Raymond Aguileran profetiat – Donald Trump

Tämä sivu pdf-muodossa.

2360. Profetiat ja Näyt - Raymond Aguilera 26. Joulukuuta 2016 klo 14:22 PM

Sunnuntai 22. Tammikuuta 2017 klo 7:12 AM

Profetia:

Hyvää huomenta Reymundo. Kiitos, että suoritit missiomatkasi. Minä valitsin tämän ajan missiomatkallesi koska Presidentti Trumpin virkaanastujaiset Yhdysvaltojen presidentiksi ovat samaan aikaan. Ihmiset etsivät toivoa, mutta ei ole mitään toivoa Presidentti Trumpissa. Hän on vain tavallinen syntinen, jolla on suuri ego, ylpeys ja itsekeskeinen henki.

Mitä sinun missiomatkaasi takaisen Vatikaaniin tulee, Se on siksi koska Jumalan Voimat tulevat tekemään tyhjäksi Vatikaanin ihmistekoiset säännöt ja tiet. Tämä on kävelemisen ja Voitelemisten merkitys; vastapäivään Vatikaanin muureja pitkin. Ihmiset katsovat Vatikaaniin pelastuakseen, mutta siellä Vatikaanissa ei ole pelastusta, ainoastaan Jehovassa, Jeesuksessa Kristuksessa, ja Pyhässä Hengessä on pelastus.

Ihmiset etsivät pelastajaa Donald Trumpista, mutta hän ei ole mitään Herran Silmissä, vain tavallinen syntinen, joka etsii valtaa.

Ihmisten täytyy etsiä ainoastaan Jehovaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä – Tässä se Valta on. Ihminen ei ole muuta kuin syntikone. Ihmiset tulevat etsimään korvasyyhyynsä asioita ja he tulevat asettamaan toivonsa ihmiseen loppuun asti.

Minä tulen lähettämään sinulle loput varoista, jotka tarvitset tähän missiomatkaan.

 

29. Tammikuuta 2017 klo 11:20 AM

Huom:

(Herra ohjeisti minua asettamaan tämän sananpaikan tähän yllä olevan lauseen alle useita päiviä sen jälkeen kun olin päättänyt Missiomatkan.)

1. Samuel 15:22 (33/38)

22 Silloin Samuel sanoi:

"Haluaako Herra polttouhreja ja teurasuhreja yhtä hyvin kuin kuuliaisuutta Herran äänelle? Katso, kuuliaisuus on parempi kuin uhri ja tottelevaisuus parempi kuin oinasten rasva. 

2352. Profetia – Kaksi huonoa presidentillistä poliitikkoa.

2352. Profetia - Raymond Aguilera 24. August 2016 klo 5:18 AM

Mitä tapahtuu, kun joku leikkaa huonoa lihanpalaa? Kaksi palaa paistetaan ja syödään, tai molemmat heitetään pois ja syötetään koirille.

Tämä on se mitä Yhdysvalloilla on; kaksi huonoa presidentillistä poliitikkoa. Molemmat ovat mädäntyneitä ja pahoja. Minä olen sinetöinyt heidän kohtalonsa. Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki eivät valehtele. Pahuus synnyttää pahuutta. Yhdysvallat on menossa kohti putoamistaan, suureen kuiluun.

Tämä putoaminen on jokaisen silmien edessä jotkut näkevät sen selkeästi, toiset piilottavat silmänsä ja uskottelevat, ettei se ole totta. Herää Amerikka, pahuus on sinun kynnykselläsi. Avatkaa Raamattunne ja oppikaa teidän Jumalanne Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen todelliset arvot.

Muistakaa mitä tapahtui Roomalle ja Israelille. Älkää sanoko, etten Minä kertonut teille ennen kuin se tapahtuu. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin! Niin kuin idiootti näkee; niin idiootti tekee!

 

2333. Profetia – Kristilliset johtajat puolustavat Donald Trumpia.

2333. Profetia - Raymond Aguilera 19. Maaliskuuta 2016 klo 7:36.

Kuuntele Reymundo mitä Jehova sanoo, ”Muistatko sinä Raamatusta sen kohdan missä eksyttäviä henkiä vapautettiin eksyttämään Israelin Kuninkaan profeettoja?

Sama asia on nyt tapahtumassa Yhdysvaltojen Presidentinvaaleissa. Donald Trump on kertomassa Yhdysvaltojen kansalle kaikkia näitä hänen kuplapäänsä fantasioita; ja niin kuin Vanhassa Testamentissa, ihmiset tulevat uskomaan näitä valheita. Sama asia on nyt tapahtumassa silmienne edessä, kun kuulette näitten niin sanottujen Kristittyjen johtajien puolustavan Donald Trumpia. Heillä ei ole perustusta Jeesuksessa Kristuksessa, Jehovassa, tai Pyhässä Hengessä. Heidän fantasia Kristillisyytensä on tulossa loppuun.

Toisella puolella tätä kolikkoa on Kristittyjä, jotka selvästi näkevät ja ymmärtävät mitä Donald Trump on. Hän ei pysty huijaamaan heitä, koska he ovat täysin juurtuneina Jeesukseen Kristukseen, ja Pyhään Henkeen. Heihin hän ei pysty vaikuttamaan kaikkine valheinensa. He tulevat ymmärtämään ne jakeet Raamatusta missä Sana sanoo, ”Jopa valitutkin tulevat eksymään, jos se olisi mahdollista.”

Niin kuin kerroin sinulle aikaisemmin, Donald Trumpin pää tulee poksahtamaan. Hengellä täytetyt Kristityt tuntevat pahan kun he näkevät sen Hengessä. Sillä Minä olen asettanut Minun Henkeni heidän sisäänsä. Kristityt ja Kristityt johtavat, joilla on toinen jalka tässä maailmassa ja toinen jalka heidän maailmallisessa uskossaan, tulevat kaikki yhdessä kaatumaan. Siellä tulee olemaan hampaiden jauhaminen ja kiristys.

Ja Minun Karitsoilleni sanon; jatkakaa Raamattujenne lukemista ja rukoillen Jehovaa, Jeesusta Kristusta – ja Pyhä Henki tulee suojelemaan teitä. Sillä tämän maailman asiat tuovat teille iankaikkisen kuoleman. Kunnes Me tapaamme uudestaan Minun Sanani kautta, Minun Rauhani Minä annan teille. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!”

Annettu raamatunpaikka 1. Kuningasten kirja 22:18-25 (33/38):

1. Kun. 22:18 Niin Israelin kuningas sanoi Joosafatille: "Enkö minä sanonut sinulle, ettei tämä koskaan ennusta minulle hyvää, vaan aina pahaa?"

1. Kun. 22:19 Mutta hän sanoi: "Kuule siis Herran sana: Minä näin Herran istuvan istuimellansa ja kaiken taivaan joukon seisovan hänen edessään, hänen oikealla ja vasemmalla puolellansa.

1. Kun. 22:20 Ja Herra sanoi: 'Kuka viekoittelisi Ahabin lähtemään sotaan, että hän kaatuisi Gileadin Raamotissa?' Mikä vastasi niin, mikä näin.

1. Kun. 22:21 Silloin tuli henki ja asettui Herran eteen ja sanoi: 'Minä viekoittelen hänet'. Herra kysyi häneltä: 'Miten?'

1. Kun. 22:22 Hän vastasi: 'Minä menen valheen hengeksi kaikkien hänen profeettainsa suuhun'. Silloin Herra sanoi: 'Saat viekoitella, siihen sinä pystyt; mene ja tee niin'.

1. Kun. 22:23 Katso, nyt Herra on pannut valheen hengen kaikkien näiden sinun profeettaisi suuhun, sillä Herra on päättänyt sinun osaksesi onnettomuuden."

1. Kun. 22:24 Silloin astui esille Sidkia, Kenaanan poika, löi Miikaa poskelle ja sanoi: "Mitä tietä Herran henki on poistunut minusta puhuakseen sinun kanssasi?"

1. Kun. 22:25 Miika vastasi: "Sen saat nähdä sinä päivänä, jona kuljet huoneesta huoneeseen piiloutuaksesi". 

2320. Profetia – Donald Trump

2320. Profetia - Raymond Aguilera 11. Helmikuuta 2016 klo 23:52.

Iltarukoukseni aikana Herra antoi minulle näyn Donald Trumpista. Katsoessani häntä, tämä suuri auki oleva kirja iskemällä suljettiin hänen koko päänsä yli. Kaikki mitä pystyin näkemään oli kasvoton suljettu kirja, joka oli puvuntakin, paidan ja keltaisen solmion yläpuolella. Tämä suuri kirja näytti litistäneen hänen koko päänsä sivujen väliin.

Sitten Herra sanoi, ”Joidenkin ihmisten pitäisi ainoastaan pitää suunsa kiinni.”

Reymundo, Mitä tapahtuu popcornille kun se kuumenee?”

Herra, se paukahtaa.”

Olet oikeassa; Donald Trumpin pää tulee paukahtamaan kuin popcornit.

Mitä Raamattu sanoo rikkaan miehen pelastumisesta? Mikä on kaiken pahan juuri?

Donald Trump haluaa teidän uskovan, että hän on mukava, pyöreä, mehukas, punainen omena, mutta hän on ennemminkin vihreä päärynä.

Jehovan Sana seisoo varmana ja tarkkana kaikkena aikana mitä aikaa on.

Donald Trumpin koston henki ei ole sama kuin Jumalan Kosto, Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki. Sillä Jehova voi tuhota lihan ja hengen.

Susi. Susi. Susi.

Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!

Annetut Sananpaikat 33/38:

1Ti 6:10 Sillä rahan himo on kaiken pahan juuri; sitä haluten monet ovat eksyneet pois uskosta ja lävistäneet itsensä monella tuskalla.

Mat 24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin

 

Mat 10:27 Minkä minä sanon teille pimeässä, se puhukaa päivän valossa. Ja minkä kuulette kuiskattavan korvaanne, se julistakaa katoilta.

Mat 10:28 Älkääkä peljätkö niitä, jotka tappavat ruumiin, mutta eivät voi tappaa sielua; vaan ennemmin peljätkää häntä, joka voi sekä sielun että ruumiin hukuttaa helvettiin.

 

Mat 19:23 Silloin Jeesus sanoi opetuslapsillensa: "Totisesti minä sanon teille: rikkaan on vaikea päästä taivasten valtakuntaan.

Mat 19:24 Ja vielä minä sanon teille: helpompi on kamelin käydä neulansilmän läpi kuin rikkaan päästä Jumalan valtakuntaan." 

2314. Profetia - Donald Trumpin sydän ja päämäärä
2314. Profetia - Reymundo Aguilera 23 Tammikuuta 2016.


Donald Trumpin sydän ja päämäärä, on Donald Trump. Hän sanoo, että hän on USA:n puolella.

Väärin!

Donald Trump on Donald Trumpin puolella egolla ja ylpeydellä. Donald Trump sanoo olevansa Kristitty.

Väärin!

Donald Trump on Donald Trumpin puolella egolla, ylpeydellä ja VOIMALLA. Hän tulee tekemään kaikkensa saadakseen sen! Hän sanoo kaiken, sen minkä haluatte kuulla tullakseen Yhdysvaltain Presidentiksi. Donald Trump on maailmasta, ei Jumalan Hengestä. On ollut monia Donald Trumppeja tämän planeetan elämän aikana. Kaikki he löysivät itsensä haudasta ilman mitään mikä tekisi vaikutuksen Jehovaan, Jeesukseen Kristukseen ja Pyhään Henkeen. Jokainen tulee tähän maailmaan alastomana ja jättää tämän maailman tyhjänänä ilman egoa ja ylpeyttä. Sillä todella, katsokaa tätä miestä, näettekö maailman hedelmän vai Hengellisen Hedelmän? Tämän maailman asiat eivät ole Jehovan, Jeesuksen Kristuksen ja Pyhän Hengen asioita.

Muistakaa Nebukadressaria, Hitleriä, Stalinia ja Barack Obamaa. Hengelliset sodat ovat saaneet ihmiset toimimaan lihassa näissä sodissa. Ihmiset joilla on suomujen peittämät silmät eivät koskaan näe totuutta. Ihmiset näkevät vai sen mikä on heidän sydämmessään. Onko Jeesus Kristus sinun sydämmessäsi vai onko maailma sinun sydämmessäsi? Sokeat taluttavat sokeita ja kaikki putoavat kuoppaan. Lukekaa raamattujanne ja oppikaa tuntemaan Jehova, Jeesus Kristus ja Pyhä Henki, missä Todellinen Voima lepää.

Loppu on edessänne, joten hankkikaa öljyä lamppuihinne ennen kuin Herra tulee koputtamaan ovellenne. Näin tapahtukoon! Näin tapahtukoon!

2311. Profetia - Turhamaisuus, ylpeys, ego, raha, kateus, pöyhkeys ja idolit.

2311. Profetia - Raymond Aguilera 17. Tammikuuta 2016.

Herra antoi minulle näyssä profetian numero 260. sateenvarjon.

Mitä raamattu sanoo turhamaisuudesta, ylpeydestä, egosta, rahasta, kateudesta, pöyhkeydestä ja idoleista?

Kuka on numero yksi mielipidemittauksissa?

Kuka tulee tuhoamaan Jumalan periaatteet?

Kuka vietteli Eevan paratiisissa?

Kuka sanoi Eevalle kaikkia noita makeita sanoja? Mitä se maksoi ihmiskunnalle?

Mitä raamattu sanoo ihmisistä, jotka seuraavat sokeita? He molemmat putoavat mihin...?

Miksi Israel lankesi niin monta kertaa?

Oliko heillä Jumalisia johtajia?

Muistakaa Jeesus Kristus on tänään, huomenna ja iankaikkisesti. Lampaat tuntevat paimenen äänen ja he seuraavat vain häntä. Aika on tullut jona ihmiset haluavat makeita sanoja korvasyyhyynsä. Sitten loppu tulee.

Valta ja voima on Jehovan, Jeesuksen Kristuksen, ja Pyhän Hengen – tänään ja iankaikkisesti. Ne, jotka etsivät Jehovaa, Jeesusta Kristusta, ja Pyhää Henkeä tullaan pelastamaan. Menkää kaapeasta portista ja pelastakaa itsenne. Niinkuin Eeva valitsi kuoleman; niin myös tämä maailma löytää kuoleman. Olen puhunut profeettani Reymundon kautta. Olkoon menneeksi! Olkoon menneeksi!

Näky: Sitten Herra näytti näyn suuresta näppylästä, joka oli poksahtamaisillaan.

Sitten Herra antoi minulle Profetia 262:n Profetia Kirjasta.

262. Profetia – Yhdysvaltojen sota maailman kanssa on saapunut.

262. Prophecy - The War of the United States with the World has arrived

2308. Raymond Aguilera - Profetia 2. Tammikuuta 2016.

Rukouksen aikana kysyin Herralta tulevista Presidentin vaaleista.

Näky:

Kysyin Herralta Donald Trumpista.

Herra antoi näyn alastoman miehen valkoisesta rinnasta. Sitten näin kun valkoinen keihäs ajettiin rinnan läpi. Rinta räjähti ja pystyi näkemään jalokiviä ja kaikenlaisia värejä tulevan ulos rinnasta.

Sitten näin toisen alastoman miehen valkoisen rinnan ja musta keihäs ajettiin siihen

Sitten näin kolmiomaisen sokkelon muodostuvan jonkinlaisessa tilassa, ja sitten näin ydinräjähdyksen yhdessä muodostuvan sokkelon kohdassa. Sitten koko sokkelo rupesi hajoamaan ja näky loppui.

Profetia:

Sitten Herra sanoi, ”Huorien huora.”

Näky:

Sitten näin piirakan joka leikattiin osiin.

Profetia:

Sitten kysyin Herralta uudestaan Donald Trumpista.

Herra sanoi, ”Typeryksien typerys.”

Näky:

Sitten näin jäänaskalin lyövän jääkuutiota.

Profetia:

Minä jauhan, Minä jauhan, sen mikä ei ole minun. Esteitä ei ole, Sana on siellä. Lukekaa se ja syökää se. Sillä Voima ja Valta on siellä. Kääntykää Jeesukseen pelastaaksenne itsenne.

2303. Profetia – Benny Hinn, Donald Trump

2303. Profetia - Raymond Aguilera 12. Marraskuuta 2015.

Terve poikani, Minä olen mitä oli eilen, Minä olen mitä on tänään, Minä olen mitä tulee olemaan huomenna. Korkki tulla poistamaan viinipullosta ja viini tulee vuotamaan. Kissa on ulkona laukusta etsimässä rottaa. Rotta tulee häviämään sillä veri vuotaa sen kaulasta.

Profetia:

Benny Hinn on uroshanhi joka yrittää munia munaa. Hänen palvelustehtävänsä tulee kaatumaan kuin korttitalo.

Hän kuolee kananmuna naamallaan.

Näky:

Sitten näin yhden kukan.

Profetia:

Donald Trump on tyhjä pohjaton kaivo. Mikä menee sisään ei koskaan tule ulos.

2292. Profetia – Yhdysvaltojen Korkeimman Oikeuden Tuomarit.

2292. Profetia - Raymond Aguilera 1. Heinäkuuta 2015.

Niilin joki tulee virtaamaan punaisena.

Kun korttitalo kaatuu, kärsimys alkaa. Tämä on Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki. Sydänten jyskytys tulee olemaan ankarinta keskipäivällä.

Yhdysvaltojen Korkeimman Oikeuden Tuomarit, jotka äänestivät homoavioliittojen puolesta, tullaan kahlitsemaan ja sitomaan köydellä nenästä nenään, ja johdatetaan tuomiolle viimeisenä päivänä. Näin sanoo Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki, monien kaatumisesta.

Jehova kuulee ja näkee kaiken mikä on ihmisen sydämessä. Tämä on se mitä Jehova, Jeesus Kristus, ja Pyhä Henki, Tuomitsee.

Ihminen haluaa kuolemaa ja tuhoa. Joten sitä Minä tulen antamaan heille. Veren virtaaminen on täällä; sillä pahuus on kutsumassa Saatanaa ja hänen opetuslapsiaan.

Neulansilmän läpikulkemisen” aika on täällä jälleen. Bill O’Reillylla ja Donald Trumpilla molemmilla on sama ego ja ylpeys kuin tämän päivän ihmistekoisella kirkolla. Kun Minä puhun Sanojani; asiat tapahtuu tarkasti. Reymundo, kirjoita mitä Minä kerron sinulle, sillä ihminen ei voi muuttaa Minun Sanojani. Olkoon niin! Olkoon niin! Olkoon niin!