Profeetallisia unia, joita minä, Mikko Jokitalo, olen saanut.

1. Uni – Toukokuu 2003 - Kolmas maailmansota

Unessa sanottin nämä sanat:

Muista tämä kolmannen maailmansodan alkamispäivä 26.1 tai 22.1

Kommentti: Vaikka käskettiin muistaa tämä päivä, en herättyäni varmasti pystynyt sanomaan kumpi se oli. (tai unohdin koska en heti merkinnyt tätä ylös)

2. Uni – Toukokuu 2003 - Danielin kolmas peto

Osoitettiin raamatusta sitä kohtaa Danielin 7 luvussa, jossa puhutaan kolmannesta pedosta, pantteri / leopardi -pedosta. Ja sitten tuli nämä sanat:

Tämä tarkoittaa muutakin kuin Kiinaa

Kommentti: Ilmoituksen sanamuoto viittaa siihen, että itselläni on se käsitys, että kolmas peto viittaa Kiinaan. Eli tämä ilmoitus vahvisti sen, mutta tuo ilmi, että siinä on vielä jotain muutakin.

3. Uni – 2003 - ”Onnettomuus” Usa - Kiina – 30000

Sekä Kiinassa, että USAssa tapahtui ”onnettomuus/tapahtuma”, jonka oli uhriluku oli noin 30 0000. Ja näillä tapauksilla oli yhteys.

4. Uni – 2003 - Pohjois-Korea, Etelä-Korea

Tuli sanat:

Bible code, Pohjois-Korea, Etelä-Korea, 1 221 000

(se luku oli jotakin väliltä 1,2 - 1,6 miljoonaa)

Uni - Kolmas ja neljäs sinetti – 21.2.2004 – Mikko Jokitalo

Unessa lensin nopealla vauhdilla maapallon yläpuolella noin pilvien tasalla niin, että maa ja vesi alueet vain vilisivät allani kun kuljin eteenpäin. Maassa näkyi sodan liekit, liekit, jotka näyttivät paikalliselta sodalta, mutta olin varma etteivät it-tykit osu minuun.

Sitten, yhtäkkiä minä kesken lentämisen nousin jyrkästi ylöspäin ja heti sen jälkeen jyrkästi eteenpäin, niin, että lentorataani tuli 90 asteen kulma. Ja samalla tuli tieto, että nyt avattiin kolmas sinetti.

Jatkoin lentämistä tasaisesti eteenpäin, samaan aikaan maassa alapuolella maassa useita paikallisia sotia. Nähdäkseni niistä ehkä erottui kolme eri konfliktia, joista yksi oli selvästi saaristo, rannikko alueella. Mutta tätä ei annettu kovin tarkasti nähdä.

Jälleen, yhtäkkiä minä kesken lentämisen nousin jyrkästi ylöspäin ja heti sen jälkeen jyrkästi eteenpäin, niin, että lentorataani tuli 90 asteen kulma. Ja samalla tiesin, että neljäs sinetti avattiin.

Laskeuduin maan pinnalle. Koko maan pinta oli kauttaaltaan kuin hohtavaa laavaa. Tuonelan kuumuus ja hohde oli todellinen maan päällä. Samalla annettiin kaksi tietää, että 4 vuotta on kulunut. Samalla sain ajatuksen että uskovat eivät ole valmiita tähän 4. sinetin jälkeiseen aikaan.

Jäljessäni tuli ihmisiä, uskovia jotka kysyivät, onko meillä mitään evästä syötäväksi. Katsoessani ympärille näin ison kiven päällä paistumassa kaltiaisen, mutta kaltiainen oli miehen sylin kokoinen.

Uni loppui.

-----------------------------

Selitystä ja kertausta: 

- Koen, että 90 asteen kulma sinettien avautuessa, tarkoittaa ”ajan kulmassa” tapahtuvaa suurta muutosta. Tulee niin iso muutos, ettei pystytä ”näkemään” enää kulman taakse, eli millaista aika oli ennen kulman yli käymistä, tai nyt kun emme ole sen yli vielä käyneet, pysty ”näkemään” mitä on edessä. (ilm. 7:1)

- 3. ja 4. sinetin avautumisen väli oli noin 4 vuotta.

- Uskovat eivät ole ollenkaan valmiita 4. sinetin jälkeiseen aikaan.

6. Uni – v. 2010 – Paavo Väyrynen Suomen presidentiksi

Unessa kuljin nopeasti Lapin yli, ja koko Lappi oli aivan tasaista maata, ei mitään tuntureita tai rotkoja. Ei edes maaperää ollut, vaan maassa näkyi vain leveys- ja pituuspiiri-viivat niinkuin kartoissa. Samalla tiesin, että Paavo Väyrysestä tulee presidentti siihen aikaan, johon Jukka T. Niemisen Kouvola-profetia viittaa.

Kommentti: Viitattiin tähän kohtaan Kouvolan profetiassa.

Sillä katsokaa aika on lähellä, jolloin teidän kuninkaanne saa kutsun vierailla idän maassa. Ja hän ei tiedä mitä kutsu koskee. Ja faaraon edessä, idän faaraon edessä, hän saa käskyn määräyksen, luovuttaa tämä maa heille. Mutta Jumala sanoo hänelle: älä anna. Jumala ei anna tätä maata, mutta tästä maasta leikataan suuri pala ja se annetaan idälle. Ja silloin tämä kansa on nöyryytetty, puhdistettu. Ja te tulette näkemään, kaikki kylät, kylätiet, kadut täyttyvät kerjäläisistä.. Sillä tulee vaellus. Kansa siirtyy paikasta toiseen. ...

7. Uni – maalis-/huhtikuu 2017 – Belgia

Näin unessa belgian lipun, ja tämän lipun keskellä oli kello, joka oli laskemassa aikaa kohti nollaa eli käymässä loppuun. Uni oli hyvin nopea ja loppui ennen kuin kello tuli nollaan.

8. Uni – 3.4.2017 – Lain muutos 1.4.2021

Unessa näin kuinka Suomeen tuli lain muutos voimaan 1.4.2021, joka toi paljon lisää rikosilmoituksia poliisille. Rikosilmoitusten syytä tai mitä tämä laki koski, ei annettu suoraan. Mutta unessa oli sellaista, joka minusta viittasi kristilliseen toimintaan, ja erityisesti kristilliseen seksuaaliseen eheyttämisen toimintaan. Että tällaista pyrittäisiin rajoittamaan.

12. Uni - Joulukuu 2017 – Persian Kuningas.

Unessa lyhyesti näytettiin kuinka raamatun esikuvallinen opetus Persian suurimmasta kuninkaasta Kyyroksesta on tällä’ hetkellä käännetty aivan nurinpäin. 

Kommentti:

Opetetaan, että Donald Trumpp olisi kuin Persian valtakunnan suurin kuningas Kyyros. Mutta Trump on Yhdysvaltojen presidentti, ja Babyloniaa on yleensä pidetty vanhan testamentin esikuvana Yhdysvalloista..Parempi esikuva Trumpille onkin Babylonian merkittävin hallitsija Nebukadnessar. Danielin kirjat luvut 1-4).

Lopun ajan Perisa on Venäjä. Ja Kyyros on sen Venäjän johtajan esikuva, joka tulee hyökkäämään Yhdysvaltoihin, ja lopettamaan sen maailman vallan,

 

 

Kommentit

13.07.2017 21:28

Anneli Lankinen

Kiitos Mikko . Terveiset Australiasta .

17.04.2017 22:46

tuuli kronqvist

Kiitos Mikko !

17.04.2017 22:42

tuuli kronqvist

mielenkiintoista, unet ilmoittaa minullekin asioita, kannattaa muistaa.