.

Liian monet pastorit yrittävät olla Jumala. He pitävät kehuista. He pitävät varoista, rahoista. Minä säälin heitä. Mutta kun heidän polvensa menevät alas, siellä ei tule olemaan mitään armoa. Heillä ei ollut mitään armoa laumaa kohtaan. Miksi Minun pitäisi antaa heille mitään armoa? He eivät tee parannusta, he pyytävät anteeksi huulillaan niistä asioita, joista he ovat jääneet kiinni, mutta heidän sydämensä eivät muutu. He eivät ole pettämässä ketään muuta, paitsi itseään. Yksi paha siemen korruptoi paljon ihmisiä. He kaikki putoavat kuiluun.

Mutta Reymundo, Minä en tule menettämään yhtään Minun omistani. Ihmiset, jotka etsivät pastoreita, jotka ovat prameita, karismaattisia, he eivät ole etsimässä Jumalaa. He ovat etsimässä epäjumalaa. He voivat istua siellä ja heiluttaa heidän käsiään, ja tanssia ja laulaa, ja ajatella, että he ovat ylistämässä Jumalaa, koska he heittävät Jeesuksen Nimen ilmaan. Minä vain laitan Minun Käteni Minun Korvieni päälle, - Minä en kuule heitä. Eräällä tavalla Minä en edes näe heitä. Mutta Minä tiedän, mitä on tapahtumassa. Ja kun he rukoilevat ja he rukoilevat ja he rukoilevat ja he pyytävät sitä ja tätä, Minä en vastaa, mutta paholainen tekee niin. Paholainen vastaa heidän rukouksiin ja he kääntyvät ympäri ja uskovat, että se on Jumala, koska he ovat palvomassa heidän idoliaan. Mikä häpeä! Mikä häpeä, epäjumalien palvojat Kristuksen Ruumiissa.

Mutta Minun Laumani; kaivakaa itsenne sisälle, menkää sisälle Raamattuun, rukoilkaa, rukoilkaa, rukoilkaa, ottakaa Ehtoollista päivittäin, etsikää veljiänne ja sisarianne, auttakaa niitä jotka tarvitsevat apua. Seisokaa tuossa vartiotornissa. Pitäkää huoli, että teillä on paljon öljyä teidän lampuissanne. Minun Poikani Jeesus Kristus Nasaretilainen on ilmestymässä minä päivänä tahansa. Poistakaa tulpat noista korvista, laittakaa tuo nenänne Raamattuun, käyttäkää noita silmiä lukemaan Jumalan Sanaa, Jumalan Viisautta. Älkää lannistuko, vaikka vihollinen hyökkää teitä vastaan, koska te olette tekemässä Jumalan asioita. Mutta teillä täytyy olla tämä teidän sydämessänne. Joskus se on helppoa, joskus se on vaikeaa, mutta Jumala on siellä kaksikymmentäneljä tuntia päivässä. Vaikka te ette ymmärtäisi tiettyjä asioita, Minun Enkelini ovat lähellä teitä, ovat teidän ympärillänne, ovat suojelemassa teitä.

Armeijoiden pitää järjestäytyä; täytyy työskennellä yhdessä, täytyy ottaa määräyksiä, tehdä heidän työnsä. Muistakaa, Jumalan Rakkaus on siellä, Jumalan Käsivarret ovat siellä. Te olette kohtaamassa aaltoa, paholaisen myrskyä. Ainoa tie päästä sen lävitse, on liittyä yhteen, tuntea Jumalan Tavat ja Tiet Raamatun lukemisen kautta, yhteenkuuluvuuden kautta, auttamalla toinen toistanne. Sudet ovat siellä, koirat, demoniset voimat. Tehkää kaverit itsenne niin vahvoiksi kuin mahdollista yhdistymällä yhteen. Lopettakaa tappeleminen, lopettakaa väitteleminen, sillä minuutilla kun nuo ajatukset tulevat teidän mieleenne, hankkiutukaa niistä eroon. Vihollinen tulee asettamaan näitä asioita sinne, saadakseen kipinän syttymään. Siellä ei ole mitään hedelmää Jumalan Armeijassa, joka tappelee ja vikoilee toinen toisensa kanssa. Nyt Reymundo, lepää vähän, Minä tulen puhumaan sinun kanssasi toisena päivänä. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

 

 

1896. Profetia - Raymond Aguilera 11. Joulukuuta 2006 klo 3:07.

Tulkaa, tulkaa Minun ihmiseni, tulkaa kotiin! Tulkaa! Odottakaa Messiasta. Odottakaa Messiasta. Tulkaa, tulkaa kotiin. Israel asiat tulevat täyttymään, niin kuin on ilmoitettu. Tulkaa, tulkaa Messiaan luo! Israel toivottaa teidät tervetulleeksi, Jehova toivottaa teidät tervetulleeksi, Messias Jeesus Kristus Nasaretilainen toivottaa teidät tervetulleeksi, Pyhä Henki toivottaa teidät tervetulleeksi avoimin Käsivarsin. Te tulette olemaan siunattuja. Loppu on tämän maailman edessä. Päivä on tulossa, jolloin Herra tulee puhdistamaan kaiken, minkä Hän on sanonut ja tuo Minun Valitut Ihmiseni kotiin, samoin kuin Pakanat.

Kaikki mikä on määrätty tapahtumaan, tulee tapahtumaan, Jehovan Kunniaksi, Jeesus Kristuksen Nasaretilaisen Kunniaksi, Pyhän Hengen Kunniaksi. Tulkaa! Tulkaa! Taivas on edessänne. Muistakaa mikä on vanhurskasta, mikä on Jumalasta. Kerätkää omaisuutenne ja tulkaa kotiin. Aika on käymässä vähiin. Tulkaa, tulkaa Minun Ihmiseni! Hetki on edessänne, jolloin kaikki tulee muuttumaan, järkkymään ja paljastumaan.

Uusi Temppeli, Jumalan Kunnia on tulossa edessänne. Laulakaa ja tanssikaa ja olkaa iloisia, sillä se mitä Jumala on luvannut, on edessänne. Kunnia olkoon Isän. Kunnia olkoon Pojan. Kunnia olkoon Pyhän Hengen. Kaikki Voima ja Mahti kuuluu Isälle, Pojalle, Pyhälle Hengelle. Tulkaa Minun Lapseni, tulkaa. Päivä on edessänne, joka on luvattu useita satoja vuosia sitten. Jumalan Koston kiivaus tullaan soveltamaan kaikkiin Hänen vihollisiinsa. Tulkaa, tulkaa näkemään Jumalan Voima. Nähkää Jeesuksen Kristuksen Voima. Nähkää Pyhän Hengen Voima. Tulkaa Minun Lapseni, tulkaa! Vasara on kohta iskemässä alasimeen. Tulkaa, tulkaa katsomaan kun kipinät lentävät. Katsokaa Jumalan Koston kiivautta.

Tulkaa, tulkaa Minun Lapseni! Jumalan asiat tulevat täytetyiksi, niin kuin on ilmoitettu Raamatussa. Tulkaa! Tulkaa! Jehovan Voima, Jeesuksen Kristuksen Voima, Pyhän Hengen Voima. Kunnia olkoon Isän. Kunnia olkoon Isän. Kunnia olkoon Isän. Yhtenä päivänä kaikki tulee suoritetuksi. Muistakaa Jehovan Sanat, muistakaa Jeesuksen Kristuksen Sanat, muistakaa Pyhän Hengen Sanat. Kuolleet tulevat nousemaan. Minä tulen keräämään Minun Käsivarsiini kaikki, jotka ovat Minun ja tuhoan kaikki muut. Tulkaa, tulkaa Minun Lapseni, älkää pelätkö Jumalan asioita, älkää pelätkö Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen asioita, älkää pelätkö Pyhän Hengen asioita. Kaikki Voima ja Valta kuuluu Jehovalle, Jeesukselle Kristukselle Nasaretilaiselle, Pyhälle Hengelle. Me toivotamme teidät tervetulleeksi avoimin Käsivarsin. Määrätty hetki on asetettu. Muistakaa lopun täyttyminen on täällä. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

 

 

1895. Profetia - Raymond Aguilera 8. Joulukuuta 2006 klo 8:22.

Hyvää huomenta Reymundo. Täältä tulee ryntäys, ryntäys tietoon, ryntäys Jumalan Valtakuntaan, ryntäys Jehovaan, ryntäys Jeesukseen Kristukseen Nasaretilaiseen, ryntäys Pyhään Henkeen, kaikki Yhdessä. Muistakaa, ryntäys tietoon Voimalla ja Mahdilla on täällä. Jumalan asiat tulevat paljastetuiksi mahtavalla Voimalla, Jehovan Vallalla ja Mahdilla, Jeesuksen Kristuksen Vallalla ja Mahdilla, Pyhän Hengen Vallalla ja Mahdilla. Liiton Arkki on siellä, odottamassa, Taivaan Jalokivi on siellä, Taivaan Pelastus on siellä, Voimien Voima.

Siellä on valtava myrsky tulossa, ympäröimässä tätä planeettaa. Tämä myrsky on oikeasti henkien taistelu. Lopputulos on jo päätetty. Jumalan Kunnia on siellä. Jumalan asiat tulevat paljastetuiksi profeettojen kautta. Voima ja Valta ovat täällä. Voima ja Valta ovat täällä. Voima ja Valta ovat täällä. Menkää polvillenne ja rukoilkaa. Menkää polvillenne ja rukoilkaa ja jakakaa toisillenne tätä Jumalan tietoutta. Olkaa varuillanne kaikkien niiden pahojen asioiden tähden, jotka tapahtuvat median kautta, poliitikkojen kautta, hallitusten kautta, TV-evankelistojen kautta, kirkon johtajien kautta joilla ei ole aavistustakaan kuka Pyhä Henki on. He saarnansa ovat kaavoja, kaavoja joita he voivat ostaa, kaavoja joiden he uskovat antavan heille Jumalan viisautta. Mutta siellä heidän sieluissaan ei ole viisautta, heidän sieluissaan ei ole Pyhää Henkeä, ainoastaan ihmisen tietoa.

Muistakaa, laittakaa nenänne Raamattuun ja lukekaa. Jumalan Tietämys on siellä. Jumalan Viisaus on siellä. Jumalan Voima on siellä. Etsikää asioita, jotka ovat vanhurskaita. Etsikää veljiänne ja sisarianne, rukoilkaa yhdessä, ottakaa Ehtoollista, etsikää Raamatun Viisautta, etsikää Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Viisautta. Pyhän Hengen Voiman kautta te tulette löytämään Jehovan. Te tulette löytämään Jeesus Kristuksen Nasaretilaisen. Te tulette löytämään Pyhän Hengen.

Siellä on ryntäys Hengessä, ryntäys tietoon hyvän ja pahan välillä. Valitkaa puoli, joka on teidän sydämissänne koska loppu on edessänne. Joko te olette Minun puolellani tai Minua vastaan. Näin Sanoo Jehova. Näin Sanoo Jeesus Kristus. Näin sanoo Pyhä Henki. Siellä on ryntäys Hengessä hyvään ja pahaan. Ajoittain tulette löytämään sen kirkoissa, ajoittain tulette löytämään sen kadulta, ajoittain tulette löytämään sen rukouksen aikana. Siellä on ryntäys Hengessä tietoon Jumalan Viisauteen. Etsikää ja te tulette löytämään, Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Nimen kautta, Voima ja Valta on siellä. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

1894. Profetia - Raymond Aguilera 4. Joulukuuta 2006 klo 2:36.

Kyllä Reymundo, täältä se tulee; ilmasto! Se tulee muuttumaan radikaalisti. Osa siitä on tulossa hyvin hitaasti, toisina aikoina se tulee hyvin nopeaa. Valtameret tulevat menemään ylös ja alas; se tulee iskemään maata sellaisilla voimilla, jotka tulevat tappamaan ihmisiä. Maa tulee vapisemaan, rakennukset tulevat kaatumaan, ihmiset tulevat kuolemaan. Hengellinen Maailma tulee olemaan syynä näihin häiriöihin. Se on osa puhdistusta. Paikat tulevat olemaan kylmiä. Paikat tulevat olemaan kuumia. Vanhat ja nuoret tulevat kärsimään. Siellä tulee olemaan virtakatkoja ympäri maailmaa, niin voimakkaita, että ne tulevat järkyttämään ihmisiä.

Jotkut niistä asioista, jotka tulevat tapahtumaan, ovat ihmisten aiheuttamia. Öljyn hinnat, kyky saada öljyä tulee tiettyjen ihmisten manipuloiduksi. Nämä radikaalit eivät välitä elämästä. He välittävät heidän uskontonsa tietyistä periaatteista. He eivät välitä siitä, keitä he satutavat, keitä he tappavat. Mutta ilmasto tulee muuttumaan. Synnytyskivut, Reymundo, synnytyskivut! Minä ymmärrän, että tietyt tämän maailman ihmiset ajattelevat, että he voivat hallita ottamalla asiat heidän omiin käsiinsä. He ajattelevat olevansa älykkäitä. He ajattelevat, että he ovat työskentelemässä salassa. Se voi olla epäuskottavaa, mutta Herra Jeesus Kristus, Jehova Jumala, Pyhä Henki antavat tiettyjen asioiden tapahtua. Tämä kaikki on osa suunnitelmaa. Mikä on väärin, tulee kaatumaan. Mikä on ilmoitettu Raamatussa, tulee toteutumaan, tarkasti asian ytimeen.

Ihmisten täytyy lukea Raamattua, koska he tulevat näin saamaan idean muuttuvista ajoista, muuttuvasta ilmastosta, muutoksesta ja pahuudesta mikä on tämän planeetan edessä. Siellä tulee olemaan paljon sekaannusta. Ihmiset eivät tule tietämään mitä tehdä. Kuinka tehdä sen! Paljon pelkoa, paljon vihaa, paljon turhautumista, tämän takia Kristuksen Ruumiin täytyy yhdistyä, tehdä itsensä vahvaksi, auttaa toinen toistansa, lopettaa tappeleminen, kiisteleminen, sormella osoitteleminen. Teidän täytyy yhdistyä yhteen Rakkaudessa.

Se on vaikeaa, koska johtajisto ei ole näyttänyt Kristuksen Ruumiille, kuinka tulla toimeen toistensa kanssa. Ihmisen kirkon johtajat taistelevat toistensa kanssa. Joitakin uskontoja repii sisältä homoseksuaalisuus, joitakin johtajisto joka viettelee heidän jäseniään. Jotkut ryöstämällä jäseniään käyttämällä nimeä se ja vaadi sitä- ideoita. He ajattelevat, että he tulevat löytämään onnellisuutta Taivaassa tuolla rahalla. He ajattelevat olevansa niin nokkelia, niin suuria. Jotkut eivät tule ikinä näkemään kirjoitusta seinällä, ennen kuin paholainen kuristaa heitä siihen pisteeseen, jolloin heidän silmänsä pullistuvat ulos ja heidän kielensä roikkuu ulkona rahan lemun tullessa ulos heidän suustaan. Mikä joukko nämä pastorit! Mikä joukko! He uskovat olevansa kaiken yläpuolella, koska he sanovat Jeesuksen nimen, ja ettei heitä tuomita. Olkoon niin! Olkoon niin!

Minkä herätyksen he tulevat saamaan, kun he näkevät Herran tulevan pilvissä. Huono puoli siinä on se, että heitä seuraavat suuret ihmisjoukot, joiden luku on tuhansissa, tulevat putoamaan kuiluun näiden karismaattisten pastorien kanssa, jotka ovat niin sokeita, niin kuuroja. Raamattu ilmoittaa sen näin: ”Sokeat johdattamassa sokeita”. Nämä ihmiset, nämä poloiset ihmiset etsivät ihmistä sen sijaan, että he etsisivät Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, asettaen ihmisen valtaistuimelle, sen sijaan että he nöyryyttäisivät itsensä Herran Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen jalkojen edessä, he tukevat näitä megakirkkoja, jotka ovat kuuroja, sokeita ja mykkiä, kun teillä on Todellisen Kirkon seuraajat nälissään, pärjäten juuri ja juuri. Ihminen on niin tyhmä, ja silti hän ajattelee olevansa niin älykäs. Lakihenkisiä ja typeriä aivan loppuun asti. Mikä häpeä! Mikä häpeä! Olkoon niin! Olkoon niin, kadotetuille!

Muistakaa Minun Lapseni, lukekaa Raamattua, rukoilkaa, rukoilkaa, ottakaa Ehtoollista joka päivä. Etsikää teidän veljiänne ja sisarianne, Rakastakaa toinen toistanne, auttakaa toinen toistanne, sillä loppu on edessänne. Herra kuuntelee vilpittömien lasten kaltaisten sydämien rukouksia, niin kuin viattoman lapsen, jolla on vain Mestari, Paimen. Hänen Nimensä on Jeesus Kristus Nasaretilainen. Pyhän Hengen Voimalla, Hän tulee suojelemaan, Hän tulee ohjaamaan, Hän tulee pelastamaan Hänen Rakkaansa. Tämä on oikeaa. Tämä on yksinkertaista. Tämä on asian ytimeen. Pelastus on kulman takana. Tulkaa lähemmäksi, nouskaa Junaan. Kuunnelkaa kuinka pyörät kalisevat raiteilla, kun Juna lähtee Taivaaseen valtavalla Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Moottorillaja Pyhällä Hengellä, joka onjarruvaunu (=caboose). Näiden Kahden välissä kaikki tulevat matkaamaan Taivaaseen Isän Jehovan Käsivarsille. Kuunnelkaa vihellystä, kuunnelkaa Moottoria, katsokaa ulos ikkunasta; nähkää kuinka maailma muuttuu. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

 

 

1893. Profetia - Raymond Aguilera 3. Joulukuuta 2006 klo00:41.

Minä olen Minun poikani, Minä olen, - kaikki mitä on, mitä oli, mitä tulee olemaan. Minun Poikani on Maanviljelijä. Hän kylvää siemeniä kaikkialle ympäri maailman ja katsoo kun ne kasvavat. Joitakin Hän kastelee, joitakin Hän vain katsoo nähdäkseen minkälaista hedelmää ne kantavat. Jotkut kasvavat korkeiksi puiksi, jotkut pieniksi pensaiksi. Hän kastelee niitä kaikkia Isän Jehovan Rakkaudella, Pyhän Hengen Rakkaudella, ja Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Rakkaudella. Vettä ja Rakkautta, Vettä ja Rakkautta, Vettä ja Rakkautta, ja Hänen Maatilansa kasvaa ja kasvaa ja kasvaa ja kasvaa.

Ongelma on, niin kuin Raamattu sanoo, vihollinen tulee sisään ja kylvää siemenensä, rikkaruohonsa, orjantappuransa. Se häiritsee kaikkia hyviä siemeniä asioilla, jotka ovat pahoja, asioilla jotka ovat jumalattomia, ihmisen kirkon asioilla. Mutta niin kuin Raamattu sanoo; ne kaikki tulevat kasvamaan yhdessä ja sadonkorjuun aikaan kaikki hyvä hedelmä tullaan asettamaan toiselle puolelle, kaikki rikkaruohot tullaan sitomaan yhteen ja kaikki orjantappurat tullaan sitomaan yhteen, kaikki pahat pastorit tullaan yhteen sidottuina heitetyksi tulijärveen. Kuulostaa kovalta, mutta tämä on tulevaisuuden todellisuus. Puut, jotka kantavat hyvää hedelmää, tulevat kantamaan enemmän hyvää hedelmää ja enemmän hyviä siemeniä, ja kiertokulku jatkaa kulkuaan uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Kun te tulette ajassa siihen pisteeseen tällä planeetalla, jolloin aikaa ei enää ole jäljellä, kaikki tulee pysähtymään. Jeesus Kristus Nasaretilainen, Minun Poikani, tulee keräämään kaikki, mitkä kuuluvat Hänelle, ottaa ne Taivaaseen, ja kaikki mitä Hän ei omista tai ei halua, tullaan viemään helvettiin.

Nyt, jos te olisitte lukeneet Raamatun, te ymmärtäisitte mitä Minä olen sanomassa. Joten teidän on parasta laittaa nenänne tuohon kirjaan ja lukea ja lukea ja lukea ja oppia Jumalan Tapoja. Jumalan Tiet ovat suoria, osoitettuja, suoraan ylös Taivaaseen. Muistakaa Minun Lapseni, te voitte elää rikkaruohon (weed) vieressä, mutta teidän ei ole pakko seurustella sen kanssa. Teidän ei ole pakko hoitaa sitä, seurata sitä, tai olla missään tekemisessä sen kanssa.

Kristuksen Ruumiin pitää tulla yhteen, täytyy yhdistyä ilman tappelemista, ilman pahantahtoisuutta, lakata etsimästä valtaa, lakata etsimästä paholaisen asioita. Kun Jumala sanoo, että Hän tietää sen mitä on teidän sydämensä, se on totuus. Hän tietää mitä te olette etsimässä. Hän tietää missä teidän todellinen Rakkautenne on. Hän tietää, oletteko te rikkaruoho vai hedelmäkori. Joten Minun Lapseni, yhdistykää yhteen, auttakaa toinen toistanne niin hyvin kuin pystytte. Mutta siellä tulee olemaan ajan hetki, jolloin kaikki tulee pysähtymään ja kaikki tullaan puhdistamaan. Jotkut tulevat menemään Taivaaseen. Jotkut tulevat menemään helvettiin.

Te voitte ajatella, että kaikki on vähän sekaisin tällä planeetalla, mutta Isä Jehova, Jeesus Kristus Nasaretilainen ja Pyhä Henki tietävät, ketkä kuuluvat Hänelle. Siellä ei ole mitään sekaisin Hänen Silmissään. Ainoa asia, minkä Hän tietää, että siellä on ratkaisu tulossa ja Hän on valmistamassa Hedelmäänsä, Hänen Karitsoitaan, Hänen Lampaitaan. Antamassa heille sitä tietoa, minkä he tarvitsevat korjaamaan ne virheet, mitkä täytyy korjata, tulla yhteen, yhdistymään, etsimään ainoastaan Häntä. Sillä kaiken sen pelastamisesta, mikä kuulu Jumalalle; Isälle, Pojalle, ja Pyhälle Hengelle tullaan huolehtimaan, tullaan hoitamaan. He hallitsevat elämää. He hallitsevat kuolemaa. Tulkaa voittavaan Joukkueeseen.

Lukekaa Raamattua ja rukoilkaa, ottakaa Ehtoollista, pysykää erossa harhaan johtajista, lusteesta. Joskus se on vaikeaa kertoa erotusta, mutta jos te olette todella etsimässä Jehovaa, JeesustaKristusta Nasaretilaistaja Pyhää Henkeä, te tulette tietämään! Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Karitsattuntevat Hänen Äänensä ja he tulevat seuraamaan, vaikka he eivät ymmärrä, he tulevat seuraamaan! Paholaisen asiat ovat vääristyneitä. Ne tulevat iskemään teidän henkeenne väärällä tavalla. Ne laittavat pienen kysymysmerkin tähän pieneen siemeneen, mutta muistakaa; - Kukaan ei tunne Jumalan Teitä, paitsi Jumala.

Joten teidän täytyy oppia rukoilemaan koko teidän sydämellänne, mielellänne ja sielullanne, jotta te pystyisitte kertomaan erotuksen. Paholainen on ovela, mutta paholainen on kuolema! Muistakaa, rukoilkaa, etsikää Herraa Jeesusta Kristusta Nasaretilaistakoko teidän sydämellänne, sielullanne, niin kuin lapsi. Kaikki tulee menemään hyvin, vaikka te olisitte pimeydessä. Luottakaa Jumalan Teihin. Luottakaa Raamattuun. Ottakaa Ehtoollista, ja kaikki tulee menemään hyvin. Etsikää Jehovaa, etsikää Jeesusta Kristusta, etsikääPyhää Henkeä. Rakastakaa Naapurianne niin kuin itseänne. Yksinkertaista, suoraa, asian ytimeen. Mutta muistakaa, teidän täytyy rukoilla, teidän täytyy rukoillajateidän täytyy rukoilla. Tässä on kaikki tänä päivänä. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

 

 

1892. Profetia - Raymond Aguilera 2. Joulukuuta 2006 klo00:47.

Hyvää huomenta Reymundo, täällä me tapaamme jälleen. Leijonan Sydän, muistakaa Minun Sanani; Leijonan Sydän on puhdas, on suora, on varma. Se kuuluu Minun Lapsilleni, jotka seuraavat Minun Käskyjäni, tottelevat Minua, luottavat Minuun ja antavat Minulle sydämensä. Leijonan Sydän, Juudan Leijona. Muistakaa Raamatun asiat, nuo menneisyyden asiat monien vuosien takaa. Se oli kirjoitettu, että Ihmisen Pojan täytyi tulla alas, täytyi kärsiä, täytyi kuolla, täytyi ylös nousta, täytyi tulla otetuksi jälleen ylös Taivaaseen ja tulla asetetuksi Isän Jehovan Oikealle Kädelle. Leijonan Sydän on voimakas, on rohkea, on puhdas, on rakastava niitä kohtaan jotka tottelevat. Taivaan asiat ovat varmoja. Taivaan asiat tulevat olemaan siellä iankaikkisesti, niin myös Minun Poikani Jeesus Kristus Nasaretilainen, istumassa Isän Oikealla Kädellä, Voimalla ja Kunnialla, ja Majesteettisuudella.

Taivaaseen pääseminen ei ole kovin vaikeaa. Kaikki mitä teidän täytyy tehdä, on lukea raamattua, rukoilla, olla kuuliaisia Jumalalle, rakastaa veljiänne ja sisarianne, luottaa Jumalaan, etsiä Jumalaa, ja teillä on hyvä alku. Raamatun lukeminen alusta loppuun on hyvä alku. Se näyttää teille, kuinka Herra valitsi joukon ihmisiä olemaan Hänen ominaan. Kuinka Hän laajensi tämän Hänen Rakkautensa Hänen ihmisiään kohtaan, ja hän toi mukaan toisia ihmisiä toisista heimoista, toisista ihmisryhmistä, jotka eivät tunteneet häntä. Hän syleili heitä kaikkia. Hän Rakastaa heitä kaikkia. Hän tulee huolehtimaan heistä kaikista. Hän tulee suojelemaan heidät kaikki. Tämä on ollut menossa satojen vuosien ajan ja se tulee jatkumaan lopun aikoihin asti. Sitten Herra tulee erottamaan sen, mikä on hyvää, siitä mikä on pahaa. Hän tulee ottamaan ylös Hänen omansa Taivaan Rakkaudella. Matkan aikana Hän saattaa korjata muutamia, saattaa kurittaa muutamia, mutta Hänellä on Rakkaus kaikkia kohtaan. Rakkauden Puhtaus, Rakkaus joka voi korjata, Rakkaus joka voi syleillä, Rakkaus joka voi antaa anteeksi; Leijonan Sydän.

Minä Rakastan kaikkea, mikä on hyvää ja kuuliaista, Reymundo. Minä en välitä, mistä se tulee. Jos se etsii Minua lapsen rakkaudella, lapsen viattomuudella, lapsen sydämellä, Minä tulen syleilemään sitä. Minä tulen suojelemaan sitä ja Minä tulen viemään sen kotiin. Muistakaa Raamatun Sanat. Mutta te ette voi muistaa Raamatun Sanoja; jos te ette ole lukeneet Raamattua. Joten ne jotka eivät ole lukeneet Raamattua, avatkaa se alusta, lukekaa kunnes viimeinen sivu on luettu ja rukoilkaa ja rukoilkaa ja rukoilkaa. Te tulette lukemaan osan, mikä kertoo teille ottamaan Ehtoollisesta. Noudattakaa ohjeita. Ottakaa Ehtoollista joka päivä Jehovan Rakkaudella, Jeesuksen Kristuksen Rakkaudella, Pyhän Hengen Rakkaudella, ja kaikki tulee menemään hyvin.

Te tulette löytämään esteitä tuolla reitillä; Saatana, kaikki hänen seuraajansa, kaikki ei-uskovat, kaikki jumalanpilkkaajat, kaikki ne jotka pitävät ihmisen asioista, jotka seuraavat paholaisen teitä. Heillä myös on reitti. Pysykää erossa sellaisista ihmisistä. Heidän reittinsä ei vie minnekään muualle kuin kuiluun.

Joskus ne asiat, joita Herra Jehova, Jeesus Kristus Nasaretilainen pyytää, ovat erittäin helppoja, joskus jotkut on valittu seuraamaan vähän vaikeampaa tietä. Mutta se kaikki johdattaa samaan paikkaan; Taivaaseen, missä Jeesus Kristus Nasaretilainen on, missä Jehova on, missä Pyhä Henki on. Muistakaa Leijonan Sydän, suuri, laaja, valtava, puhdas, suloinen, rakastava. Nuo ovat vain muutamia Sanoja kuvaamaan teidän Jumalaanne. Siellä on niin monia niin monilla eri kielillä, mutta ne ovat kaikki osoittamassa kohti Taivaaseen. Ne ovat kaikki osoittamassa kohti Jehovaa, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä. Teidän Herranne Jehova Rakastaa kaikkia, sen ei ole väliä oletteko te sitten nainen, olitte te sitten mies, olitte te sitten lapsi. Hän tulee syleilemään teitä kaikkia. Jos te olette tehneet joitakin vääriä asioita, olleet väärässä paikassa väärään aikaan, tehkää parannus! Etsikää Jehovaa, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä, ja Minä tulen antamaan teille anteeksi.

Tämä koskee myös teitä pastorit. Me molemmat tiedämme, että te olette olleet väärässä. Me molemmat tiedämme, että te ette ole olleet rehellisiä useissa, monissa paikoissa monia kertoja. Tehkää parannus! Korjatkaa teidän tienne, Leijonan Sydän on anteeksiantava, on Rakastava. Tehkää sitä, mikä on oikein! Me toivotamme teidät tervetulleeksi Taivaaseen, jos te seuraatte Jumalan Tapoja. Minun Rauhani Minä annan teille kaikissa asioissa. Näin sanoo Jehova. Näin sanoo Jeesus Kristus Nasaretilainen. Näin sanoo Pyhä Henki.

Tehkää parannus! Tehkää parannus te kaikki, joiden täytyy tehdä parannusta. Etsikää Todellista Jumala Jehovaa, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä ja te tulette elämään ikuisesti ja aina ja aina, kaiken sen ajan mitä siellä aikaa on. Yksi Reitti, Yksi suunta, Jehova Jumala tarvitsee sitoutumista, joka on vilpitön, joka on suora, joka on asian ytimeen, joka ei mene oikealle tai vasemmalle, puhtaan viattoman lapsen sitoutumista, joka etsii heidän Jumalaansa Taivaan viattomuudella.

Nyt kertokaa teidän veljillenne ja sisarillenne, jokaiselle jonka te tunnette, sen mitä teidän Isänne Jehova on juuri kertonut teille. Kertokaa heille! Kertokaa heille, että siellä on tie Taivaaseen ja pelastakaa heidät Jumalan Sanan kautta. He tulevat katsomaan teitä ja he tulevat näkemään, jos te kannatte hyvää hedelmää vai kannatteko te pahaa hedelmää. He tulevat näkemään! Jehova tulee näkemään, Jeesus Kristus tulee näkemään, Pyhä Henki tulee näkemään. Muistakaa, reitti Taivaisiin on Jeesuksen Kristuksen NasaretilaisenNimen kautta. Muistakaa, Karitsan Veren kautta te tulette löytämään Isän Jehovan, Jeesuksen Kristuksen ja Pyhän Hengen. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

 

 

1891. Profetia - Raymond Aguilera 1. Joulukuuta 2006 klo 2:51.

Hyvää huomenta Reymundo. Minä näen, että olet vähän väsynyt. Sinä olet vähän kireänä, vähän huolissasi. Vihollinen on todella hyökännyt sinua vastaan viime aikoina. Pysy kestävänä siellä, sinä pystyt siihen. Minun Enkelini ovat kaikkialla sinun ympärilläsi, taistelemassa sinun puolestasi. Silloin tällöin jotakin tapahtuu, joka sattuu sinuun, mutta sinä tule olemaan kunnossa. Asiat Hengellisessä maailmassa ovat hyvin kireitä juuri nyt. Sinä olet tuntemassa jotakin siitä nyt. Asiat tulevat kääntymään ympäri. Demoniset voimat haluavat sulkea sinun suusi. He eivät halua kuulla mitään ihmisen kirkosta. Syy miksi he eivät tahdo kuulla on; silloin ihmisen kirkko voisi puhdistaa tekonsa. He ovat sen kaiken asettaneet paikalleen. He ovat asettaneet sen liikkeelle ja työntäneet sen tiellensä. Ja täältä sinä tulet mukaan, Minun pieni kaverini, kertomaan maailmalle, että he ovat kaikki väärässä, ainakin suurin osa heistä. He eivät ole etsimässä Jehovaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä Jumalan Tavalla.

Ja miksi Jumalan Tapa on niin tärkeä? No, Jumala on vanhurskas. Jumala on vilpitön. Hän on totuudellinen. Hän on rakastava. Hän ei valehtele. Hän ei petä. Mutta ihminen on tämän vastakohta. Siellä on ahneutta. He etsivät voimaa. He etsivät epäjumalisia asioita. Tämä on syy, miksi kirkon ihmisten pitää tulla korjatuiksi. Pastoreille ei opeteta koulussa Jumalan Tapoja, vaan ihmisen tapoja, ja sitten he menevät saastuttamaan jokaisen. Tämä tekee paholaisen onnelliseksi.

Minä tiedän, että sinulla on ollut kovaa viime aikoina, mutta älä huolehdi. Sinun kuusi vaimoasi ovat juuri kulman takana. He tulevat auttamaan sinua. He tulevat pitämään sinut keskittyneenä. He eivät ajattele itseään, he ajattelevat sinua. Heidän tehtävänä on pitää sinut keskittyneenä, tehdä vaimollisia asioita ja saada tämä palvelutehtävä kulkemaan nopeammin, terävämpänä. Siellä on voima numeroissa, Ray. Tämä on syy, miksi Kristuksen Ruumiin täytyy tulla yhteen, juuri niin kuin granaattiomenat. Ne, jotka ovat tiukasti sidottuna yhteen, pysyvät yhdessä, huolehtivat toisistaan, kaikki peitettyinä Jeesuksen Verellä. Joten älä huolehdi näiden naisten tähden, jotka Minä tulen lähettämään. Minä tulen kertomaan sinulle ketkä ovat niitä, mutta muista että teidän täytyy pysyä yhdessä. Teidän täytyy huolehtia toinen toisestanne.

Vihollinen ajattelee, että hän on vahva, mutta hän ei ole mitään verrattuna Jumalaan Jehovaan, Jeesukseen Kristukseen ja Pyhään Henkeen. Tämä on se, missä kaikki Voima on, missä kaikki Mahti on. Niin kuin kerroin sinulle aiemmin; Voimien Voima! Kun Minä laitan jotakin liikkeelle, mikään ei voi pysäyttää sitä!

Sinä tulet saamaan paljon kohinaa Kristuksen Ruumiista, joka on juoksemassa paholaisen kengät jaloissaan. Niin kuin vanhan ajan Fariseukset, Saddukeukset, - he eivät halua menettää voimaansa. He haluavat olla hallitsemassa, he haluavat manipuloida ja he eivät välitä kuinka he tekevät sen tai ketä he satuttavat. Mutta Reymundo, nuo ovat Minun Ongelmiani ja Minulla ei ole mitään Ongelmia.

Minä valitsin sinut useita vuosia sitten, ennen kuin olit syntynyt vain tätä tarkoitusta varten, asian ytimeen, ohjaamaan Kristuksen Ruumiin Jeesuksen Käsivarsille, Jehovan Käsivarsille, Pyhän Hengen Käsivarsille. Niin kuin moppausryhmä, puhdistamaan sen mikä on likaista. Muista, pidä sinä suusi kiinni, älä sano sanaakaan. Anna Jehovan tehdä puhuminen. Anna Jehovan tehdä puhdistaminen ja kaikki tulee menemään hyvin. Älä pelkää näitä naisia, joita tulen lähettämään sinun luoksesi. He ovat kuuliaisia. He ovat rakastavia, ja he myös ovat valittuja. Luulen, että siinä on kaikki tänä iltana, vai pitäisikö Minun sanoa tänä aamuna. Lepää, pidä Jumalan Haarniska päällä. Jatka rukoilemista. Jatka Raamatun lukemista. Kaikki tulee menemään hyvin. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

1890. Näky - Raymond Aguilera 30. Marraskuuta 2006.

Näin häiriökohdan meren pinnalla. Näin merenpinnan liikkuvan samalla tavalla kuin jos myyrä olisi kaivanut juuri maan pinnan alla jonkun puutarhassa.

 

 

1889. Profetia - Raymond Aguilera 30. Marraskuuta 2006 klo 2:04.

Nyt teille, jotka syötte riisiä, sokeritonta sokeria; Minun Rauhani olkoon teidän kanssanne. Seuratkaa Herraa kirjaimelleen, lukekaa Raamattua, jakakaa toinen toisellenne Jumalan asioita. Lukekaa Raamattua niin hyvin kuin voitte. Ajat tulevat koviksi, mutta palkinto on suuri. Muistakaa, kun Kristus käveli maan päällä, Hän oli riippuvainen Jumalasta, Jehovasta ja Pyhästä Hengestä. Ne asiat mitkä Hän teki, Hän ei tehnyt niitä itsestään. Hän kulki kapeaa polkua, suoraa ja kapeaa. Joten muistakaa, ihmiset jotka syötte riisiä, sokeritonta sokeria joka peittää koko maailmaa. Jumalan Tiet ovat suoria ja kapeita, ovat olennaisia, ovat yksinkertaisia. Teidän Rakastava Isänne tulee suojelemaan ne, jotka ovat vartiossa vartiotorneissa, pitäen öljyn valmiina lamppujaan varten, ja etsivät niitä, jotka eivät tunne Isän Jehovan, Jeesuksen Kristuksen ja Pyhän Hengen Teitä. Minun Rauhani olkoon teidän kanssanne.

Asiat lännessä näyttävät typeriltä, ja ovat typeriä, suurin osa ei ole Jumalasta. Te muistatte, te luette Raamattua, te autatte veljiänne ja sisarianne, otatte Ehtoollista. Minun Rauhani olkoon teidän kanssanne. Ihmisen asiat ovat kovia; ovat vääriä ja eivätkä ole koskaan oikein. Ihminen on matkalla itsetuhoon. He eivät koskaan seuraa Jumalan sääntöjä. He eivät koskaan tottele Jumalaa. He eivät koskaan tahdo kuulla Jumalaa. He uskovat olevansa Jumalia. Olkoon niin! Olkoon niin! Ihmiset jotka syötte riisiä, sokeritonta sokeria; ihmisen tiet ovat parasta paholaiselle. Hänen valtakuntansa on suuri ja laaja. Joten muistakaa, syökää Jumalan Sanaa. Seuratkaa Hänen Teitään. Peljätkää aina Herraa; - viisauden alku. Jumalan Tiet ovat yksinkertaisia; suoria; ja ne ovat asian ytimeen. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

 

 

1888. Profetia - Raymond Aguilera 29. Marraskuuta 2006 klo 2:57.

Hyvää huomenta, Reymundo. Anna Minun sanoa yksi asia: Taivas on auki pastoreille, jotka tekevät Minun Tahtoni. Minä etsin kuuliaisia pastoreita, jotka lukevat Raamattua ja tottelevat. Jumalan tahto on avoin ovi Taivaaseen. Jotkut haluavat seisoa aidan päällä, he eivät mene tälle tai tuolle puolelle. Tämä ei tule auttamaan heitä lopun aikoina. Joko te olette minun puolellani tai te olette Minua vastaan. Te ette voi pelata tuon kaltaisia pelejä; sydämen asiat ovat todistettavissa teidän teoistanne. Älkää etsikö Jeesuksen Kristuksen Voimaa, tai Pyhän Hengen tai Minun – Isän Jehovan. Se tulee vain avaamaan oven kellariin; helvettiin. Muistakaa Minun Sanani – loppu on edessänne!

Jehovan Voima ja Valta on edessänne. Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Voima ja Valta on edessänne. Pyhän Hengen Voima on edessänne. Mahti ja Voima, Voimien Voima, muistakaa, olkaa kuuliaiset. Älkää kertoko Luojalle mitä tehdä – kuinka tehdä se, ja millä tavalla tehdä se. Jos olette lukeneet Raamattua, te tunnette sananpaikan saviruukusta ja Savenvalajasta. Pitääkö Minun sanoa enempää? Teidän tienne ja teidän tekonne vaikuttavat moniin ihmisiin. Te ette ainoastaan harhaan johda itseänne, vaan te harhaan johdatte laumaa. Siellä on ainoastaan Yksi oikea kirkko, kirkko joka tottelee Jehovaa, Jeesusta Kristusta, Pyhää Henkeä. He lukevat Raamattua, He laulavat hymnejä. He etsivät köyhiä. He ottavat Ehtoollista. He tottelevat Isää Jehovaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä, ja he muistavat Herran pelon. Tämä on Viisauden alku – yksinkertaisesti, suoraan ja asian ytimeen.

Herätkää! Herätkää! Totelkaa teidän Isäänne Jehovaa, Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, ja Pyhää Henkeä. Teidän aikanne on käymässä vähiin. Raamattu kädessä juokseminen ei auta teitä, jos ette avaa sitä. Te voitte saarnata ja voitte saarnata ja voitte saarnata ihmisen sanoja, mutta jos te ette toteuta käytännössä sitä mitä on Raamatun sisällä tai tiedätte sananpaikat kuuliaisuudesta Jumalalle, mitä hyötyä teistä on pastorina? Te voitte yhtä hyvin mennä kotiin – pakatkaa matkalaukkunne, valmistautukaa kun paholainen vie teidät hänen kotiinsa.

Muistakaa Minun Sanani, – Jehova ei valehtele, Jeesus Kristus Nasaretilainen ei valehtele, Pyhä Henki ei valehtele. Jos teillä on yhtään epäilyjä olla pastorina, jättäkää työnne. Tehkää jotakin muuta. Pelastakaa itsenne! Juoskaa vielä kun pystytte. Muistakaa, nämä Sanat ovat ohjeistamassa teitä, ohjaamassa teitä asioihin Jumalan tavalla. Olkaa vahvoja! Olkaa rohkeita! Tehkää vanhurskas asia! Lopettakaa työnne, jos ette usko voivanne huolehtimaan siitä, jos ette tiedä kuinka rukoilla, jos ette tiedä kuinka lukea Raamattua, jos ette tunnista Jumalan asioita. Älkää pelätkö ottaa lopputiliä, koska näin te tulette pelastamaan itsenne ja perheenne, ja kirkkojenne jäsenet. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

1887. Profetia - Raymond Aguilera 28. Marraskuuta 2006 klo 3:21.

Herra herätti minut lasten itkun ääneen. Joten menin alakertaan ja Herra antoi minulle tämän profetian:

Profetia:

Kyllä Reymundo, kyllä, lasten itkujen ääniä tullaan kuulemaan maailman jokaiselta kulmalta. Lapsen itkemässä nukkumaan, lapset itkemässä herätessään, lapset itkemässä päivän aikana, jotkut koska he menettivät vanhempansa, jotkut koska he ovat nälissään, jotkut koska he ovat menettäneet veljensä tai sisarensa, jotkut koska he ovat vihaisia. Nämä ovat tulevaisuuden asioita; lasten itkujen äänet. He menettivät viattomuutensa. He menettivät ystävänsä. He menettivät vanhempansa.

Miksi ei Kristuksen Ruumis herää? Nähkää seinällä oleva kirjoitus ja valmistautukaa. Täältä tulee kuoleman päivä, - ja Ruumis on nukkumassa.

Pastorit ovat saarnaamassa rahasta. He eivät edes tiedä mitä Raamatussa on. He eivät koskaan saarnaa lopun ajoista. He eivät ole yhteydessä Jumalaan; Jehovaan, Jeesukseen Kristukseen ja Pyhään Henkeen. He nukkuvat hienoissa vaatteissaan; ovat hienoissa tukkalaitteissaan, kultainen lusikka suussaan, he ajattelevat tuntevansa Jumalan, he ajattelevat että he ovat seuraamassa Jumalaa, ja saamaan aikaan he ovat etsimässä rahojansa, heidän omaisuuttansa, jotka tulevat lähettämään heidät helvetin kuiluun. Herää Kristuksen Ruumis! Herää! Lukekaa kirjoitus seinältä. Täältä tulevat lasten itkujen äänet, jotka pimeässä etsivät vastauksia, eivätkä löydä yhtään. Maailman pastorit: Jos ette voi lukea Raamattua, ainakin sitten Rukoilkaa. Rukoilkaa sielullanne, mielellänne, ruumiillanne. Etsikää asioita jotka ovat vanhurskaita; etsikää Jehovan asioita, Jeesuksen Kristuksen ja Pyhän Hengen asioita. Ottakaa Ehtoollista joka päivä, rukoilkaa ja rukoilkaa ja rukoilkaa. Ottakaa itsellenne vähän lepoaikaa kaikesta rahojenne laskemisesta, ja lukekaa Raamattua kannesta kanteen, ja nähkää mitä te tulette oppimaan. Päivä on edessänne, jolloin teillä ei tule olemaan paikkaa piiloutua. Raha ei tule pelastamaan teitä, paholainen ei tule pelastamaan teitä.

Ainoa, joka voi pelastaa teidät, on teidän Jumalanne Jehova, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki, mutta kuinka Hän voisi tehdä sen jos Hän ei tunne teitä ja te ette tunne Häntä? Ottakaa nämä Sanat, mitä te sanotte joka sunnuntai sydämeenne. Harjoittakaa sitä mitä te saarnaatte. Kuunnelkaa Jumalan Sanaa, rukoilkaa Häntä ja Pyhä Henki tulee koskettamaan teitä, tulee opettamaan teitä, tulee näyttämään teille, mitä tehdä näinä vaikeina aikoina jotka ovat tulossa eteenne. Näiden Sanojen tarkoitus on opettaa teitä, ohjata teitä, pelastaa teidät. Älkää suuttuko! Älkää vihastuko! Sillä mitä te voitte tehdä, jos te tulette teidän Jumalaanne Jehovaa, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä vastaan?

Tulkaa Totuuden puolelle, ja Totuus tulee pelastamaan teidät. Kun te olette Jumalan Valossa, Hän tulee pitämään teistä kiinni, Hän ei tule koskaan päästämään teistä irti. Mutta jos te olette opettamassa Jumalan Sanaa, kuinka te voitte opettaa jos te ette ole peitettynä Jeesuksen Verellä vaeltaen Vanhurskauden Valossa. Muistakaa Minun Sanani Lapseni. Muistakaa Minun Sanani, Minun Pastorini: Joko te olette Minun puolellani tai te olette Minua vastaan. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

1886. Profetia - Raymond Aguilera 27. Marraskuuta 2006 klo13:13.

Minä olen, Minä olen, Minä olen. Minä olen mitä te näette, mitä te kosketatte, mitä on ollut, mitä on nyt, mitä tulee olemaan. Kaikki on Minun Käsissäni, Voima, Kunnia, Kosto, Rakkaus. Maailman asiat tulevat muuttumaan, jotkut asiat hitaasti, toiset asiat dramaattisesti. Asiat tulevat muuttumaan. Kun Minä sanon, että aion laittaa lopun tälle maailmalle; nämä eivät ole turhia Sanoja. Te voitte haudata päänne hiekkaan. Te voitte teeskennellä, ettette kuulleet tätä viestiä. Te voitte kutsua Minun Profeettaani nimillä, mutta se on edessänne; ”Loppu.” Monet ihmiset tulevat kuolemaan. Monet ihmiset tulevat kärsimään. Jumalan koston kiivaus on täällä. Tämä on kerrottu ennalta läpi Raamatun useiden satojen vuosien ajan ja silti ihmiset eivät usko, mitä on heidän edessään. Sinä kerrot heille ja sinä kerrot heille ja sinä kerrot heille. Sinä annat heille merkkejä. Sinä annat heille varoituksia ja silti he piilottavat päänsä. He pelaavat edelleen kirkkopelejä.

Kristuksen Ruumiin täytyy herätä, koska kuolema on edessänne. Monin tavoin, väkivaltaisesti, ihmiset tulevat tappamaan ilman mitään syytä. Laki ja järjestys tulevat katoamaan. Paholainen tulee tappamaan. Eri valtioiden armeijat tulevat tappamaan. Se kaikki on Raamatussa. Loppu on edessänne; jos te haluatte leikkiä kirkkoa – leikkikää kirkkoa! Mutta muistakaa tämä; teille oli kerrottu, teitä oli varoitettu ja te vähättelitte sitä, ja te menitte pelaamaan peliänne; - fantasia Kristillisyyttä. Luulen, ettette tule uskomaan ennen kuin tuo maila iskee teitä silmienne väliin, tai tuo luoti, tai tuo nyrkki, tai nuo kahleet. Kun te näette kun teidän rakkaitanne kannetaan pois, raiskataan, silvotaan ja heitetään kuoppaan.

Muistakaa, teidän Isänne sanoi teille, että toisitte Kristuksen Ruumiin yhteen. Hän käski teitä rukoilemaan. Hän käski teitä ottamaan Ehtoollista. Hän käski teitä etsimään veljiänne ja sisarianne kaduilla, olemaan vanhurskaita, etsimään Minun Poikaani Jeesusta Kristusta Nasaretilaista. Nämä asiat eivät ole vaikeita verrattuna siihen mitä te joudutte käymään läpi, jos ette tee näitä. Herätkää, täältä tulee luoti. Täältä tulee maila. Täältä tulee nyrkki, suoraan ja tarkasti teidän naamaanne. Lakatkaa pelaamasta kirkkopelejä, lopettakaa tuo tanssiminen, joka ei vie teitä mihinkään muualle kuin kuiluun.

Laittakaa nenänne Raamattuun. Lakatkaa etsimästä maailman asioita. Menkää polvillenne ja rukoilkaa. Älkää etsikö ihmisten teitä, etsikää Jehovaa, etsikää Jeesusta Kristusta Nasaretilaista, etsikää Pyhää Henkeä. Tämä on se, missä Suoja on. Tämä on se, missä Voima on. Tämä on se, missä Rakkaus on. Paholainen, teidän vihollisenne tulee heittämään kaiken teitä kohti, ja te ette edes usko, että hän on siellä. Te ette edes usko Jeesukseen Kristukseen. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

1885. Näky - Raymond Aguilera 27. Marraskuuta 2006.

Herra antoi saman näyn minkä näin aikaisemmin unessa (1884) tästä laihasta naisesta kahlittuna seinään levällään olevin käsin, näyttäen holokaustin uhrilta.

Herra sanoi, ”Tämä on Kristuksen Ruumis! Ray, auta häntä pääsemään vapaaksi. Auta häntä pääsemään vapaaksi. Auta, ja päästä hänet vapaaksi.

 

 

1884. Uni - Raymond Aguilera 27. Marraskuuta 2006 klo 5.

Sain unen, jossa ihmiset juoksivat ylös ja alas kaltevia mäkiä minua kohti kuin karjalauma. En tiedä mitä kohti tai mitä pakoon he olivat juoksemassa. Heillä kaikilla oli päällään eläinten turkit; he näyttivät minusta luolamiehiltä.

Sitten minä olin penkereellä ja voin nähdä farmarin pellon ja ojan kastelua varten. Katsoessani lähemmin näin suuren käärmeen ojassa. Se oli noin 100 jalkaa pitkä. Käskin sisartani Cristinaa antamaan minulle vieressään olevan vesiletkun, jotta voisin ruiskuttaa sen pois. Kun hän antoi minulle vesiletkun voin nähdä, että käärme jahtasi suurta lintua, joka oli pienen auton kokoinen. Kun käärme pääsi lähemmäksi lintua, se nosti itsensä ilmaan. Tämä järkytti minua, koska se nosti itsensä noin 40 jalan korkeudelle ilmaan ja oli iskeytymässä lintua kun minä ruiskutin sitä vesiletkulla. Lintu lensi pois käärmeen ajaessa sitä takaa.

Sitten Herra sanoi ”Elävä profetia.”

 

 

1883. Näky - Raymond Aguilera 25. Marraskuuta 2006 klo 6.

Näin neljä hevosta sidottuna yhteen ja vetämässä jotain pellolla. Ne näyttivät kuin olisivat tasoittamassa viljaa tai jotain.

Näky:

Näin jonkun pitävän asetta nenäliinan tai vaatepalan alla.

Näky:

Näin paperikruunun, mikä oli taitetun metallituolin päällä lattialla.

Näky:

Näin kuinka puista tulitikkua iskettiin maahan ja voin nähdä sateenkaaren värejä missä se oli sytytettynä.

Näky:

Näin laihan naisen riippumassa seinällä. Hänen käsivartensa olivat venytetyt ylöspäin ja sidottuina ranteista seinään, niin kuin voit nähdä vanhan ajan vankilassa.

 

 

1882. Uni - Raymond Aguilera 24. Marraskuuta 2006 klo 7:24.

Olen saanut saman unen nyt kolmena yönä peräkkäin. Unessa olen remonttimies. Minä menen talolle, jota aion korjata. Avaan etuoven ja kävelen sisään ja löydän joitakin pakolaisia istumassa keskellä olohuoneen lattiaa, laittomasti käyttävät asunnonomistajan matkapuhelinta. He ovat soittamassa kaikkialle maailmaan. He näyttivät yllättyneiltä, kun näkivät minun kävelevän sisään. Kysyin heiltä, mitä he olivat tekemässä, ja sanoivat käyttävänsä puhelinta. Minä sanoin, ”Se ei ole teidän puhelin. Miksi olette tekemässä pitkän matkan puheluita?” Joten tämä mies selittää, että näiden ihmisten täytyy tehdä nämä puhelut. Minä sanon hänelle, ettei se ole oikein ja heidän täytyisi lähteä, ja sitten minä otan puhelimen pois heiltä.

Minä soitan poliisille ja kun poliisimies saapuu, hän haastattelee miestä, useita naisia ja lasta. Uskon, että mies ei ole naimisissa kenenkään kanssa näistä naisista. Hän vain antaa eri ihmisten käyttää talonomistajan puhelinta. Hän sanoo olevansa pahoillaan. Joten poliisimies kysyi mieheltä hänen osoitettaan ja puhelinnumeroa, ja hän antoi nämä tiedot poliisille. Huomasin, että hänellä oli oma puhelin myös, mutta hän ei käyttänyt sitä. Sen sijaan hän murtautuu jonkun toisen kotiin käyttääkseen heidän puhelintaan, joten puhelin maksut menevät talon omistajan puhelinlaskuun.

Seuraavaksi poliisimies soittaa minulle haastattelua varten ja minä kerron hänelle uudestaan mitä tapahtui, mutta hän ei tunnu välittävän näistä pakolaisista, ainoastaan siitä mitä minä olen nähnyt.

Näky:

Näen Käsiparin muokkaavan ja muodostavan pallon. Voin nähdä jonkinlaisia lastuja lähistöllä.

 

 

1881. Näky - Raymond Aguilera 22. Marraskuuta 2006.

Herra näytti minulle nukkuvan karvattoman pentu Chihuahuan. Sitten Minä näin aikuiseksi kasvaneen Chihuahuan kaulapanta kaulassaan. Se näytti kuin se olisi poseerannut kuvaa varten.

1880. Näky - Raymond Aguilera 22. Marraskuuta 2006.

Herra antoi minulle näyn: Minä oli seisomassa tällä avoimella kentällä, kun minä näin Valkoisen Hevosen, jolla oli Daavidin tähden kuva otsassaan. Se juoksi minua kohti. Minä näin satojen hevosten juoksevan Valkoisen Hevosen jäljessä. Sitten Näky loppui.

Näky:

Minä näin Valon, mikä valaisi valtavan pimeän luolan.

 

 

1879. Näyt - Raymond Aguilera 21. Marraskuuta 2006 klo 4:30.

Näin Hengessä tämän Valkoisen Valon tulevan ylös pimeän horisontin takaa.

Näky:

Näen kolme hevosta sidottuina yhteen, kävelemässä rinnakkain. Oikealla puolella olevalla mustalla hevosella oli silmillään näön peittävä side.

Näky:

Näen tämän litteän kalan; uskon sen nimen olevan kampela, liikkuvan merenpinnan alapuolella. Seuraavaksi näen kilpikonnan uivan lähellä meren pohjaa. Sitten näen jonkinlaisen sukellusveneen etsimässä jotakin meren pohjasta.

Näky:

Näin joitakin käärittyjä samppanjapulloja, joita oltiin avaamassa ja kaatamassa. Siellä tuntui olevan jonkinlainen juhla menossa.

Näky:

Herra otti minut Hengessä. Minä olin sen ulkopuolella, minkä me tunnemme ulkoavaruutena (ulkoavaruuden ulkopuolella). Voin nähdä meidän ulkoavaruutemme, sieltä missä minä olin, ja se oli kuin pieni piste. Siellä oli jotakin tämän toisella puolella, ja tämä on se mitä näin. Minä jatkoin katsomista takaisin meidän ulkoavaruuteemme tai universumiin – tai siihen pieneen pisteeseen, johonka ne olivat pienennetty. Tunsin itseni hyvin oudoksi olla tässä paikassa ja enkä voi oikein laittaa sitä sanoihin. Luulen, että se oli Jumalan Paikka. Se oli haalean puuterinsininen väriltään, mutta siinä oli valkoisia alueita ja se oli hyvin seesteinen. Se muistutti minua valoisasta sinisestä päivästä auringon paistaessa, paitsi täällä ei ollut aurinkoa, ainoastaan Valo joka jatkui ikuisesti ja iankaikkisuudesta iankaikkisuuteen. Se on kaiken sen toisella puolella, mitä me ajattelemme tietävämme; siellä on valtava avaruus. Tämä pieni planeetta, jossa me elämme, ja sen monet galaksit, eivät ole mitään. Sieltä mistä minä katsoin sitä, se oli niin pieni, että minä pystyin juuri ja juuri näkemään sen.

Tämä paikka, missä Jumala elää, oli tulossa suuremmaksi ja suuremmaksi ja suuremmaksi. Se oli niin rauhallista ja tyyntä kokea tämä Hengessä, ja niin musertavaa, – Vau – Minulla ei ole sanoja kuvata sitä mitä näin. Voin nähdä tässä paikassa tämän kauniin Valkoisen Hevosen, jolla oli pitkä kaula. Se oli vain niin kaunis. Voin nähdä sen vain kaulasta ylöspäin. Sitten näin Hänen juoksevan tässä oudossa paikassa. Se oli kuin Hevonen olisi juoksemassa pilvissä, näin luulen.

Se mitä minä näin menee iankaikkisuuden toiselle puolelle, äärettömyyden ja meidän universumiemme toiselle puolelle. Meillä ei ole aavistustakaan mitä iankaikkisuus on.

 

 

1878. Näky - Raymond Aguilera 21. Marraskuuta 2006.

Näky:

Herra antoi minulla näyn peuran rinnasta. Sitten seuraavat sananpaikat:

Ps. 42:1Veisuunjohtajalle; koorahilaisten mietevirsi. Niinkuin peura halajaa vesipuroille, niin minun sieluni halajaa sinua, Jumala.

Ps. 42:2 Minun sieluni janoo Jumalaa, elävää Jumalaa. Milloin saan minä tulla Jumalan kasvojen eteen?

Ps. 42:3 Kyyneleeni ovat minun ruokani päivin ja öin, kun minulle joka päivä sanotaan: "Missä on sinun Jumalasi?"

Ps. 42:4Näitä minä muistelen ja vuodatan sydämeni: minä kuljin väentungoksessa, astuin sen kanssa Jumalan huoneeseen riemun ja kiitoksen raikuessa juhlivasta joukosta.

Ps. 42:5 Miksi murehdit, minun sieluni, ja olet minussa niin levoton? Odota Jumalaa. Sillä vielä minä saan häntä kiittää hänen kasvojensa avusta.

Ps. 42:6 Minun Jumalani, minun sieluni on murheellinen minussa, sentähden minä muistan sinua Jordanin maalla, Hermonin kukkuloilla ja Misarin vuorella.

Ps. 42:7 Sinun koskiesi pauhussa syvyys syvyydelle huutaa, kaikki sinun kuohusi ja aaltosi käyvät minun ylitseni.

Ps. 42:8 Päivällä Herra säätää armonsa, ja yöllä minä hänelle veisaan ja rukoilen elämäni Jumalaa.

Ps. 42:9 Minä sanon Jumalalle, kalliolleni: "Miksi olet minut unhottanut? Miksi minun täytyy käydä murhepuvussa, vihollisen ahdistamana?"

Ps. 42:10 Minun luitani jäytää, kun viholliseni minua häpäisevät, sanoen minulle kaiken päivää: "Missä on sinun Jumalasi?"

Ps. 42:11 Miksi murehdit, minun sieluni, ja miksi olet minussa niin levoton? Odota Jumalaa. Sillä vielä minä saan kiittää häntä, minun kasvojeni apua, minun Jumalaani.

 

 

1877. Profetia - Raymond Aguilera 20. Marraskuuta 2006 klo15:11.

Espanjaksi:

Se kuvottaa Minua! Se kuvottaa Minua, kaikki mitä näen! Kyllä, se on saapunut; kaikki, asian ytimeen – Kaikki! Täältä tulee päivä – Jumalan Päivä, asian ytimeen! Avatkaa silmänne. Avatkaa korvanne. Täältä tulee Päivä – Jumalan Päivä. Kyllä, kyllä – syökää Ehtoollista. Kyllä, syökää Ehtoollista. Haluan teidän rukoilevan, rukoilevan, rukoilevan kunnes ette pysty puhumaan. Jumalan Huulilla, Jeesuksen Huulilla, Pyhän Hengen Huulilla, kyllä Päivä on saapunut – Jumalan Päivä.

Englanniksi:

Tulkaa, tulkaa, katsokaa sisälle Minun Sydämeeni ja nähkää mitä te tulette löytämään. Rakkauden, Rakkauden, Rakkauden, Rakkauden minun Laumaani kohtaan, Rakkauden kaikkea sitä kohtaa mikä on oikein, kaiken sen Rakkaus mitä on, kaiken mitä tulee olemaan, Rakkaus, Rakkaus, Rakkaus. Tämä on se mitä Jehovan, Jeesuksen Kristuksen ja Pyhän Hengen Sydämessä on. Avatkaa silmänne. Avatkaa korvanne. Kuunnelkaa mitä Herralla Jehovalla, Jeesuksella Kristuksella ja Pyhällä Hengellä on sanottavaa. Jos te olette ajamassa katua pitkin ja teidän etulasinne on likainen, te käännätte ikkunapyyhkimenne päälle, jotta voisitte nähdä kirkkaasti. Tämä on se, mitä Minä olen sanomassa teille, että tekisitte sen. Jos te olette hämmentyneitä, te ette voi nähdä’ selkeästi Jumalan Sanaa.

Laittakaa nenänne Raamattuun ja lukekaa ja lukekaa, rukoilkaa ja rukoilkaa. Ottakaa Ehtoollista. Etsikää Herran asioita ja te tulette löytämään Herran, teidän Jumalanne, Jehovan, Jeesus Kristuksen ja Pyhän Hengen. Ihminen yrittää manipuloida, väännellä ja käännellä Jumalan Sanoja ihmisen tavalla. Ihminen ei pysty pelastamaan ketään, hän ei pysty pelastamaan itseään. Paholaisella on ihminen taskussaan, ja molemmat, sekä tasku ja paholainen ovat menossa helvettiin. Siellä on monia ihmisiä tässä maailmassa, joita pidetään kunniassa ja joita arvostetaan, ja he ovat menossa helvettiin. Koska heillä on silmät suljettuina. Heillä on korvat suljettuina Jumalan Sanalle. Ihmisen kunnia ei ole mitään! Jumalan Kunnia on kaikki. Te kunnioitatte Jumalaa, Jumala kunnioittaa teitä. Te Rakastatte Jumalaa, Jumala Rakastaa teitä. Se on yksinkertaista, oikeaa, suoraa, ja asian ytimeen. Täältä tulevat liekkien päivät, luotien, rakettien, myrkkykaasun, tautien, kuolleitten ruumiitten päivät, asioiden joita kenenkään ei pitäisi nähdä. Ne ovat pian kulman takana. Jos haluatte pelastaa itsenne, teidän perheenne, teidän ystävänne, avatkaa tuo Raamattu, lukekaa Jumalan Sanaa, ottakaa Ehtoollista, rukoilkaa, rukoilkaa ja rukoilkaa. Rukoilkaa kello kolme ja kello seitsemän ja rukoilkaa ja rukoilkaa ja rukoilkaa. Te etsitte teidän Isäänne Jehovaa, Jeesusta Kristusta ja Pyhää Henkeä, ja he tulevat suojelemaan teitä. Nämä eivät ole turhia Sanoja, nämä ovat tosia Sanoja. Ne ovat oikein, suoraan ja asian ytimeen.

Mutta jos te haluatte pelata maailmallisia pelejä, huijata itseänne maailman asioilla, te tulette kuolemaan maailman kanssa. Muistakaa luodit, muistakaa myrkkykaasut, muistakaa, paholaisen silmät ovat teitä kohti terävien hampaitten kanssa, limaisen kostean kielen kanssa, valmiina nielemään teidät pää edellä paholaisen rakkaudella. Teidän voitte valita. Joko se on Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki, tai paholaisen pahan hengityksen hänen limaisen kielensä kanssa, imemässä teidän silmiänne pois, yksi kerrallaan.

Muistakaa, lukekaa Raamattua alusta loppuun, rukoilkaa, rukoilkaa, rukoilkaa, ottakaa Ehtoollista, etsikää veljiänne ja sisarianne kaduilta. Älkää peljätkö korjata pastoreitanne, jos hän on johtamassa teitä ja muita harhaan. Olisi parasta hankkia uusi pastori, kuin että koko lauma putoaisi kuiluun. Yksi huono pastori voi johtaa monet harhaan. Muistakaa, Jumalan Tiet ovat selkeitä, suoria, ja asian ytimeen. Teidän ei tarvitse väännellä Jumalan Sanoja ymmärtääksenne Jumalan Sanoja. Jumalan Rakkaus on siellä! Jumalan Armot ovat siellä. Anteeksiantamus, anteeksiantamus, anteeksiantamus ovat Jumalan Tiet, jos te olette todella etsimässä Jumalaa koko sydämellänne, mielellänne ja sielullanne. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

 

 

1876. Profetia - Raymond Aguilera 19. Marraskuuta 2006 klo 4:55.

Reymundo, sinä olet kuullut termin: ”Hyvät, pahat ja rumat.” No, tämä on ihmisen kirkko tänä päivänä. Jotkut ovat hyviä, jotkut ovat pahoja, ja jotkut ovat rumia. Kaikki mitä Herra sanoo, on totuus. Ihmisen kirkko ei tule pitämään siitä, mitä Minä tulen sanomaan, mutta Minä en välitä! Minä tulen hävittämään heidät, tarkasti. Monet uskovat, että nämä kirkot ovat suuria, ovat vanhurskaita, mutta Minä kerron teille tänään, nämä kirkot tulevat viemään teidät Gehennaan. Uskotte Minua tai ette, jos te pysytte tämän kaltaisessa kirkossa, te tulette olemaan Gehennassa perheenne ja ystävienne kanssa.

Viisastukaa! Laittakaa nenänne Raamattuun. Lukekaa Jumalan Sanaa, ja Pyhä Henki tulee näyttämään teille ja opastamaan teitä. Jos ette, no, te tulette näkemään tuon ihanan paikan, jonka Minä tein paholaiselle. Älkää ottako näitä Sanoja kevyesti, koska Jehova, Jeesus Kristus Nasaretilainen eivät valehtele. Me Rakastamme jokaista, mutta Me vihaamme sitä mikä on pahaa, mikä on rumaa, mikä ei ole Jumalasta tämän päivän ihmisen kirkosta. Heidän voimansa lähde on Saatana, raha, ahneus.

He unohtavat Jumalan Koston. Te ette tule Jumalaa vastaan ilman rangaistusta. Jumala ei käännä Hänen Päätänsä katsomaan toiseen suuntaan. Se on häpeällistä, että ihmisen kirkon johtajat ovat käyttäneet Minun Sanojani, Minun Ohjeitani ahneutensa hyväksi. Sinä voit sanoa heille ja sanoa heille ja sanoa heille; he eivät kuuntele. Heillä on kovat päät, nenät suunnattuna menemään suoraan kohti helvettiä ja mikään ei pysty pysäyttämään heitä. Mitä vanhemmaksi joku tulee, sitä suuremmaksi tulee ymmärrys siitä, että elämä on hyvin lyhyt. Miksi tuhlata koko iankaikkisuutta helvetissä sen pienen rahan tähden, joka ei tule antamaan teille mitään onnellisuutta?

Kääntykää kohti Jeesusta, ja Minä tarkoitan kohti todellista Jeesusta, sitä joka on Raamatussa, ei sitä kohti mitä te saarnaatte. Kääntykää Isää kohti, Hän on siellä myös, ja jos te katsotte todella tarkasti, te tulette löytämään Pyhän Hengen. Sillä Me kolme olemme Yksi. Me kolme olemme yksimielisiä. Mitään ei tapahdu, mistä me Kolme emme tiedä. Ihmisen kirkko ei pysty pettämään ketään muuta kuin itseään, ja muutamaa sokeaa seuraajaa, jotka haluavat tulla johdetuksi heidän nenistään, silmät peitettyinä, tulpat korvissaan, tanssivin jaloin jotka eivät mene minnekään, paitsi helvettiin.

Siellä ei ole yhtään vitsiä Taivaassa, mikä ei olisi Jumalasta. Taivaan asiat ovat oikeita, virheettömiä, ja puhtaita. Älkää kertoko vitsiä Jumalan Nimestä, koska Me kolme kuulemme kaiken. Mahdin Voima, Maan Voima, Taivaan Voima, Maailmankaikkeuden Voima ovat kaikki Jehovan Käsissä, Jeesuksen Kristuksen ja Pyhän Hengen Käsissä.

Herätkää ihmiset! Lakatkaa kuuntelemasta näitä niin sanottuja saarnaajia, joilla on toinen jalka helvetissä ja toinen jalka heidän pankissaan. Te ette tule löytämään Jumalaa sieltä. Kääntykää pois, kääntykää pois nyt! Etsikää todellista Jehovaa, todellista Jeesusta Kristusta, todellista Pyhää Henkeä. Laittakaa nenänne Raamattuun ja lukekaa ja lukekaa ja rukoilkaa ja rukoilkaa. Etsikää Minua totuudellisella rehellisellä sydämellä, ja te tulette löytämään Pyhän Hengen. Ja te tulette löytämään todellisen Jehovan, todellisen Jeesuksen Kristuksen Nasaretilainen, todellisen Pyhän Hengen.

Me toivotamme teidät tervetulleeksi. Me Rakastamme teitä. Me ihailemme teitä. Minä toivon, että te kuuntelitte tätä sanomaa,koska Jumala ei valehtele, mutta Jumala myös korjaa. Jumala kouluttaa niitä, joita täytyy rangaista.Muistakaa, Jehova, Jeesus Kristus Nasaretilainen ja Pyhä Henki ovat yksi. Meitä ei voida jakaa. Meitä ei voida erottaa. Me olemme Yksi, iankaikkisesti ja iankaikkisesti ja iankaikkisesti . Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

 

 

1875. Profetia - Raymond Aguilera 18. Marraskuuta 2006 klo 7:14.

Siellä ei ole rauhaa, Jumalan Talossa. Ne Voimat jotka on, ovat hämillään ja hämmentävät Minun Laumaani. Voimien, jotka ovat, tulee tehdä parannus, täytyy keskittyä Jeesukseen Kristukseen Nasaretilaiseen. Heidän pitää pudota polvillensa kyyneleet silmissään ja pyytää Herrojen Herraa, Kuningasten Kuningasta antamaan heille anteeksi heidän pahuutensa, heidän harhaan johtamisensa, heidän ylpeytensä, kaiken sen mikä ei ole Jumalasta, Isästä Jehovasta, Jeesuksesta Kristuksesta, ja Pyhästä Hengestä. Asioiden täytyy muuttua Kristuksen Ruumiissa; nämä eivät ole turhia Sanoja. Nämä ovat Jumalan Sanoja, Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen.

Ihmisen aika on tulossa loppuun, niin myös ihmisen kirkon ajan täytyy tulla loppuun. Voimat jotka ovat, tulevat hävitetyiksi. Jos te uskotte Jeesukseen, jos te uskotte Isään Jehovaan, jos te uskotte Pyhään Henkeen, te tulette korjaamaan tienne, tänään. Mitä tekemistä valkeudella on pimeyden kanssa Kristuksen Ruumiissa. Ylpeyden täytyy mennä! Lakihenkisyyden täytyy mennä! Jumalan Koston kiivaus on täällä, Jumalan Rakkaus on täällä.

Kunnia olkoon Isän, Pojan ja Pyhän Hengen, sillä sinun Sanasi ovat totuus, sinun Sanasi ovat totuus, oikein ja tarkasti. Tulkaa ihmiset, tulkaa, kuunnelkaa Minun Isääni avoimin korvin. Avatkaa silmänne, lukekaa Raamattua, etsikää Minua, Jeesusta, Lapsen Rakkaudella, ja Minä tulen pelastamaan teidät. Seuratkaa ihmisen sanoja ja tulette tuhoutumaan. Tästä ei ole epäilystäkään. Jos seuraatte ihmiset sanoja, te tulette tuhoutumaan. Tulkaa pois leveältä tieltä; menkää kapealle tielle, lukekaa Raamattua avoimella sydämellä. Pyhä Henki tulee vastaamaan teidän kysymyksiinne, tulee vapauttamaan teidät pahasta, antaa teille rauhan, toivon ja rakkauden joita jokainen etsii. Loppu on edessänne. Jeesuksen Rakkaus on täällä, nyt!

Tulkaa My People, tulkaa! Tehkää itsenne valmiiksi Taivaaseen. MinunLampaani, MinunKaritsani tuntevat Minun Ääneni soinnin. Mihinkä Minä johdatan heidät, sinne he menevät. Ylistys ja Kunnia ja Rauha Isälle, kaikkiYlistys, RauhajaKunnia menee Isälle.Minä Palvon sinua Isälle. Minä Rakastan sinua Isä. Minä tottelen sinua Isä. Kaikki Rauha, Kirkkaus ja Kunnia menee Isälle. Kaikki Ylistys, Rauha ja Kunnia menee Isälle. Kaikki Ylistys, Rauha ja Kunnia menee Isälle. Olkoon niin, MinunIsäni! Olkoon niin, MinunIsäni! Mitä Sinä olet päättänyt tehdä, tulee tehdyksi,tarkasti niin kuin Sinä olet ilmoittanut Raamatussa, tarkasti niin kuin Sinä olet ilmoittanut Profetioissa, tarkasti, asian ytimeen. Ylistys sinulle Isä. Ylistys sinulle Isä. Ylistys sinulle Isä. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

 

 

1874. Profetia - Raymond Aguilera 18. Marraskuuta 2006.

Herra sanoi, ”Televisio-ohjelmassa The Way of the Master, missä Kirk Cameron ja Ray Comfort esiintyvät, on tuomitseva henki ja ylpeys.”

 

 

1873. Uni - Raymond Aguilera 18. Marraskuuta 2006 klo 6:49.

Sain unen, ja tässä unessa näin sydämen joka näytti 3-ulotteiselta ystävänpäivän sydämeltä. Näin sydämen laskeutuvan taivaasta. Sydän leijui alas, ja liikkui ihmisten joukossa jonkinlaisen fyysisen sodan aikana. Ihmisillä oli vaikeuksia käsittää tätä sydäntä. Unen aikana minun kieleni oli hyvin kuiva ja tunsin kuin olisin ollut aavikolla. Sitten näin sydämen alkavan liikkumaan takaisin taivaalle. Voin nähdä ihmisten olevan yhä hämmentyneitä koskien tätä sydäntä. Jotkut ihmiset näyttivät paheksuvan sitä, jotkut kunnioittivat sitä, ja toiset vaikuttivat hämmentyneiltä. Siellä oli joitakin ihmisiä, jotka jopa kapinoivat. Kun sydän liikkui takaisin taivaalle, minä näin jotain mikä näytti kuin valkoiselta joelta. Minusta se vaikutti maidolta – se näytti kuin maitovirralta, jossa oli maidon vesiputous tulemassa alas taivaalta. Tämä Valkoinen neste täytti maan ja voin nähdä ihmisten uivan siinä. Tunsin, että se oli Pyhä Henki. Sitten uni loppui.

 

 

1872. Tapahtuma - Raymond Aguilera 17. Marraskuuta 2006.

Rukouksen aikana minä kysyin Herralta, ”Mitä sinä ajattelet Joel Osteenista; Houston, Texasissa olevan Lakewood Kirkon pastorista?”

Herra sanoi, ”Joel Osteen on vauva Kristitty.”

 

 

1871. Näky - Raymond Aguilera 16. Marraskuuta 2006.

Herra antoi minulle näyn pyramidista. Pyramidi oli yhtä leveä kuin korkea, pyramidin huipulla oli iso alue, joka oli tasainen, ja tasaisen alueen päällä oli suuri timantti, suuri kuin talo.

Sitten Herra sanoi, ”Epäilevä Tuomas!”

1870. Tapahtuma - Raymond Aguilera 15. Marraskuuta 2006.

Minä vein Evan ja pojat ulos syömään eilen, koska ajattelin että meidän pitäisi juhlia koska Evasta oli tullut Yhdysvaltojen kansalainen. Illallisemme aikana me aloimme puhua Profetiasta 1860 ja siitä kuinka Herra käyttää ovelasti granaattiomenaa symbolina. Eva sanoi uskovansa, että tuo hedelmä oli mainittu jossakin päin Raamattua, ehkä Korkeassa Veisussa. Joten minä sanoin, ”Tarkistetaan se, kun me pääsemme kotiin.”

1860. Profetia - Raymond Aguilera 11. Marraskuuta 2006 klo 7:37 am.

Reymundo, sinun uuden perheesi vaimot tulevat olemaan hyvin tiiviisti yhdessä niin kuin granaattiomenan siemenet – peitettynä punaisella Jeesuksen Verellä ja Jumalan haarniskalla.

 

Joten me lähdimme ravintolasta ja ajoimme kauppaan, mihinkä Eva halusi mennä. Autoni sisällä hän näki minun NIV Raamattuni. Hän avasi sen katsoakseen Korkeaa Veisua. Kun hän löysi Korkean Veisun, hän katsoi minua yllättyneenä ja sanoi: Minä en voi uskoa tätä. Minä avasin Korkean Veisun sattumanvaraisesti, ja ensimmäinen sana, mihinkä minun tarttui, oli sana ”granaattiomenat”. Mitkä ovat mahdollisuudet tähän?! Ja katso tätä; tämän osan otsikko on nimeltään: ”Rakastaja”!

Voin sanoa, että olin vähän hämmästynyt siitä mitä hän oli sanomassa. Minä sanoin Eva, ”Luuletko, että Herra oli kuuntelemassa meitä kun me olimme syömässä illallista ja puhuimme tästä?”

Tämä on se sananpaikka, mihinkä Eva avasi raamatun:

Korkea Veisu 6:11-12

Rakastaja

"Pähkinätarhaan minä menin katselemaan laakson vihreyttä, katsomaan, joko viiniköynnös versoo, joko kukkivat granaattipuut.

Aavistamattani asetti sieluni minut jalon kansani vaunuihin.".

Sen jälkeen kun oli lukenut tämän, Eva sanoi hänellä olevan hämärä muistikuva, että siellä oli enemmän asiaa granaattiomenoista tässä kirjassa, joten hän käänsi taaksepäin ja todellakin, löysi enemmän:

Korkea Veisun luku 4 (33/38):

K.V. 4:1 "Katso, kaunis sinä olet, armaani; katso, kaunis sinä olet. Kyyhkyläiset ovat sinun silmäsi huntusi takana; sinun hiuksesi ovat kuin vuohilauma, joka laskeutuu Gileadin vuorilta.

K.V. 4:2 Sinun hampaasi ovat kuin lauma kerittyjä lampaita, pesosta nousseita, kaikilla kaksoiset, ei yhtäkään karitsatonta.

K.V. 4:3 Kuin punainen nauha ovat sinun huulesi, ja suusi on suloinen; kuin granaattiomena, kypsyyttään halkeileva, on sinun ohimosi huntusi takana.

K.V. 4:4 Sinun kaulasi on niin kuin Daavidin torni, linnaksi rakennettu; tuhat kilpeä riippuu siinä, urhojen varustuksia kaikkia.

K.V. 4:5 Sinun rintasi ovat kuin kaksi nuorta peuraa, kuin gasellin kaksoiset, jotka käyvät laitumella liljain keskellä.

K.V. 4:6 Siksi kunnes päivä viilenee ja varjot pakenevat, minä käyn mirhavuorelle ja suitsukekukkulalle.

K.V. 4:7 Kaikin olet kaunis, armaani, ei ole sinussa ainoatakaan virheä."

K.V. 4:8 "Tule kanssani Libanonilta, sinä morsiameni, tule kanssani Libanonilta. Lähde pois Amanan huipulta, Senirin ja Hermonin huipuilta, leijonain leposijoilta ja pantterien vuorilta."

K.V. 4:9 "Olet lumonnut minut, siskoni, morsiameni, lumonnut minut yhdellä ainoalla silmäykselläsi, yhdellä ainoalla kaulakoristeesi käädyllä.

K.V. 4:10 Kuinka ihana onkaan sinun rakkautesi, siskoni, morsiameni! Kuinka paljon suloisempi viiniä on sinun rakkautesi, suloisempi kaikkia balsameja sinun voiteittesi tuoksu!

K.V. 4:11 Sinun huulesi tiukkuvat hunajaa, morsiameni; mesi ja maito on sinun kielesi alla, ja sinun vaatteittesi tuoksu on kuin Libanonin tuoksu."

K.V. 4:12 "Suljettu yrttitarha on siskoni, morsiameni, suljettu kaivo, lukittu lähde.

K.V. 4:13 Sinä versot kuin paratiisi, jossa on granaattiomenia ynnä kalliita hedelmiä, koofer-kukkia ja narduksia,

K.V. 4:14 nardusta ja sahramia, kalmoruokoa ja kanelia ynnä kaikkinaisia suitsukepuita, mirhaa ja aloeta ynnä kaikkinaisia parhaita balsamikasveja.

K.V. 4:15 Sinä olet yrttitarhojen lähde, elävien vetten kaivo, Libanonilta virtaavaisten."

K.V. 4:16 "Heräjä, pohjatuuli, tule, etelätuuli; puhalla yrttitarhaani, että sen balsamituoksut tulvahtaisivat. Tulkoon puutarhaansa rakkaani ja syököön sen kalliita hedelmiä."

 

Evan kommentti:

Myöhemmin, minä (Eva) kirjoitin ylös nämä Raamatunpaikat ja asetin ne tähän Profetia Kirjaan (Ray laittoi minut tekemään sen, koska hän halusi minun kirjoittavan ylös tarkasti kuinka se meni). Minulla oli voimakas tunne, että ”rakastaja” (luvussa 6) olisi Ray, etsimässä vaimojansa, ja että luku 4 oli kuvaus noista vaimoista. Ja että lause, mikä päättää luvun (Tulkoon puutarhaansa rakkaani…) oli ohje Herralta koskien tätä tilannetta.

Tämä osa tapahtumasta tuli minulle (Eva), ei Raylle, ja ainoa syy miksi se on lisätty tähän, on koska minä tunnen että se on tärkeä ja että se on Herralta, ja että se pitää lisätä JA Herra antoi luvan siihen. (Evan kommentit loppuvat tähän)

Ray jatkaa:

Joka tapauksessa, myöhemmin tuona iltana kun me pääsimme kotiin, Eva ja minä keskustelimme. Tämän keskustelun aikana, kun Eva oli puhumassa, Herra käski minua pitämään huuleni suljettuna ja olla sanomatta hänelle sanaakaan. Jonkin ajan kuluttua Eva huomasi, että minulla oli huulet tiukasti kiinni ja etten vastannut hänelle ja hän ärsyyntyi, kommentoi minun hiljaisuuttani, mutta Herra vain kertoi minulle olemaan vastaamatta hänelle. Joten hän kysyi minulta yhä uudestaan, miksi minä en sanonut mitään ja hänen ärtymyksensä jatkoi kasvamista. Tämä kesti noin viisi minuuttia kunnes hän oli todella vihainen minulle. Mutta Herra vain kertoi minulle pitämään huuleni suljettuina. Sitten ehkä toisen 5 minuutin jälkeen, Herra käski minua kertomaan hänelle, että Hän oli harjoittamassa minua pitämään minun suuni kiinni, jotta kun ihmisen kirkko haastaa minut, minä tiedän mitä tehdä.

Uni 5:45 AM

Tuona samana yönä minä sain voimakkaan unen. Näin unta miehestä nimeltä Pete, jolla minä olin ollut töissä. Minulla oli ollut ennen Talonmiespalvelu, ja useita vuosia minä siivosin alkoholikauppaa. Tämän paikan omistaja -Pete- ei todellakaan puhunut paljoakaan Kristillisyydestä, mutta yhden kerran hän sanoi, että kaikista kirkoista mitä siellä oli olemassa, hän ajatteli Katolisen olevan paras, sen tähden mikä oli heidän näkökantansa parannukseen. Tässä oli kaikki, mitä minä tiesin hänen uskonnollisesta vaelluksestaan. Hän oli hyvä mies ja hyvin antava mies, mutta hän pystyi olemaan kova ajoittain. Hän kuoli noin 7 vuotta sitten.

Niin, minä sain tämän hyvin elävän unen ja tämän unen aikana minä näin Peten sängyssä. Minä tunsin, että hän oli hyvin sairas. Minä tulin hänen talolle ja minulla leipä käsissäni ja minun piti antaa se hänelle jostain syystä. Minä en muista, annoinko minä hänelle leivän tai söikö hän sen. Mutta tärkeä asia tässä unessa oli ”Minun piti antaa hänelle tämä Leipä.” Ja Herra laittoi minun henkeeni, että minun pitäisi dokumentoida tämä. Luulen, että siinä oli kaikki.

 

 

1869. Näky - Raymond Aguilera 14. Marraskuuta 2006.

Näin näyn jättimäisestä olennosta, joka näkö oli lähellä dinosaurusta. Katsellessani sitä, koko olento romahti maahan, naama edellä, niinkuin kaatuja puu, ja romahduksen voimasta maa tärisi. Sitten minä näin kaksi muuta dinosaurukselta näyttävää olentoa. Näin vain heidän päänsä, ja tulivat tutkimaan kaatunutta dinosaurusta.

 

 

1868. Profetia - Raymond Aguilera 14. Marraskuuta 2006 klo 16:13.

Niin Reymundo, sinä tunnut aiheuttavan aikamoisen häiriötilan hengellisessä maailmassa. Sota on kiihtynyt Hengessä, ja sinä olet iso osa sitä. Tiedän, että se on ollut vaikeaa muutamana viime päivänä. Voimarakenteet, joista kerroin sinulle, joita sinä et ymmärrä, ovat todella järkyttyneinä. Älä huolehdi; Minä tiedän, että Risti on raskas. Me olemme suojelemassa sinua; jatka vain hyvää työtäsi. Jonkun täytyy se tehdä, jatka vain kirjoittamista, jatka sen ulos lähettämistä mitä Minä sinulle kerron. Sen ei ole väliä, jos Jumalaa vastaan olevat hengelliset voimat kiivastuvat. He eivät voi pysäyttää Minua; ainoa mitä he voivat tehdä on tulla vihaisiksi ja hyökätä sinun kimppuusi! Mutta älä huolehdi, Reymundo, kaikki tulee tapahtumaan niin kuin olen kertonut sinulle.

Kaikki mitä Minä lupasin, kaikki tulee menemään suunnitelmien mukaan. Sinä olet tekemässä hyvää työtä. Minä tiedän, että sinä olet saanut joitakin kovia iskuja näinä muutamana viime päivänä, jatka vain rukouksessa, ota Ehtoolista, jatka Raamatun lukemista ja kaikki tulee menemään hyvin. Joskus se tie, jonka Herra valitsee, ei ole kovin helppo, joskus se on ankara. Mutta jos Me aiomme järkyttää tämän planeetan, ravistella se puolelta toiselle, sillä täytyy olla alku ja sillä täytyy olla loppu. Me olemme lähestymässä lopun aikoja ja Minä haluan ravistella ja puhdistaa Minun Ruumiini.

Huomasin, että olit katsomassa tuota televisioevankelistaa eilen illalla. Voin nähdä, että sinä ymmärsit mitä Minä olin sanomassa Profetioissa. Mutta Reymundo, tämä oli ainoastaan yksi. Siellä on satoja ja satoja ja satoja saarnaajia, pastoreita jotka ovat tekemässä samaa juttua, mitä näit eilen illalla – rahaa, rahaa, rahaa, rahaa, rahaa! Tämä on heidän Raamattunsa, tämä on heidän tarkoituksensa, tämä on heidän herätyksensä. Demoniset voimat pitävät siitä tällä tavoin. Joten he tulevat hyökkäämään sinua vastaan Ray. Älä huolehdi; Minulla on Enkelini sinun ympärilläsi. Älä odota mitään apua veljiltä ja sisarilta, jotka ovat mieltyneet tämän kaltaiseen uskontoon. Itse asiassa, he tulevat johtamaan kampanjaa pysäyttääkseen sinut koston kiivaudella!

Minä tiedän, että tämä on sinulle aika eristävää, mutta entisajan profeetoilla ei myöskään ollut helppoa Ray. Mutta sinulla tulee olemaan paljon helpompaa kuin heillä. Tämä on se, mitä haluan sinun tekevän: Minä haluan sinun ottavan vähän aikaa itsellesi ja lepäävän. Lepuuta tuota ruumista, tuota mieltäsi, sinun henkeäsi. Meillä on enemmän työtä tehtäväksi. Me olemme hyökkäämässä! Mene ulos sinne ja heiluta tuota Miekkaa. Minä tiedän, että tunnet kuin tämä olisi yhden miehen armeija, mutta jos sinä vain voisit nähdä ne Enkelit, jotka ovat tuon Miekan takana, jota sinä kannat!

Kristuksen Ruumiin ihmiset eivät ymmärrä, mitä Minä olen kertomassa sinulle juuri nyt, mutta se on totuus. Jatka vain tuon Miekan heiluttamista kunnes Me saamme tämän työn valmiiksi. Minä tiedän, että se tuntuu yksinäiseltä. Minä tiedän, ettei sinulla ole ketään, jonka kanssa puhua, mutta sinä pystyt tekemään tämän Ray! Sinä pystyt siihen! Joten lepää Minun poikani. Meillä on lisää taisteluja, lisää demoneita kohdattavaksi Jehovan Voimalla, JeesuksenKristuksen Voimalla, Pyhän Hengen Voimalla. Kun Minä laitan jotakin liikkeellemikään ei pysty pysäyttämään sitä! Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

 

 

1867. Näky - Raymond Aguilera 14. Marraskuuta 2006.

Minä olin Hengessä korkealla taivaalla katselemassa alas jotakin osaa maailmasta. Maa näytti hyvin kovalta ja autiolta. Katsellessani huomasin ympyrän muotoisen alueen muodostuvan, ja sitten maa räjähti ilmaan. En tiedä oliko se muodostuva tulivuori, vai jos se oli ydinräjähdys joka räjähti silmieni edessä.

 

 

1866. Profetia - Raymond Aguilera 13. Marraskuuta 2006 klo 5:39.

Hyvää huomenta Reymundo. Kuinka asiat menevät? Anna Minun kertoa sinulle toinen asia koskien ihmisen kirkkoa. Herra Jehova, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki Rakastavat jokaista, mutta homoseksuaalisuus ei kuulu Minun Kirkkooni. Ihmisen kirkko ei lue Raamattua. Kun Herra Jumala sanoo että on jotakin, joka ei sovi Hänen Kirkkoonsa, Hän ilmoittaa sen Raamatussa. Silti ihminen on sallinut tämän häväistyksen, tämän kauhistuksen saastuttaa Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Kirkon. Niin kuin olen ilmoittanut aiemmin, Jumala rakastaa jokaista, mutta Hän on asettanut tietyt säännöt, tietyt määräykset, tietyt vaatimukset joita olisi tarkoitus seurata. Homoseksuaalisuus ei ole sallittua pastoreitten joukossa, jotka opettavat, jotka ohjaava Minun Laumaani.

Nämä ihmiset tarvitsevat rukousta. Nämä ihmiset tarvitsevat parantumista. Minä en ole sanomassa, että satuttaisitte näitä ihmisiä. Minä en ole sanomassa, että karkotatte nämä ihmiset. Minä olen sanomassa, että AUTATTE näitä ihmisiä. Jehova Jumala Rakastaa jokaista, Jeesus Kristus Nasaretilainen Rakastaa jokaista, Pyhä Henki Rakastaa jokaista, mutta tämä näyttää teille kuin SEKAISIN Jeesuksen Kristuksen kirkko on tänä päivänä. He eivät tiedä mikä on ylöspäin, he eivät tiedä mikä on alaspäin, he eivät tiedä mitä Raamatussa on. He ovat riisuneet itsensä aseista. He ovat tekemässä omaa asiaansa.

Siellä on pappeja, jotka harrastavat seksiä lasten kanssa. Siellä on pastoreita viettelemässä, hyväksikäyttämässä Minun Kirkkoni lapsia. Sen ei ole väliä, ovatko he Protestantteja tai Katolisia, - Minun Silmissäni he ovat kaikki väärässä, he ovat kaikki pahoja! Ei ole olemassa minkäänlaista tekosyytä tällaiseen asenteeseen; tällaiseen johtamiseen. Sen sijaan että auttaisivat näitä sieluja, he ovat tuhoamassa sen, mikä on viatonta.

Selvästi kirkon johtajisto ei lue Raamattua, eivät seuraa Jeesuksen Kristuksen ja Pyhän Hengen sääntöjä ja määräyksiä. He ovat tuomittuja; he tulevat saamaan rangaistuksen. Merkitkää tämä ylös, muistakaa Minun Sanani! Minun Sanani eivät palaa tyhjänä takaisin. Minä haluan jokaisen homoseksuaalisen pastorin, papin irtisanoutuvan, menevän rukoukseen mielen, ruumiin ja hengen parantumista varten. Haluan ihmisen kirkon uudelleen järjestävän itsensä, olemaan vanhurskaita; auttamaan köyhiä, auttamaan tarvitsevia. Mikä teissä ihmisissä on vikana? Te teette Minut Sairaaksi! Sen sijaan että auttaisitte, te tuhoatte.

Minulla ei ole minkäänlaista armoa johtajistolle, jolla on tällainen mielenlaatu. Te olette ensimmäisiä, jotka menette. Ja niille, jotka ovat tämän tapaiseen elämäntapaan, Minä sanon teille asian ytimeen, suoraan teidän naamallenne: Lopettakaa se juuri nyt! Nämä eivät ole jumalisia asioita; nämä ovat paholaisen asioita. Jos te haluatte seurata paholaista, te tulette elämään paholaisen kanssa! Minä en välitä olitte te sitten pastori tai pappi, tai vain yksinkertainen homoseksuaalinen, joka on sekaisin ja eksyksissä. Koskettiko Jumalan Sana teidän sieluanne? Koskettiko Jumalan Sana tuolta mieltä, joka on niin sekaisin? Minä sanon nämä Sanat Rakkaudella ja myötätunnolla, vaikka ne kuulostavat kovilta, suorilta ja asian ytimeen meneviltä. Minä rakastan jokaista, mutta siellä on tiettyjä asioita, joita Minä odotan. Joko te olette Minun puolellani, tai te olette Minua vastaan! Näin sanoo Jehova, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki. (loppu)

 

 

1865. Profetia - Raymond Aguilera 12. Marraskuuta 2006 klo23:59.

Oi kyllä Reymundo, sillä maksua vastaan tämän päivän ihmisen kirkko tulee kertomaan teille kaiken minkä haluatte, - mutta se tulee maksamaan teille kovan hinnan. Ja vaikka teillä ei olisi yhtään rahaa, he tulevat silti ottamaan teiltä maksun. He nimeävät sen lahjaksi johonkin tai lahjaksi tähän tai tuohon. Sen ei ole väliä. He tulevat kertomaan teille mitä te haluatte kuulla maksua vastaan. Tämän päivän kirkko uskoo, että, ”Jumala on kuuro ja mykkä, Hän ei kuule mitään, ei näe mitään.” Kunhan vain heität Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen nimen ilmaan, niin kaikki tulevat olemaan siunattuja.

Väärin!!! Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Nimi on pyhä, mutta Herra Jeesus, Herra Jehova, Herra Pyhä Henki katsovat jokaisen ihmisen sydämeen, ja Hän tietää, joko te kohtelette Hänen Nimeään pyhästi vai käytättekö te sitä tehdäksenne rahaa. Ihmisen kirkko on niin nokkela. Heillä on markkinointitiimejä takana tekemässä työtä, tutkimustiimejä analysoimassa mitä ihmiset haluavat, mitä ihmiset ovat etsimässä, tutkimassa nähdäkseen kuinka tavoittaa enemmän ihmisiä tehdäkseen enemmän rahaa täyttääkseen lihavat taskunsa Jumalan Kunnialla. Ikään kuin te voisitte ostaa tienne Taivaaseen. He eivät ole pettämässä ketään.

Ihmisten täytyy lukea Raamattua, heidän täytyy tutkia sitä itse, kannesta kanteen. Nämä saarnaajat ovat viekkaita. He vetävät rivin sieltä, sananpaikan tuolta, vain kutittaakseen korvianne, ja tämä kaikki Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Nimen alla. Muistakaa, Minun Pienet Karitsani, lukekaa Raamattua alusta loppuun, tutkikaa Jumalan Sanaa ja Pyhä Henki tulee näyttämään teille; tulee ohjaamaan teitä, tulee opastamaan teitä. Älkää kuunnelko ihmistä, joka kertomaan teille mitä tehdä, lusikka syöttää teitä. Se ei ole vaikeaa oppia Jumalan Sanaa kun Pyhän Hengen voima on takananne.

Paholaisella on paljon tällaisia pastoreita taskussaan ja nämä pastorit ovat iloa täynnä, onnellisia, koska he ovat tekemässä niin paljon rahaa ja he eivät oikeastaan työskentele kovinkaan paljon sen eteen. No, tämä on se missä he tulevat pysymään; paholaisen taskussa. Mihinkä tahansa paholainen menee, he tulevat menemään! Lopun aikojen aikana paholainen heitetään tuohon erityiseen paikkaan, he tulevat menemään sinne myös, hänen taskuunsa. Samanlaisten veljien pitää pysyä yhdessä. Sillä rahan rakkaudella he ovat ostamassa tietänsä helvettiin, Gehennaan, paikkaan johonka kukaan ei haluaisi mennä. Muistakaa, sokeat tulevat johdattamaan sokeita ja he kaikki tulevat putoamaan helvetin kuiluun Jehovan Voimalla ja Koston kiivaudella, Jeesuksen Kristuksen Nasaretilaisen Voimalla ja Koston kiivaudella, Pyhän Hengen Voimalla ja Koston kiivaudella .

Avatkaa silmänne, avatkaa korvanne, pelastakaa itsenne. Etsikää Jeesusta Kristusta Nasaretilaista ja AINOASTAAN Jeesusta Kristusta Nasaretilaista Pyhän Hengen Voiman kautta, ja te tulette löytämään Isän Jehovan. Muistakaa, ihmisen kirkko ei ole mitään. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

 

 

1864. Profetia - Raymond Aguilera 12. Marraskuuta 2006 klo 12:56.

Tule Reymundo, tule! Minä aion näyttää sinulle tulevaisuuden asiat. Asiat jotka tulevat olemaan, asiat joita kukaan ei tule ymmärtämään ennen kuin ne tapahtuvat! Maailman voivat tulevat törmäämään yhteen paholaisen koston kiivaudella. Paholainen tulee vaatimaan reviirinsä, tulee valloittamaan, tulee jakamaan maan. Jotkut maat tullaan eliminoimaan niin ettei niitä enää koskaan ole. Jotkut ihmiset tulevat toisten orjiksi. Maailman uskonnot tulevat etsimään vastauksia ongelmiin, joita he ovat näkemässä. Eurooppa tullaan uudelleen jakamaan. Suuri osa Afrikasta tulee tuhoutumaan. Aasia tulee yhdistymään joissakin paikoissa, tuhoutumaan toisissa paikoissa. Suuremmat valtiot tulevat nielemään pienemmät. Joukkotuhoaseet tullaan vapauttamaan. Ihmiset tulevat kuolemaan kuin kärpäset. Vallanpitäjät eivät tule välittämään. He ovat etsimässä voimaa millä tahansa tavalla he pystyvät. Asiat Etelä-Amerikassa eivät tule olemaan yhtään eri tavalla. Jotkut valtiot tullaan eliminoimaan; kuolema tulee olemaan yleistä.

Kristinusko tulee yhdistymään niin hyvin kuin pystyvät, koska johtajat eivät tehneet töitään. Monet tulevat kuolemaan. Tämä tulee olemaan heidän palkkansa, koska he eivät ole tehneet töitään. Heidän perheensä tullaan raiskaamaan. Heidän perheensä tullaan pakottamaan kovaan työhön. Monet heidän lapsistaan tulevat saamaan surmansa. Minä varoitin heitä ja Minä varoitin heitä ja Minä varoitin heitä! Mutta he eivät kuunnelleet. Fantasia Kristillisyys ei tule toimimaan tulevina vuosina! Sillä paholainen tulee johtamaan maailmaa paholaisen tavalla. Se tulee kestämään kunnes paholaisen aika on lopussa. Sitten kaikki tullaan Puhdistamaan, mutta se on ikävää, että niin monet ihmiset tulevat kuolemaan, että monet ihmiset tulevat kärsimään. Sen ei tarvitsisi olla tällä tavoin! Mutta Minun Jeesuksen Kristuksen Kirkkoni johtajat olivat itsekkäitä, olivat lakihenkisiä, olivat katsomassa itsensä perään. Olkoon niin! Olkoon niin!

Maailma tulee muuttumaan, pahuus tulee kasvamaan. Herra Jeesus Kristus Nasaretilainen tulee korjaamaan vahingon. Tie on leveä, lupaukset ovat suuret. Ahneus, valta; - ihmisen asiat ovat leveällä tiellä.

Minun Lapseni, etsikää Jumalan asioita NYT! Tehkää itsenne vahvoiksi. Tehkää itsenne viisaiksi. Eurooppa ei tule olemaan Eurooppa. Aasia ei tule olemaan Aasia. Etelä-Amerikka ei tule olemaan Etelä-Amerikka. Amerikka, Kanada, Meksiko tulevat tuhoutumaan monin paikoin, mutta tulee myös suurin osa maailmaa.

Mikä häpeä! Mikä häpeä! Mikä häpeä! Kuinka KOVAPÄISIÄ ihmisiä! Menkää sisälle Raamattuun. Etsikää Jeesusta Kristusta Nasaretilaista. Etsikää Pyhää Henkeä. Etsikää Isää Jehovaa. Ottakaa Ehtoollista joka päivä. Rukoilkaa kello 3 ja kello 7. Auttakaa veljiänne ja sisarianne. Lukekaa Raamattua alusta loppuun. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! (loppu)

 

 

1863. Näky - Raymond Aguilera 12. Marraskuuta 2006.

Herra näytti minulle sukellusveneen tornin räjähtävän. Sitten minä näin meren aallon iskevän rantaan. Meren pinnassa oli vesipyörre, missä jokin näytti kuin valkokeltainen valo puhaltamassa veden alla. Minä näin ohuita johtomaisia kirjaimia ja kuulin sanat, ”Jätä minut rauhaan!”

 

 

1862. Profetia - Raymond Aguilera 11. Marraskuuta 2006.

Reymundo, tämän päivän seurakunta on kuin sinulla olisi kanuuna ja ampuisit kanuunankuulan suoraan kohti veden syvyyteen.

 

 

1861. Profetia - Raymond Aguilera 11. Marraskuuta 2006.

Reymundo, vaikka sinä olet nynny, Minulle, sinä olet kuin timantti, kova, kaunis ja säteilevä. Minä rakastan sinua Minun pieni profeettani. Jatka hyvää työtä.